Okc realno da se zabrine, koliko puta ce Caruso zabiti 30, vjerovatno vise ni jednom, cuvali su Jalena za ovo, ok SGA moze dosta bolje, al ako se po jutru dan poznaje...
NBA 2025-26 Playoffs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Shategabri
- Kontakt:
Re: NBA 2025-26 Playoffs
Niko da spomene tripl dabl Castlea
Okc realno da se zabrine, koliko puta ce Caruso zabiti 30, vjerovatno vise ni jednom, cuvali su Jalena za ovo, ok SGA moze dosta bolje, al ako se po jutru dan poznaje...
Koševo Zapad
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Spurs 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jest jarane, al zato smo mi sprzili svoje startere, a serija se igra na 4 dobijene. OKC bas ima sirok roster.Shategabri je napisao/la: ↑19 maj 2026, 06:27Niko da spomene tripl dabl Castlea![]()
SGA moze bolje, Mitchell moze bolje, Dort.Imaju prostora.Mi bez Foxa bas i nemamo.
- Shategabri
- Kontakt:
Sve stoji, al jarane imate 0-1. Ovo svakako niko ne bi dobio metlom. Moglo je otici i na drugu stranu, a svakako si se potrosio. Tako da, puna saka brade.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑19 maj 2026, 06:35Jest jarane, al zato smo mi sprzili svoje startere, a serija se igra na 4 dobijene. OKC bas ima sirok roster.Shategabri je napisao/la: ↑19 maj 2026, 06:27Niko da spomene tripl dabl Castlea![]()
SGA moze bolje, Mitchell moze bolje, Dort.Imaju prostora.Mi bez Foxa bas i nemamo.
Koševo Zapad
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da smo ovo izgubili, ne znam da bi se mogli vratiti u seriju, iskreno.Shategabri je napisao/la: ↑19 maj 2026, 06:40Sve stoji, al jarane imate 0-1. Ovo svakako niko ne bi dobio metlom. Moglo je otici i na drugu stranu, a svakako si se potrosio. Tako da, puna saka brade.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑19 maj 2026, 06:35Jest jarane, al zato smo mi sprzili svoje startere, a serija se igra na 4 dobijene. OKC bas ima sirok roster.Shategabri je napisao/la: ↑19 maj 2026, 06:27Niko da spomene tripl dabl Castlea![]()
Treba sad biti pametan.Lijep rezultat, ali ne znaci da iducu tekmu mozes izgubiti 30 razlike.
Bitno je da je OKC pokazao slabost, nakon 8-0 konačno on je neko pokazao niste nedodirljivi ime itekako neko ko vam može parirati, moral vaše je ekipe je sad na velikom levelu,NEZALAGANJE je napisao/la: ↑19 maj 2026, 06:35Jest jarane, al zato smo mi sprzili svoje startere, a serija se igra na 4 dobijene. OKC bas ima sirok roster.Shategabri je napisao/la: ↑19 maj 2026, 06:27Niko da spomene tripl dabl Castlea![]()
Fox ako se vrati iduću, imate onda sa klupe Keldona, Bryanta i Fox/Harper, Caruso teško da može ovo ponoviti.
Glavna stvar OKC nema i rješenja za Wembya i to će se pokazati kroz seriju, samo zdravlja SAS je u dobroj poziciji. OKC je ekipu gradila godinama i zato imaju Carusa i svi na solidnom ugovorima, dogodine će to dodati i SAS.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Shai je bio los i protiv Lakersa,ne treba sumnjati da ce nastaviti tako 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ovo je dobro za seriju i play off općenito. Isto kao lani kad ih je Denver dobio prvu utakmicu. Bit će ovo moćna serija skroz, Spursi baš ne odgovaraju OKCu nikako
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Go Spurs go!
Inace doktorska partija carusa,ali iznevjerio me je chet,pogotovo na obrani perimetra,sga vidno udvajan,a sudije gutaju pistaljke na prekrsaje spursa...
Sinoc okc 19 ft a sas 29,eto koga guraju
Sinoc okc 19 ft a sas 29,eto koga guraju
Polako narode tek je prva 
Pa jel mora odvratni zvaljo SGA svaku tekmu 30 bacanja imati?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovo finale na zapadu isto ćemo gledati idućih 5-6 sezona dok god su Wemby/Shai zdravi.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Wembabuka je najbolji na svijetu vec sad. Ove sezone je vec bio najuticajniji igrac u ligi iako je igrao ispod 30 minuta u prosjeku. Bilo bi potpuno zasluzeno i da je dobio MVP umjesto Shaija. 40-20 utakmica i opet brojke ne pokazuju koliko je ustvari mocan i dominantan. Skida i Brona i Jordana ako ga zdravlje posluzi, ne postoji granica.
- Shategabri
- Kontakt:
Teško da će on trajati koliko Lebron.
Visoki igrači ranije uđu u probleme sa povredama, brže im se troši tijelo.
Prerano je s takvim kvalifikacijama.
Jest dominantan, unikat među igračima, al nije još niti jedan prsten osvojio da bi mu pravili projekciju karijere.
Jest dominantan, unikat među igračima, al nije još niti jedan prsten osvojio da bi mu pravili projekciju karijere.
Koševo Zapad
Okc was rusty, that's all 
Trenutno je najdominatniji igrac lige sigurno. Ima i petlje, onu tricu drmnut s loga onako u onom dijelu tekme, respeK.Shategabri je napisao/la: ↑19 maj 2026, 12:24Teško da će on trajati koliko Lebron.
- RollingPaper
- Kontakt:
Go Spurs go!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.