𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: FIFA are expected to continue with the extended stoppage time format at the 2026 World Cup.
Most matches could once again see a MINIMUM of +15 minutes added after the 90.
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nije ovo loše. + pročitao sam da žele pravilo od 5 sekundi uvesti prilikom izvođenja auta i 10 sekundi pravilo prilikom ispucavanja lopte od strane golmana.
Žabari slave što nisu na turniru.
Meni ima čar i ta krađa vremena, valjanje po podu i sav taj ciganluk. Naravno da nervira kada ti trebaju minute da tvoja repka zabije, ali sve su to elementi koji fudbal i čine posebnim.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Dobro pravilo, neka su ga se sjetili
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
Sogandolma21
- Kontakt:
Procitao sam negdje da ce polovrijeme trajati 30 minuta nadam se da to nije istina.
NKŠB
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo u finalu, na ostalim utakmicama normalno 15 minuta.Sogandolma21 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 10:15Procitao sam negdje da ce polovrijeme trajati 30 minuta nadam se da to nije istina.
Sa njima bi svaka tekma išla preko 120 minuta
Ma ono, jeste to sastavni dio fudbala, odugovlačenje, valjanje po terenu, poganluk i šta sve već ne. Ipak, kada se to radi od 20. minute, kao što radi Italija, više nije neka draž, nego frustracija i gubi se sva ljepota. Barem meni.
-
rossonero85
- Kontakt:
Mislite da je Svjetsko prvenstvo s 48 reprezentacija preveliko? FIFA razmatra da 2030. učestvuje 66 selekcija
https://www.klix.ba/sport/nogomet/misli ... /260521100
Ovo je šansa za Lihtenštajn, Andoru i Svetog Tomu da se i oni plasiraju na Mundijal

https://www.klix.ba/sport/nogomet/misli ... /260521100
Ovo je šansa za Lihtenštajn, Andoru i Svetog Tomu da se i oni plasiraju na Mundijal
A i to predlaze Conmebol, a oni su najvise dobili ovim prosirenjem. Jbt od 10 selekcija, moguce je da 7 idu na prvenstva. Pa ovako ce im odmah svih 10 reprezentacija staviti na SP. Hajde eto 48 i nekako, neka malo ovi losiji vide SP, ali je bas pretjerano 66.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Eto prilike za Smrdiju
-
rossonero85
- Kontakt:
Trajaće Svjetsko prvenstvo 3 mjeseca 
64 ima smisla, 66 nikako.
Ocemo li pokrenit neku ligu za SP,kao predikcije
-
napapijri1987
- Kontakt:
Sta mislite ko bi mogao biti najvece razocarenje turnira.
Ja tipujem nekako na Argentinu. Ni Njemci nece daleko dogurati ( za njih je daleko polufinale da se razumijemo). Za engleze nikako ne znam sta da mislim. Ubjedjen sam da ako udju dobro u turnir da ce ici do polufinala najmanje a ako startaju lose da bi mogli brzo nakon grupe nazad za London. Mada Kane ih i neraspolozene moze sam daleko nositi.
Brazil uopste nije u vrhu favorita i polufinale ili finale od njih bi bilo iznenadjenje.
Svako SP dosada je dalo kako pozitivno tako i negativno iznenadjenje gdje neki od "favorita" zavrse takmicenje vec u grupi,neki se provuku kroz grupu ali odmah nakon iste pakuju kofere.
Volio bih da cujem na koga vi tipujete kao najvece razocarenje.
Ja tipujem nekako na Argentinu. Ni Njemci nece daleko dogurati ( za njih je daleko polufinale da se razumijemo). Za engleze nikako ne znam sta da mislim. Ubjedjen sam da ako udju dobro u turnir da ce ici do polufinala najmanje a ako startaju lose da bi mogli brzo nakon grupe nazad za London. Mada Kane ih i neraspolozene moze sam daleko nositi.
Brazil uopste nije u vrhu favorita i polufinale ili finale od njih bi bilo iznenadjenje.
Svako SP dosada je dalo kako pozitivno tako i negativno iznenadjenje gdje neki od "favorita" zavrse takmicenje vec u grupi,neki se provuku kroz grupu ali odmah nakon iste pakuju kofere.
Volio bih da cujem na koga vi tipujete kao najvece razocarenje.
Španija ili Francuska ce biti prvak.
Portugal također ide daleko.
Brazil će podbaciti.
Norveška ce biti dark horse.
Nama je uspjeh ako prevalimo grupu, prolazak među 16 bi bio ogromno iznenađenje (možda na nivou ovog izbacivanja Italije), a među 8 da dođemo- to bi vec bilo na nivou onoga sto je Hrvatska uradila.u Rusiji. O polufinalu ne razmisljam
Portugal također ide daleko.
Brazil će podbaciti.
Norveška ce biti dark horse.
Nama je uspjeh ako prevalimo grupu, prolazak među 16 bi bio ogromno iznenađenje (možda na nivou ovog izbacivanja Italije), a među 8 da dođemo- to bi vec bilo na nivou onoga sto je Hrvatska uradila.u Rusiji. O polufinalu ne razmisljam
Jel neko zainteresiran da napeabimo neki kup ovde ligu,predikcije vec sam osmislio kako samo mi se neda sam hahah,ako je ko zainteresiran nek se javi u dm
Jesam ja jedini koji navija da USA i Iran završe drugi u svojim grupama pa da gledamo taj duel u 1/16 finala 
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Primiče se SP, još neka završi LP pa se svi lagano okrećemo prema Svjetskom
Ja sam jarane okrenut SP cim je Esmir skinuo dresRobertHrkac555 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 07:40Primiče se SP, još neka završi LP pa se svi lagano okrećemo prema Svjetskom
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
A dobro, kad toliko čekaš na veliko natjecanje. Nekom je ovo rutina
Trenutno korisnika/ca: AmorVincitOmnia, CAGarfia, dena24, Elddar, inzomni, Paromlinac, stanjejepsihoticno, visarionovich i 36 gostiju.