Vjv zbog arene ne mogu prenositi jer igraju englezi u nedelju svi u 17:00 i kasnije italijani 20:45.bordobijeli je napisao/la: ↑18 maj 2026, 19:26Pa kakve veze ima ako se igra derby u nedjelju a ne u ponedjeljak to je dan ranije a ova utakmica s Makedonijom tek u petak.DegaLouis je napisao/la: ↑18 maj 2026, 17:26Radi svjetskog prvenstva. Tj utakmice sa Sjevernom Makedonijom koja se igra u petak jbgbordobijeli je napisao/la: ↑18 maj 2026, 15:56
Koja je ovo logika , mozes igrati srijedu i nedjelju . A mi igramo cetvrtak i ponedjeljak.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Ahmet Muhamedbegović i Agustín Doffo neće produžiti ugovor s Olimpijom.to bi mogla biti opcija za nas.
Doffo još jedan igrač koji voli usporti igru. Majstor je nema šta al trebo je doc iz TC direktno sad ga i ne bi volio vidit. Muhamedbegovica sam gledo uzivo par puta, ne znam sta bi reko, lijeva noga, zna dodat pas kroz linije. Igro je lijevog stopera u trojci nazad, al mi je uvijek ostavljo dojam da je "premekan" za tu poziciju. Plus nisam siguran koliko bi on bio za to da igra našu ligu.
Kako mediji pišu Kuprešak na meti klubova iz Poljske, Visla Plok, također klubovi iz Grčke i Turske.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ako prodaju Kuprešaka ja bih volio da se nekako pokuša vratiti Mlinarić.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- ObjektivnaSApublika
- Kontakt:
kakav on, od odlaska odigrao covjek 67minuta
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Da igra garant ga ne bi prizivao, međutim očigledno nešto ne štima slično kao i sa Bubanjom. Meni je on dobar igrač, pokrivao više pozicija, takođe trkački jako dobar.
Doktor za retardaciju.
Bubanja sam moze da drzi vezni redDoktorXabaras je napisao/la: ↑18 maj 2026, 21:29Da igra garant ga ne bi prizivao, međutim očigledno nešto ne štima slično kao i sa Bubanjom. Meni je on dobar igrač, pokrivao više pozicija, takođe trkački jako dobar.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Bez njega i Elezija mi smo ekipa za donji dio tabele 6.-8.mjesto
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
Terreasilver
- Kontakt:
Vratiti Bubanju, blindirati ga na zadnjem veznom i upariti sa Cimijem. Ispred njih magija Ljajić, a ako ode ima Elezi. Po krilima indisponirani Menalo i Francis a u napadu Spahić. Brazilac mu može biti pričuva. Eto, pola ekipe za napad na titulu.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ma ja sam samo uporedio slučaj Bubanje, gdje je igrao dobro kod nas a tamo u Rusiji nije pošeno sastavio dvije utakmice a sad u Osijeku ponovo dobar. Očigledno nešto nije štimalo, zato i pišem za Mlinarića, dobar igrač ali ga nema u ekipi a kod nas bio dobar. Za 5 mjeseci nije zaboravio igrati lopte plus došao/vratio bi u ekipu koju većinom poznaje.Ammko99 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 22:25Bubanja sam moze da drzi vezni redDoktorXabaras je napisao/la: ↑18 maj 2026, 21:29Da igra garant ga ne bi prizivao, međutim očigledno nešto ne štima slično kao i sa Bubanjom. Meni je on dobar igrač, pokrivao više pozicija, takođe trkački jako dobar.
Doktor za retardaciju.
O povratku u FK Sarajevo
Naravno, za kraj je na red došlo i nezaobilazno pitanje o FK Sarajevo, kontaktu s ljudima u klubu i eventualnom povratku na Koševo.
"Nisam u bogatom kontaktu s ljudima iz kluba. Ide život jako brzo, svi se bavimo svojom problematikom. U odnosu sam s puno igrača, koje sam trenirao i ljudima koji su mi bili saradnici u klubu, tako da znam sve. Znam tegobe koje sam prolazio u svakodnevnom radu. Naglasio sam puno puta, Sarajevo mi je ostalo u lijepom sjećanju i nosim puno lijepih trenutaka. A o povratku, dragi Bog zna šta nosi sutra, tako da mislim i s jedne i s druge strane da smo se rastali na najpošteniji mogući način", zaključio je Zekić u razgovoru za Klix.ba.
Pred Zekićem je bogato ljeto i užurban raspored tokom Svjetskog prvenstva, gdje će ponovo biti angažovan kao stručni komentator, a mi se nadamo da mu reprezentacije BiH i Hrvatske neće stvarati dodatni stres, već da će rezultati biti povoljni za sve u našem regionu, kao što je sam i istakao na početku razgovora.
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
Vratio se zeka? Objavio onaj Sokolović poruku " vidimo se uskoro" i dobrodošao, sjetite se da je i Husref dva dana prije potpisa govorio isto što i zeka za klix
Dobrodošao nazad šefe 
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Objavio ovaj neki fp da je Zekic novi trener samo se ceka kraj sezone
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
AuroraBorealis
- Kontakt:
ZZ novi sef strucnog staba 
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ne znam otkud stalno ta prica oko Zekica al mislim da nije u nekim odnosima s Mamicem . Ja sam nesto ubjedjen da ce Mamic zadrzati Cvitanovica jer je njegov igrac.
Ove FB stranice su najgore sta ima.bez veze lupaju. kod nija imamo 60 igrača I 5 trenera
Zeka i menadžerski igrači baš idu zajedno.
Na kraju krajeva u ovom klubu je trener najmanje bitna pozicija. Neka Marija još sezonu, pismene su mu izjave i pressovi ako ništa. S Fergusonom ni to nismo imali.
Na kraju krajeva u ovom klubu je trener najmanje bitna pozicija. Neka Marija još sezonu, pismene su mu izjave i pressovi ako ništa. S Fergusonom ni to nismo imali.
Zeka je nekom napisao vidimo se ubrzo i to im je povod da kazu da je on novi trener
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 15 gostiju.

.png)