Premijer liga BiH - aktuelno

NazorUso
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NazorUso » 19 maj 2026, 03:04

NoDi80 je napisao/la:
17 maj 2026, 12:02
Budete li Kororu pustili u velez ili neki drugi bh klub **** vam mayer svima u rukovodstvu i sa mnom ste zavrsiti za sva vrmena
Jos jednom vidim li Krpica u prvih 11, Kororu vodim u Austriju, a vi se **** svi zajedno, jer draze mi je da repka dobije igraca u buducnosti, nego da u Zelji propada
Jaganjca, Radovca odmah prekrizite, prvi nije nas igrac, a drugi pitar
Rakica ako planirate ostvati, sto gam Jaganjac igra levati
Huskovic ako nema kuveta, sto ste ga primili debili nesposobni?
Doveli ste ovog nastica koji moze karamarku ici po vodu
Uigravajte djecu **** vam pleme nesposobno, ne mozete igraca usavrsiti, a svi primate platu ni za sta
Dragovic iz Gorazda nam u21 igrac i to dovoljno govori koliko ste vi nesposobni
Dovedite Amar Osima odmah, jer pojma nemate i moze vas sve nauciti kako se vodi klub

Nema europe, nema trofeeja, a u sigurnoj smo zoni
Ne mozemo nista izgubiti, a jedino sto mozemo dobiti su mladi igraci
Korora ne bude li igrao na sljedece dvije utakmice pusite ga
**** vas rezultat spremajte se za narednu sezonu

ODVEDE IM DINO KORORU (16) A ONI NEK SE KLEBERE PO FORUMU !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 19 maj 2026, 03:20

Ma nije Nodi kriv jbg dao je sve od sebe. Presudilo je hiljadu upitnika u i oko kluba. Momku treba stabilna sredina da se razvija i da ne misli hoće li mu sutra klub postojati il' neće. Velež korektan izbor, dobro rade s omladinom, ovih par momaka što su iz Sarajeva prešli proigrali pravo.

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 19 maj 2026, 07:54

Argentina je napisao/la:
18 maj 2026, 23:19
Suspendovana tribina za realno bezveze navijanje, ali nije za suspenzije i niko nista.
Prozivanje iz kola u kolo ratnih zlocinaca, tribina radi.
**** ti ovo drustvo.
Pa vi im cvjece donosite.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 19 maj 2026, 07:55

NazorUso je napisao/la:
19 maj 2026, 03:04
NoDi80 je napisao/la:
17 maj 2026, 12:02
Budete li Kororu pustili u velez ili neki drugi bh klub **** vam mayer svima u rukovodstvu i sa mnom ste zavrsiti za sva vrmena
Jos jednom vidim li Krpica u prvih 11, Kororu vodim u Austriju, a vi se **** svi zajedno, jer draze mi je da repka dobije igraca u buducnosti, nego da u Zelji propada
Jaganjca, Radovca odmah prekrizite, prvi nije nas igrac, a drugi pitar
Rakica ako planirate ostvati, sto gam Jaganjac igra levati
Huskovic ako nema kuveta, sto ste ga primili debili nesposobni?
Doveli ste ovog nastica koji moze karamarku ici po vodu
Uigravajte djecu **** vam pleme nesposobno, ne mozete igraca usavrsiti, a svi primate platu ni za sta
Dragovic iz Gorazda nam u21 igrac i to dovoljno govori koliko ste vi nesposobni
Dovedite Amar Osima odmah, jer pojma nemate i moze vas sve nauciti kako se vodi klub

Nema europe, nema trofeeja, a u sigurnoj smo zoni
Ne mozemo nista izgubiti, a jedino sto mozemo dobiti su mladi igraci
Korora ne bude li igrao na sljedece dvije utakmice pusite ga
**** vas rezultat spremajte se za narednu sezonu

ODVEDE IM DINO KORORU (16) A ONI NEK SE KLEBERE PO FORUMU !!!
Nodi iskreno malo baca na Osima. Tu je, ima znanja, al mu ne daju u klub. Steta talenta.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

Dajdza11
Kontakt:

Post Postao/la Dajdza11 » 19 maj 2026, 08:03

Pa naravno zna se gdje je vatrenija publika, gdje su bolji navijaci i na kraju nece valda igrat u onom raspadu od dvorane, nego u modernoj areni koja ispunjava najvise standarde
I reprezentacija treba da igra u Tuzli i Zenici
👌💪💪

Kamenjašević otvoreno zašto će Dubai igrati u Zenici: Zenica ima vatreniju publiku od Sarajeva, želimo grad koji živi za sport- Odluka kluba Dubai Basketball da polufinalne utakmice ABA lige protiv KK Budućnost ne igra u Sarajevo, već u Zenici, izazvala je brojne reakcije u regionalnoj sportskoj javnosti.

Klub koji je zbog situacije na Bliskom istoku svoje domaće susrete ranije organizovao u Sarajevu, sada je odlučio preseliti najvažnije utakmice sezone u Arenu “Husejin Smajlović” u Zenici.

Generalni menadžer Dubai Basketballa Dejan Kamenjašević u izjavi za BHbasket objasnio je razloge ovakve odluke, naglasivši kako Zenica trenutno pruža bolje uslove za stvaranje prave domaće atmosfere.

– Smatramo da Zenica ima vatreniju publiku, a tribine su mnogo bliže parketu, što donosi dodatni pritisak protivniku. Tokom cijele sezone borili smo se za prednost domaćeg terena i želimo da to zaista izgleda kao domaći teren. Ako već ne možemo igrati u Dubaiju, onda želimo grad koji živi za sport i koji je željan velikih događaja – rekao je Kamenjašević.

Njegova izjava otvorila je i pitanje sportske atmosfere u Sarajevu, posebno kada su u pitanju veliki regionalni košarkaški događaji.Kamenjašević ističe da je Sarajevo u prethodnom periodu već imalo priliku ugostiti vrhunske ABA utakmice, kako kroz mečeve Dubai Basketballa, tako i nastupe KK Bosna.

– Sarajevo je već gledalo velike ABA ekipe, a vjerujemo da Zenica zaslužuje ovakav spektakl. To je grad koji diše sport, gdje igra i fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine, i želimo da klub približimo navijačima širom države – dodao je Kamenjašević.

Uprava
Kontakt:

Post Postao/la Uprava » 19 maj 2026, 08:27

Telalovic je napisao/la:
18 maj 2026, 22:10
Marokanci58 je napisao/la:
18 maj 2026, 22:06
Telalovic je napisao/la:
18 maj 2026, 21:59
Htjeli odrzati nekakvu predstavu o zelji, pa ta politicka prcija je predstava sama od sebe :urnebes: :urnebes:
Umjesto Željezničar za život cijeli u Zenici odigrano Željezničar na qrac cijeli :rol:
:rol: :rol: :rol:
Samo steta sto ih nisu jos izmarisali
Kad su vidjeli da ih niko ne benda, izmislili neke napade. Tukne mi sva ta priča na nekoga sa istoka. Al hajde. Frajer na jednom drugom forumu prije 10-15 dana napisao šta će biti :rol:

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 19 maj 2026, 08:38

Vanja8 je napisao/la:
18 maj 2026, 22:44
NoDi80 je napisao/la:
18 maj 2026, 22:38
Sto se tice koseva i predstava, pamtim samo koridu

Historijsko-sportski dokumentarni film "Dolina ćupova", u režiji Lejle Zvizdić, nagrađen je prestižnom nagradom "Mention d'Honneur" (Počasno priznanje) u kategoriji fudbalskih filmova na 42. Međunarodnom festivalu sportskog filma "Sport Movies & TV 2024 – Milano International FICTS Fest".Ovaj dokumentarac, koji slavi stoljetnu historiju Fudbalskog kluba Željezničar i kultnog stadiona Grbavica, prepoznat je od strane međunarodnog žirija u konkurenciji od čak 32 svjetska ostvarenja.
Brate, moram tu predstavu obavezno pogledati, volim horore, a vi kakvi ste majstori scenarija ne sumnjam da je vrhunska... :urnebes: :urnebes:
Da je pogledas prestao bi da pricas tako moj Vanja. Ne cudi mene orginanje tvojih kolega sa tribine po temi,cudi mene da si ti postao jedan od ekipe.
Sta mislis dragi moj Vanja kakav horor bi se dao napraviti po vasem scenariju. Tu bi tek trebao da vidis spletke,predumisljaje,organizovanje,otimacinu,ideologije,prilagodbe,putovanja,avanture,preustrojavanje....jesam li sta god zaboravio,mora da jesam,ima nekih tema koje su previse i za horor. Da pitamo Tobea strucnjaka. On je inace veliki poznavalac horora.
A posto imas zelju da je pogledas,smatraj to zavrsenim. Ipak si ti moj drug.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 19 maj 2026, 08:46

AjkulaCekicarka je napisao/la:
19 maj 2026, 08:24
Danas je sjednica parlamenta?
klasa radnička :rol:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 maj 2026, 09:00

BarbareZeljin je napisao/la:
19 maj 2026, 08:38
Vanja8 je napisao/la:
NoDi80 je napisao/la:
18 maj 2026, 22:38
Sto se tice koseva i predstava, pamtim samo koridu

Historijsko-sportski dokumentarni film "Dolina ćupova", u režiji Lejle Zvizdić, nagrađen je prestižnom nagradom "Mention d'Honneur" (Počasno priznanje) u kategoriji fudbalskih filmova na 42. Međunarodnom festivalu sportskog filma "Sport Movies & TV 2024 – Milano International FICTS Fest".Ovaj dokumentarac, koji slavi stoljetnu historiju Fudbalskog kluba Željezničar i kultnog stadiona Grbavica, prepoznat je od strane međunarodnog žirija u konkurenciji od čak 32 svjetska ostvarenja.
Brate, moram tu predstavu obavezno pogledati, volim horore, a vi kakvi ste majstori scenarija ne sumnjam da je vrhunska... :urnebes: :urnebes:
Da je pogledas prestao bi da pricas tako moj Vanja. Ne cudi mene orginanje tvojih kolega sa tribine po temi,cudi mene da si ti postao jedan od ekipe.
Sta mislis dragi moj Vanja kakav horor bi se dao napraviti po vasem scenariju. Tu bi tek trebao da vidis spletke,predumisljaje,organizovanje,otimacinu,ideologije,prilagodbe,putovanja,avanture,preustrojavanje....jesam li sta god zaboravio,mora da jesam,ima nekih tema koje su previse i za horor. Da pitamo Tobea strucnjaka. On je inace veliki poznavalac horora.
Brate, ti si me iznenadio, ti dobro znas da ja ovako komuniciram samo sa Nodijem i iskljucivo sa njim...
Na njegove nebuloze i zivot u paralelnom svijetu mozes pisati s njim samo na ovaj zahebantski nacin...
A sto se predstave tice, sigurno cu je pogledati...
Uzivam u predstavama Sarajevskog Ratnog Teatra...

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 19 maj 2026, 09:29

Raspravljaju koja je politička opcija bolja za Željezničar, ponovo se samoprozvana radnička klasa vraća u parlamentarne klupe ili bolje rečeno svoje prirodno stanište a i isto vrijeme protestuju zbog otkazivanja neke pozorišne predstave izmišljenoj radničkoj klasi :crazy: i to zamisli tog bahaćenja otići u Zenicu i prodavati takve bajke. :crazy:
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 19 maj 2026, 09:38

slika
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 19 maj 2026, 09:54

Vanja8 je napisao/la:
19 maj 2026, 09:00
Vanja8 je napisao/la:

Brate, ti si me iznenadio, ti dobro znas da ja ovako komuniciram samo sa Nodijem i iskljucivo sa njim...
Na njegove nebuloze i zivot u paralelnom svijetu mozes pisati s njim na ovaj zahebantski nacin...
**** Nodija ko njega ozbiljno dozivljava uopste. Ne zajebaji Vanja,ponjelo te par puta. Sto su mnogi prestali pisati,pa i od Zeljine teme ste napravili svoju temu,da ne pricam o ovoj.
Sto se predstave tice bujrum, moj si gost i vrlo rado bi te volio vidjeti. U predstavi svakako imas pitara koji glume i rade na njoj i vrlo su ponosni na nju. I neces vjerovati ni jednom u losem kontekstu niste spomenuti.
Jedina stvar koja se vama ne bi svidjela,je dio kada "objektivni sarajevski mediji" izvjestavaju sa prvog derbija nakon prelaska Zeljinih igraca i Joskovog NE. Nije problem u velicanju igre Sarajeva,nego u naglasavanju koliko je los Domorocki. Imaju sacuvani tekstovi.
Jos sad u Zenici trebalo dijete pitar da mijenja naseg djecaka. Nego
" sreca" Robijasi shvatise na vrijeme podmukli plan,kako otimamo djecu drugih.
A ne znaju da su ideju o predstavi u kojoj se pominje Celik ,tvorci dobili vidjevsi ovu nasu. Da se razumijemo predstava nije o Celiku nego o Zenici. I sigurno ce igrati u Sarajevu.
Moj Vanja i vi bi mogli napraviti nesto slicno.
Stol sahovska ploca,2 fudbalska velemajstora,Pape Susic i Asim Ferhatovic. Eto dao sam vam ideju. Nemojte samo da vam Benjo Isovic dalje radi dramatrugiju otislo bi u jeftino deranje i Divovanje.
Znam i da Tobea sigurno zanima jesmo li pricali o Osimovim namjestaljkama. Nismo Tobe,to vjesto krijemo **** ga.
**** ga ti znas sta je propaganda. Korigujemo historiju i radimo na vjestom zaboravljanju.
Ali eto Tobe ti se ukljuci sa Benjom,siguran sam da bi vi to realno ispricali,onako kako jeste. Skola je zlato.

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 19 maj 2026, 10:09

Kakav projekat se ocekuje i kakva atmosfera , syebat ce se nacija

Bice stadion gradski svjetski
Petak je uslikano ovo, Dzuma bila zato ih je manje nego inace
Samo slozan DZEMAT :bih:
slika

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 19 maj 2026, 10:29

Ali komsije koje zbog jedne utakmice pretkola na svake 3-4 godine ima pdf Velez-Europa… :bow:
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ

MostarReds22
Kontakt:

Post Postao/la MostarReds22 » 19 maj 2026, 11:09

Aldijan Korora upravo sjedi u Starom gradu. To bi bilo to izgleda.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 19 maj 2026, 11:14

GrbavicaHrammm je napisao/la:
19 maj 2026, 10:09
Kakav projekat se ocekuje i kakva atmosfera , syebat ce se nacija

Bice stadion gradski svjetski
Petak je uslikano ovo, Dzuma bila zato ih je manje nego inace
Samo slozan DZEMAT :bih:
slika
Isto kao da je TM bilo vise neki dan na Grbavici protiv Sloge jos lijepo vrijeme vam bilo. Koliko nesto ismijavas HZ po kisi i jos imamo tu podjelu medju grupama koja ce se kad tad rijesiti, bgm smaras. Klub ti ima problema a ti samo pises o grupi. Polupo si loncice i izgubio kompas, ne znas prioritete neke

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 maj 2026, 12:25

19 maj 2026, 09:54
Vanja8 je napisao/la:

Na njegove nebuloze i zivot u paralelnom svijetu mozes pisati s njim na ovaj zahebantski nacin...
**** Nodija ko njega ozbiljno dozivljava uopste. Ne zajebaji Vanja,ponjelo te par puta. Sto su mnogi prestali pisati,pa i od Zeljine teme ste napravili svoju temu,da ne pricam o ovoj.
Sto se predstave tice bujrum, moj si gost i vrlo rado bi te volio vidjeti. U predstavi svakako imas pitara koji glume i rade na njoj i vrlo su ponosni na nju. I neces vjerovati ni jednom u losem kontekstu niste spomenuti.
Jedina stvar koja se vama ne bi svidjela,je dio kada "objektivni sarajevski mediji" izvjestavaju sa prvog derbija nakon prelaska Zeljinih igraca i Joskovog NE. Nije problem u velicanju igre Sarajeva,nego u naglasavanju koliko je los Domorocki. Imaju sacuvani tekstovi.
A ne znaju da su ideju o predstavi u kojoj se pominje Celik ,tvorci dobili vidjevsi ovu nasu. Da se razumijemo predstava nije o Celiku nego o Zenici. I sigurno ce igrati u Sarajevu.
Stol sahovska ploca,2 fudbalska velemajstora,Pape Susic i Asim Ferhatovic. Eto dao sam vam ideju. Nemojte samo da vam Benjo Isovic dalje radi dramatrugiju otislo bi u jeftino deranje i Divovanje.
Znam i da Tobea sigurno zanima jesmo li pricali o Osimovim namjestaljkama. Nismo Tobe,to vjesto krijemo **** ga.
**** ga ti znas sta je propaganda. Korigujemo historiju i radimo na vjestom zaboravljanju.
Ali eto Tobe ti se ukljuci sa Benjom,siguran sam da bi vi to realno ispricali,onako kako jeste. Skola je zlato.
Ma ti si moj drug...
Da me je ponijelo, iskreno, nije, ali ok, prihvatam sugestiju sa tvoje strane jer znas koje postovanje imas od mene...

Sto se tice predstave , samo vikni i idemo...
To, sto je predstava o Zelji, meni apsolutno nije nikakav problem i nemas potrebe mi objasnjavati da li neki pitar ili njegov sin, glumi, statira ili na bilo koji drugi nacin ucestvuje u tome, jer mi smo u svim porama zivota toliko medjusobno isprepleteni, da nikada o tim stvarima ne razmisljam...

Naravno, nemas mi potrebe objasnjavati sta bi mi se svidjelo, jer u nekom umjetnickom izrazaju i ocekujem pristrasnost o onom o kome je predstava radjena nasuprot najvecem sportskom rivalu...

Tu sam bruda, kad god hoces...

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 19 maj 2026, 12:30

LondonBlues je napisao/la:
19 maj 2026, 10:29
Ali komsije koje zbog jedne utakmice pretkola na svake 3-4 godine ima pdf Velez-Europa… :bow:
Cuj svake 3-4 godine a evo u zadnjih 5 godina Velež će igrat četvrti put u Europi. :crazy:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 19 maj 2026, 12:41

Vanja8 je napisao/la:
19 maj 2026, 12:25
19 maj 2026, 09:54
Vanja8 je napisao/la:

Ma ti si moj drug...
Da me je ponijelo, iskreno, nije, ali ok, prihvatam sugestiju sa tvoje strane jer znas koje postovanje imas od mene...

Sto se tice predstave , samo vikni i idemo...
To, sto je predstava o Zelji, meni apsolutno nije nikakav problem i nemas potrebe mi objasnjavati da li neki pitar ili njegov sin, glumi, statira ili na bilo koji drugi nacin ucestvuje u tome, jer mi smo u svim porama zivota toliko medjusobno isprepleteni, da nikada o tim stvarima ne razmisljam...

Naravno, nemas mi potrebe objasnjavati sta bi mi se svidjelo, jer u nekom umjetnickom izrazaju i ocekujem pristrasnost o onom o kome je predstava radjena nasuprot najvecem sportskom rivalu...

Tu sam bruda, kad god hoces...
Ponese i mene ali vjeruj iz postovanja prema tebi i par jos ljudi rijetko sta pisem kontra Sarajeva i kad imam i kad nemam osnova.
Nemam cak volje ni zajebavati ljude jer smo u takvoj situaciji da ti zajebancija skoci na nos vec sljedece sedmice. Bolje sutiti.

BiHSportman
Kontakt:

Post Postao/la BiHSportman » 19 maj 2026, 12:55

Vidim da se zezamo na račun jedno drugog. Pa da nas pitam kada su se zadnji put Željo i Sarajevo borili za titulu međusobno ili sami…

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: laszlo, Marokanci58, zemuntrg i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []