Bez sredine Skelly Rice nemamo šansefeniksptica je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:06Njima se noge osjekle
Mi ovako ne mozemo dobit CP sanse nema
Arsenal
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Hahahahha kakvi debili ovde pisu, a mi sa Odegardom bar 40% jaca ekipa. Kakve drkadzije i neizivljeni likovi, odron.
Volio bih ja da je to tako, ali je ova oyebina veliki razlog što mi ne možemo ove odron ekipe da dobijemo sa lahkoćom.
Dobar je sa klupe kad udje da malo unese kontrolu sa peljanjem lopte, a da igra od prve, pa mislim da je evidentno što smo dogurali do ovde, a njega nije bilo skoro cijelu sezonu.
Nista od Rolexa... Mamu im njihovu ajde sto su igrali nisu skinuli gace to cijenim ali ovako ici direktno da povrede igraca kao da im zivot ovisi od toga je dno dna. Ko ce znati sta su im Arapi sve obecali... Jbte West Ham proslo kolo za goli se zivot bori i nisu ni blizu bili ko ovi. Nadam se da nece uci u ligu narednih 10 godina.
Ali generalno mi smo krivi sami sebi ovdje. Nije se utakmica rijesila ranije u usli smo u nepotrebnu nervozu na kraju. Da udje jedna od onih sansi ali sreca ne kaznise nas.
Arteta krelac ponovo isto dosta kumovao. Zasto Viktor nije od prve minute igrao?! Provalio formaciju koja mu je najbolja i on debilko ostavi i Gyokeresa i Skellija na klupi...
Sutra se nadam bar bodu tresnjica ali tesko... Onaj supak bas sad objavio da ide da dodatno prodrma ekipu... U glavnom radi finala da odmore zadnje kolo
Ali generalno mi smo krivi sami sebi ovdje. Nije se utakmica rijesila ranije u usli smo u nepotrebnu nervozu na kraju. Da udje jedna od onih sansi ali sreca ne kaznise nas.
Arteta krelac ponovo isto dosta kumovao. Zasto Viktor nije od prve minute igrao?! Provalio formaciju koja mu je najbolja i on debilko ostavi i Gyokeresa i Skellija na klupi...
Sutra se nadam bar bodu tresnjica ali tesko... Onaj supak bas sad objavio da ide da dodatno prodrma ekipu... U glavnom radi finala da odmore zadnje kolo
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Sutra jedan nerijesen rezultat i dobri
Neka bude 2-2 i ja zadovoljan.
Neka bude 2-2 i ja zadovoljan.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- AshburtonG
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
AshburtonG je napisao/la: ↑19 maj 2026, 07:51Kakva ludnica jucer ispred Emiratesa, a ni unutra nije bilo lose. Ovi ljudi zasluzuju mnogo bolji fudbal, ali kao i 80% pobjeda ove sezone, igru brisi, a bodove pisi. One more left!
![]()
Kako karte nabavi jbt?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Wilshere10
- Kontakt:
Kako vizu dobiAshburtonG je napisao/la: ↑19 maj 2026, 07:51Kakva ludnica jucer ispred Emiratesa, a ni unutra nije bilo lose. Ovi ljudi zasluzuju mnogo bolji fudbal, ali kao i 80% pobjeda ove sezone, igru brisi, a bodove pisi. One more left!
![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mislim da je Ash pasoš švabije dobio skoro, ne pegla se on sa vizama više ko mi smrtnici
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Lijepo, lijepobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 16:08Mislim da je Ash pasoš švabije dobio skoro, ne pegla se on sa vizama više ko mi smrtnici![]()
Ja sam htio ići na Emirate kad smo protiv Kairata igrali, medjutim proces za vizu se zakomplikovao i onda sam bio u fazonu, daću kesh a dobiti qrc.
Al eto, drago mi je ko je uspio, nadam se da će se još više obradovati drug Ash večeras i u nedjelju
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Jos samo 75 minuta do slavlja , Boze pogledaj Arsenal!
Hajmo Andoniiii
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ofsajd brate bio 3 metra
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Jos 20 minuta

Jao jao sta su sve promašili večeras mogli su 5 golova dati aaa vile nosaju ovog citya
ARSENAL
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Joj stativa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.