English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Re: English Premier League
Sutra vece nerjeseno i M city moze da kmeci
- VivaLaStella
- Kontakt:
gledam tog flemminga i kontam jel postoji na svijetu jedan olandez da nije odvratna njuškafeniksptica je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:01![]()
![]()
![]()
A sta je trebo Raya kralju odmah ustat poslije onog da ne bi ko slucajno reko da se valja![]()
![]()
Kakve izjave,.kakve gluposti
pravda za mnoy
Devetnaesta utakmica bez primljenog gola u ligi, trideset i prva u svim takmičenjima, rutina.
Bracika, Livco je svoje titule uzimao 7 kola prije kraja i s 15 bodova viska, tu se svaka prica zavrsava!feniksptica je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:04Sto pricas tako za Liverpool, sta su ti oni krivi sad, ljudi svoju muku muce
Ej, cigadijo i sama sebi si teska.
CPOJ
-
LenyYoro15
- Kontakt:
Ma ne znam šta bih ti reko. Arteta je menadžer kojeg još uvijek ne mogu provalit iako sam jako dobar u dijagnozama stanja i ličnosti.AA23 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:03Niko drugi kriv nego debil na klupi, od osvojene titule je napravio ovo.LenyYoro15 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:01Bogami svaka čast svim navijačima Arsenala. Treba svaku utakmicu proživljavat dramu. Ja ne znam kako bi izdržao ovoliko dramatičnih završnica kada bi ih igrao United. Ali kao što se kaže, pritisak je privilegija.![]()
Mit je da su utakmice Arsenala dosadne. Daleko od toga. Arsenal nema dosadne utakmice.
Evo i večeras mu Havertz i Odegaard sa klasičnim drkanjem lopte umalo nisu izbili prvo mjesto i titulu. Ne kontam ga nikako, skontao je koja formacija radi, i onda zamijeni to isto i gledaš ekipu kući koja se pati protiv ekipe koja je ispala.
Ja kažem, da je neki bolji menadžer na klupi Arsenala, napravio bi mašinu od ove ekipe, a ne isprepadane igrače kojima se gaće tresu čim ti protivnička ekipa pridje golu, a boriš se za nešto.
Veoma, veoma retardiran menadžer je Arteta i jedini razlog zašto je City i dalje u ovoj utrci.
Kad na stranu stavim to da ima u sebi ciganije koja mi se ne sviđa, dođem do toga da čovjek ima elemente genija, elemente ludaka (100%) i elemente amaterstva koje je ustvari posljedica overthinkinga kojim nastoji impresionirati svog idola.
Zadnja izmjena: LenyYoro15, dana/u 18 maj 2026, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Vi krali od prvog kola, pametno.qaa18 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:06Bracika, Livco je svoje titule uzimao 7 kola prije kraja i s 15 bodova viska, tu se svaka prica zavrsava!feniksptica je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:04Sto pricas tako za Liverpool, sta su ti oni krivi sad, ljudi svoju muku muce
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa lako je uzet 7 kola prije kraja kad te guraju, pogledati pod rubriku liverpool man united i borac 
zayebanciju na stranu, ako udjemo u zadnje kolo da cityu igra pobjeda za titulu znamo kakvi su tu, arsenal nece uzeti palacea jer su gace pune
zayebanciju na stranu, ako udjemo u zadnje kolo da cityu igra pobjeda za titulu znamo kakvi su tu, arsenal nece uzeti palacea jer su gace pune
Moj post se ne odnosi na valjanje raye. Nego na reakciju artete. Sta ocekuje da lezi covjek 3 minute i da se to ne nadoknadifeniksptica je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:01![]()
![]()
![]()
A sta je trebo Raya kralju odmah ustat poslije onog da ne bi ko slucajno reko da se valja![]()
![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Koji to trener u ovoj sitaciji 1,5 nakon isteka nadoknade ne bi trazio isto ???soxx je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:10Moj post se ne odnosi na valjanje raye. Nego na reakciju artete. Sta ocekuje da lezi covjek 3 minute i da se to ne nadoknadifeniksptica je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:01![]()
![]()
![]()
![]()
De budite realni ljudi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Slab nastup iskreno, očekivao sam mnogo više od njih.
Havertz je idiot, ne znam ti koja kosmička nafaka je bila večeras da mu Tierney oprosti čist crveni karton.
Igrali su i oni rukom i ono nad Sakom je diskutabilno, ali smo se provukli večeras ko ne znam ti kad i ostaviće veliku mrlju ako osvojimo titulu ove sezone (i to eto ključna tekma).
Sa druge strane, zaboli me qrac iskreno šta drugi misle o ovome jer su i nas godinama kasapili i uništavali kako su god mogli i stigli, ali moram iskreno da kažem da smo bili na dobroj strani PGMOLa večeras.
Usput nabijem nabrijani Burnley na qrac, qrčinele raspale.
Havertz je idiot, ne znam ti koja kosmička nafaka je bila večeras da mu Tierney oprosti čist crveni karton.
Igrali su i oni rukom i ono nad Sakom je diskutabilno, ali smo se provukli večeras ko ne znam ti kad i ostaviće veliku mrlju ako osvojimo titulu ove sezone (i to eto ključna tekma).
Sa druge strane, zaboli me qrac iskreno šta drugi misle o ovome jer su i nas godinama kasapili i uništavali kako su god mogli i stigli, ali moram iskreno da kažem da smo bili na dobroj strani PGMOLa večeras.
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Jarane mene na sistematskom doktor pita što imaš visok pritisak. Eh reko doktore, nemaš ti pojma.LenyYoro15 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:01Bogami svaka čast svim navijačima Arsenala. Treba svaku utakmicu proživljavat dramu. Ja ne znam kako bi izdržao ovoliko dramatičnih završnica kada bi ih igrao United. Ali kao što se kaže, pritisak je privilegija.![]()
Mit je da su utakmice Arsenala dosadne. Daleko od toga. Arsenal nema dosadne utakmice.
Ma de ba kakvu mrlju? Gurali su ih sve svake sezone, ko im yebe mater. Dok se igralo za cetvrto mjesto, bili smo simpaticni. Sad odjednom antifudbal, haramball i sta sve ne. Kao da ce se neko sjecati igre za 15 godina.AA23 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:13Slab nastup iskreno, očekivao sam mnogo više od njih.
Eto ti primjer Citya. Neka vanserijska ekipa, vanzemaljci, a da je pravde, ne bi trofeja uzeli zbog 115 optuznica.
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 18 maj 2026, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa prvo branos rayu, sad artetu. Inace raya nije ni bio tema, al svakom nadjes neki razlog da ga branis i onda pises budite realni.feniksptica je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:11Koji to trener u ovoj sitaciji 1,5 nakon isteka nadoknade ne bi trazio isto ???soxx je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:10Moj post se ne odnosi na valjanje raye. Nego na reakciju artete. Sta ocekuje da lezi covjek 3 minute i da se to ne nadoknadifeniksptica je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:01
![]()
![]()
![]()
![]()
De budite realni ljudi
Nasi napadaci su bili posveceni vjeri, kako muslimani tako i krscani, nema kod nas harama, to je za ove licemjerne klubove tipa city i arsenal.feniksptica je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:08Vi krali od prvog kola, pametno.qaa18 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:06Bracika, Livco je svoje titule uzimao 7 kola prije kraja i s 15 bodova viska, tu se svaka prica zavrsava!feniksptica je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:04
Sto pricas tako za Liverpool, sta su ti oni krivi sad, ljudi svoju muku muce
CPOJ
- Marsal
- Kontakt:
Kakvih 15 godina, za 15 sati od utakmice protiv Palacea ako pobijede promijenit će se sav narativ, Arteta će postati genije a jedini koji će nešto i dalje srat je ovih par idiota i neznalica sa foruma.DamirT je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:15Ma de ba kakvu mrlju? Gurali su ih sve svake sezone, ko im yebe mater. Dok se igralo za cetvrto mjesto, bili smo simpaticni. Sad odjednom antifudbal, haramball i sta sve ne. Kao da ce se neko sjecati igre za 15 godina.AA23 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:13Slab nastup iskreno, očekivao sam mnogo više od njih.
Eto ti primjer Citya. Neka vanserijska ekipa, vanzemaljci, a da je pravde, ne bi trofeja uzeli zbog 115 optuznica.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- feniksptica
- Kontakt:
Napiso si kralju i da se igraci valjaju i da Arteta ludi, logicno da cu branit oboje
Ihraca sjebe holandez glupko
A Arteta je radio sto bi i svaki drugi trener u tom trenutku
Dobro sam ja napiso odmah previse je ovdje licemjerja
Ihraca sjebe holandez glupko
A Arteta je radio sto bi i svaki drugi trener u tom trenutku
Dobro sam ja napiso odmah previse je ovdje licemjerja
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
qaa18 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:06Bracika, Livco je svoje titule uzimao 7 kola prije kraja i s 15 bodova viska, tu se svaka prica zavrsava!feniksptica je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:04Sto pricas tako za Liverpool, sta su ti oni krivi sad, ljudi svoju muku muce

Brate, svjestan sam ja kolika nepravda je učinjena ovom klubu godinama, samo ne volim da nam ovo sranje što je Havertz uradio bude - PGMOL i tako ta sranja, kontam ja da to pada u vodu i da ima veliki razlog što smo ovdje, samo me nervira kad uopšte debil može da nas dovede u situaciju gdje moram da kažem da smo izbjegli čist crveni karton.DamirT je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:15Ma de ba kakvu mrlju? Gurali su ih sve svake sezone, ko im yebe mater. Dok se igralo za cetvrto mjesto, bili smo simpaticni. Sad odjednom antifudbal, haramball i sta sve ne. Kao da ce se neko sjecati igre za 15 godina.AA23 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:13Slab nastup iskreno, očekivao sam mnogo više od njih.
Zaboli mene qrac pola lige je na kradji naosvajalo trofeja i trofeja, samo znam da smo se borili ove sezone lavovski, da nam jedna usrana situacija sad ostavi glup dojam na cijelu sezonu.
Nemojte me pogrešno shvatiti braćo, nervira me Arteta što od gotovog pravi veresiju pa kenjam bez razloga.
Ocajna sezona koju je obiljezilo jos ocajnije sudjenje. Ove godine su manje vise svi kvalitetno bili zakinuti sudjenjem sem realno arsenala. Arteta je ove godine zajebo i fergusona iz najboljih dana sto se tice sudijskog guranja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.