Grupa C (Brazil, Maroko, Haiti, Škotska)
Re: Grupa C (Brazil, Maroko, Haiti, Škotska)
Neymar this Neymar that... najveći aplauz i vrisak je ionako pokupio Endrick i ovo će biti njegovo svjetsko, i Don je to maestralno odradio prebacivanjem fokusa na Neymara.
Brazil i bez Neymara nije bio prvi favorit, zato ne znam zašto dramite toliko. Sve fake drama i briga za Brazil odjednom hahaha
Brazil i bez Neymara nije bio prvi favorit, zato ne znam zašto dramite toliko. Sve fake drama i briga za Brazil odjednom hahaha
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Kakav crni endrick,igor thiago je bolji od njegadenimen99 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 08:50Neymar this Neymar that... najveći aplauz i vrisak je ionako pokupio Endrick i ovo će biti njegovo svjetsko, i Don je to maestralno odradio prebacivanjem fokusa na Neymara.
Kod ovih veci nepotizam, nego kod nas. Cuj Neymara zvati, a lik propao kao zeton jbt. Mada i bez njega, a i sa njim cetvrtfinale vrh. Cak sam misljenja da ce zavrsiti u grupi iza Maroka.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Goalgetter
- Kontakt:
Koliko vidim bas je velik pritisak javnosti bio da se uvrsti Neymar, morao je popustiti.
Zabice slobodnjak Haitiju, i rahat se oprostiti od fudbala.
Zabice slobodnjak Haitiju, i rahat se oprostiti od fudbala.
Jah, Igor Thigao, Joao Pedro, svi su oni bolji od Endricka zato i igraju i brajtona, brentforda i tako to, preskupi su za Uniteda, Citya, Reala hahahaMarkinhio je napisao/la: ↑19 maj 2026, 09:04Kakav crni endrick,igor thiago je bolji od njegadenimen99 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 08:50Neymar this Neymar that... najveći aplauz i vrisak je ionako pokupio Endrick i ovo će biti njegovo svjetsko, i Don je to maestralno odradio prebacivanjem fokusa na Neymara.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Vidimo endricka jadnog,ne moze u realu zapast prije garcie,mora u francusku ligu hahahadenimen99 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 09:30Jah, Igor Thigao, Joao Pedro, svi su oni bolji od Endricka zato i igraju i brajtona, brentforda i tako to, preskupi su za Uniteda, Citya, Reala hahahaMarkinhio je napisao/la: ↑19 maj 2026, 09:04Kakav crni endrick,igor thiago je bolji od njegadenimen99 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 08:50Neymar this Neymar that... najveći aplauz i vrisak je ionako pokupio Endrick i ovo će biti njegovo svjetsko, i Don je to maestralno odradio prebacivanjem fokusa na Neymara.
Brazil i bez Neymara nije bio prvi favorit, zato ne znam zašto dramite toliko. Sve fake drama i briga za Brazil odjednom hahaha![]()
slušaj dječak, nisam ti ja tetak, pa da me moraš pratiti sa teme na temu
Ono, mislim da to tvoje tinejdžersko viđenje nogometa nije kompatibilno sa mojim tako da, zamolio bih da me poštediš gluposti koje svakodnedno valjaš ovdje.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Molio bih da ne seres sa tim real madrid klincima koji ne znaju osutat na goldenimen99 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 09:59slušaj dječak, nisam ti ja tetak, pa da me moraš pratiti sa teme na temu![]()
Ono, mislim da to tvoje tinejdžersko viđenje nogometa nije kompatibilno sa mojim tako da, zamolio bih da me poštediš gluposti koje svakodnedno valjaš ovdje.![]()
Tema je Brazil dijete drago, Endrick je prvi pick među napadačima. Dakle opet nisi gledao a našao si shodno da komentarišeš. Tačno ste čudna generacije djece jbt.Markinhio je napisao/la: ↑19 maj 2026, 10:07Molio bih da ne seres sa tim real madrid klincima koji ne znaju osutat na gol![]()
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Kakvo dijete,ti nisi normalan,ser.es na svakoj temi,izgleda jos te boli onih 2-0denimen99 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 10:17Tema je Brazil dijete drago, Endrick je prvi pick među napadačima. Dakle opet nisi gledao a našao si shodno da komentarišeš. Tačno ste čudna generacije djece jbt.
Pa klasično djetinastno ponašanje generacije Z. Kažem, nisam ti ja tetak, ni adže, kojih 2-0? Opet kažem, tema je Brazil, Maroko, Haiti, Škotska. Svaku temu uspijete da sbjt vas par klinja, to je nevjerovatno, kakva drskost i bezobrazluk. Opterećen si nekim temama, ja to razumijem, mlad si, ali pusti nas da uživamo u svjetskom, nemoj biti naporan lik kao tvoji mentori gorecka, mukaš i rođakMarkinhio je napisao/la: ↑19 maj 2026, 10:19Kakvo dijete,ti nisi normalan,ser.es na svakoj temi,izgleda jos te boli onih 2-0
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ionako ovaj brazil ispada cim im dodje jaca drzava mislim ako bude po planu sve da se krizaju sa englezima,osim ako najbolje lijevo krilo(citaj raphinha) ne eksplodira
Zadnja izmjena: Markinhio, dana/u 19 maj 2026, 10:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
Sogandolma21
- Kontakt:
Drago mi je radi Neymara ali realno pomoci im neće ,ali eto da smire javnost.
NKŠB
-
Sogandolma21
- Kontakt:
Nabroji 5 boljih baš me zanima
NKŠB
Brazil, reprezentacija koju obožavam od malih nogu će doživjeti potop sa ovim spiskom i ovim izbornikom na ovom SP.
Moralo je biti mjesta za Edersona ( Atalanta ), Beralda ( PSG ), Joao Pedra ( Chelsea ), Estevao-a ( Chelsea ), mada nisu
ni oni neka velika prevaga, nešto što će dominirati nad Španijom, Francuskom, Argentinom, Engleskom i još par ekipa.
Mogu igrati, ali favoriti nisu sigurno. To je moj stav, možda nisam u pravu.
Napolje ovi stariji, preko 32, koji nisu ništa uradili na protekla 2-3 SP ( Alex Sandro, Danilo, Neymar, Casemiro, Fabinho ), 2 igrača ruske lige,
2 arapska liga, po meni tužno za jedan Brazil.
Mentalitet i shvatanje nogometa ovog selektora totalno odudara od brazilskog poimanja loptanja. Svi pamte generacije 1982, 1986.
Ispali u 1/4 finalu, ali se priča o njima. O ovima, kad ispadnu, dogodine neće niko slova napisati.
Brazil se mora jednim dijelom vratiti svom stilu nogometne igre. Previše su europeizirali svoj nogomet, previše je tu komercijale,
nema duha, nema ljepote.Dominiraju klupskim nogometom Južne Amerike, ali nije to ono brazilsko, dribling, geg, finta,
lopta koja ima oči, potez, štikla, sombrero, nemaju više igrača koji iz kukova trči.............nemaju realno niti igrače za to, velika kriza.
Kad vidim njihov zadnji veliki zvjezdani spisak iz 2006 i ovo danas, razlika u klasi. Spiskovi za Katar i Rusiju su bili puno jači, a što je najgore,
nemaju oni tu puno izostavljenih 4-5 igrača maksimalno.
Srednji red je najveći problem. Nadam se da griješim, jer za njih uvijek navijam, ali......... imam osjećaj, da neće izdobriti.
Moralo je biti mjesta za Edersona ( Atalanta ), Beralda ( PSG ), Joao Pedra ( Chelsea ), Estevao-a ( Chelsea ), mada nisu
ni oni neka velika prevaga, nešto što će dominirati nad Španijom, Francuskom, Argentinom, Engleskom i još par ekipa.
Mogu igrati, ali favoriti nisu sigurno. To je moj stav, možda nisam u pravu.
Napolje ovi stariji, preko 32, koji nisu ništa uradili na protekla 2-3 SP ( Alex Sandro, Danilo, Neymar, Casemiro, Fabinho ), 2 igrača ruske lige,
2 arapska liga, po meni tužno za jedan Brazil.
Mentalitet i shvatanje nogometa ovog selektora totalno odudara od brazilskog poimanja loptanja. Svi pamte generacije 1982, 1986.
Ispali u 1/4 finalu, ali se priča o njima. O ovima, kad ispadnu, dogodine neće niko slova napisati.
Brazil se mora jednim dijelom vratiti svom stilu nogometne igre. Previše su europeizirali svoj nogomet, previše je tu komercijale,
nema duha, nema ljepote.Dominiraju klupskim nogometom Južne Amerike, ali nije to ono brazilsko, dribling, geg, finta,
lopta koja ima oči, potez, štikla, sombrero, nemaju više igrača koji iz kukova trči.............nemaju realno niti igrače za to, velika kriza.
Kad vidim njihov zadnji veliki zvjezdani spisak iz 2006 i ovo danas, razlika u klasi. Spiskovi za Katar i Rusiju su bili puno jači, a što je najgore,
nemaju oni tu puno izostavljenih 4-5 igrača maksimalno.
Srednji red je najveći problem. Nadam se da griješim, jer za njih uvijek navijam, ali......... imam osjećaj, da neće izdobriti.
Pa imaš samo u PSG trenutno četvoricu, koji igraju u njihovoj rotaciji na lijevom krilu, a bolji su od Neymara.Sogandolma21 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 10:31Nabroji 5 boljih baš me zanima
Doue, Dembele, Barcola, Kvaratskhelia, Raphinha, Vinicius J., Luis Diaz, Doku, Nico Wiliams. Usudim se reći kako
i Fermin može bolje odigrati tu poziciju od Neymara. O nekim drugima koji mogu igrati i lijevo i desno krilo
(Yamal, Mbape, Olise) da ne govorim.
On je rekao da od raphinhe ima bolji 5 lijevih krila ne od neymara,zato mi se neda raspravljat s debilom poput PSV-aRodju je napisao/la: ↑19 maj 2026, 11:06Pa imaš samo u PSG trenutno četvoricu, koji igraju u njihovoj rotaciji na lijevom krilu, a bolji su od Neymara.
Doue, Dembele, Barcola, Kvaratskhelia, Raphinha, Vinicius J., Luis Diaz, Doku, Nico Wiliams. Usudim se reći kako
i Fermin može bolje odigrati tu poziciju od Neymara. O nekim drugima koji mogu igrati i lijevo i desno krilo
-
Sogandolma21
- Kontakt:
Kralju nisam mislio na Neymara vec na Raphinhu.Rodju je napisao/la: ↑19 maj 2026, 11:06Pa imaš samo u PSG trenutno četvoricu, koji igraju u njihovoj rotaciji na lijevom krilu, a bolji su od Neymara.
NKŠB