Halo i tebi je matica i Hrvatska i Srbija. Moras preko njihovog teritorija ako mislis igdje u svijet. Probudi se.rossonero85 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 14:31Znači oni mogu da blokiraju sve u državi a mi treba da pristajemo na sve ucjene?samoposmatram je napisao/la: ↑19 maj 2026, 14:30Ti znas da nemozes mrdnuti ni opstati bez volje srba i hrvata?rossonero85 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 14:24
Zaboli me khurac za odbjegle sarajevske Srbe. Razlika između njih je što su oni četnički agresori, a ja sam bosanski patriota kojI je branio domovinu. Hajde sada razguli!![]()
Tu mitomaniju prosipaj nekom drugom. Ako ti se nešto ne sviđa u Bosni i Hercegovini, lagano odyebaus u maticu Srbiju ili Hrvatsku.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
-
samoposmatram
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
-
rossonero85
- Kontakt:
Opet ti kažem, tu mitomaniju prosipaj nekom drugom i na nekom drugom mjestu.samoposmatram je napisao/la: ↑19 maj 2026, 16:47Halo i tebi je matica i Hrvatska i Srbija. Moras preko njihovog teritorija ako mislis igdje u svijet. Probudi se.rossonero85 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 14:31Znači oni mogu da blokiraju sve u državi a mi treba da pristajemo na sve ucjene?samoposmatram je napisao/la: ↑19 maj 2026, 14:30
Ti znas da nemozes mrdnuti ni opstati bez volje srba i hrvata?
Tu mitomaniju prosipaj nekom drugom. Ako ti se nešto ne sviđa u Bosni i Hercegovini, lagano odyebaus u maticu Srbiju ili Hrvatsku.
-
rossonero85
- Kontakt:
Prvi su Nikšić i Konaković osuli drvlje i kamenje po Krnjiću, nazivali ga "samoprozvanim ekspertom" i pljuvali ga čak i žešće nego Amidžić samo zato što je iz "drugog tabora" a sad ga lafo hvale i podržavaju kad su vidjeli reakcije javnosti. Ta naša razjedinjenost i netrpeljivost nas je i dovela do ovoga.Wilshere10 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 16:27Ne tako davno, ova nepismena difovska i komunjarska bagra je j3bavala majku Krnjiću. Evo ih danas brane državu od Amidžića hahah![]()
Zadnja izmjena: rossonero85, dana/u 19 maj 2026, 17:02, ukupno mijenjano 2 puta.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Opet ti kazem. Sav uvoz i izvoz ide preko teritorija Srbije i Hrvatske. Mozda bi bilo pametno da ih neblatis ako nista.rossonero85 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 16:54Opet ti kažem, tu mitomaniju prosipaj nekom drugom i na nekom drugom mjestu.samoposmatram je napisao/la: ↑19 maj 2026, 16:47Halo i tebi je matica i Hrvatska i Srbija. Moras preko njihovog teritorija ako mislis igdje u svijet. Probudi se.rossonero85 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 14:31
Znači oni mogu da blokiraju sve u državi a mi treba da pristajemo na sve ucjene?
-
rossonero85
- Kontakt:
Možda bi bilo pametno da im ne podilazimo u svemu i da ne pristajemo na sve njihove želje, ucjene i ultimatume.
Šta ako ide. Hrvatska kao članica EU ne smije blokirati trgovinsku razmjenu BiH primjer sa Njemačkom, koja je usput i naš najvazniji trgovinski partner.samoposmatram je napisao/la: ↑19 maj 2026, 16:58Opet ti kazem. Sav uvoz i izvoz ide preko teritorija Srbije i Hrvatske. Mozda bi bilo pametno da ih neblatis ako nista.rossonero85 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 16:54Opet ti kažem, tu mitomaniju prosipaj nekom drugom i na nekom drugom mjestu.samoposmatram je napisao/la: ↑19 maj 2026, 16:47
Halo i tebi je matica i Hrvatska i Srbija. Moras preko njihovog teritorija ako mislis igdje u svijet. Probudi se.
Samo u vanrednim okolnostima u slučaju sukoba, dvije zemlje prekidaju odnose.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 19 maj 2026, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Pa ne znam kuda ostali prolaze, predpostavljam da i ostali idu tim pute, ali ne kontam zašto seru ovoliko? Gradiška se zaobilazilai dok je radio most.samoposmatram je napisao/la: ↑19 maj 2026, 14:44Dobro, kako si ti brale.denimen99 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 14:32Svaka čast, dobar si prijatelj. Ja stvarno ne znam kako spajaju kraj sa krajem svih 100.000 ljudi zaposlenih u BHRTrossonero85 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 14:22
To će utvrditi Zijad Krnjić kad se sprovede raspodjela PDV-a pravedno i po zakonu.
A što se tiče BHRT-a, od tog duga od 104 miliona BHRT-u mojih je sigurno par hiljada pošto tamo rade moji prijatelji i neki članovi familije kojima četnici iz RTRS duguju pare.![]()
Lično, što se tiče GP, samo skrenem lijevo kod Hife i kroz Međeđu i pređem granicu kod Jasenovca. Mislim da to uošte nije problem niti za druge vozače.
Sta mislis Gdje svi sad prelaze kako je ovaj zatvoren.
Uostalom, ako je ono "srušen" most onda sam ja CR707. Brate samo malo ogradiš onaj dio što je pukao i može se hladno proći, čak dvije trake mogu raditi
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
samoposmatram
- Kontakt:
rossonero85 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 16:57Prvi su Nikšić i Konaković osuli drvlje i kamenje po Zijadu Krnjiću, nazivali ga "samoprozvanim ekspertom" i pljuvali ga čak i žešće nego Amidžić samo zato što je iz "drugog tabora" a sad ga lafo hvale i podržavaju kad su vidjeli reakcije javnosti. Ta naša razjedinjenost i netrpeljivost nas je i dovela do ovoga.Wilshere10 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 16:27Ne tako davno, ova nepismena difovska i komunjarska bagra je j3bavala majku Krnjiću. Evo ih danas brane državu od Amidžića hahah![]()
Kantoni koji izvoze najvise su?
-
samoposmatram
- Kontakt:
Brate nov most gotov. Mozda bolje da njega puste u promet.denimen99 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 17:07Pa ne znam kuda ostali prolaze, predpostavljam da i ostali idu tim pute, ali ne kontam zašto seru ovoliko? Gradiška se zaobilazilai dok je radio most.samoposmatram je napisao/la: ↑19 maj 2026, 14:44Dobro, kako si ti brale.denimen99 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 14:32
Svaka čast, dobar si prijatelj. Ja stvarno ne znam kako spajaju kraj sa krajem svih 100.000 ljudi zaposlenih u BHRT
Lično, što se tiče GP, samo skrenem lijevo kod Hife i kroz Međeđu i pređem granicu kod Jasenovca. Mislim da to uošte nije problem niti za druge vozače.
Sta mislis Gdje svi sad prelaze kako je ovaj zatvoren.
Uostalom, ako je ono "srušen" most onda sam ja CR707. Brate samo malo ogradiš onaj dio što je pukao i može se hladno proći, čak dvije trake mogu raditi
-
rossonero85
- Kontakt:
Evo sad kažu da se omogućava preusmjeravanje saobraćaja preko novog mosta u Gradišci.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Samoposmatrač inace ima ovu neku priču, kao da se boji svoje sjene.Asteriks je napisao/la: ↑19 maj 2026, 17:07Šta ako ide. Hrvatska kao članica EU ne smije blokirati trgovinsku razmjenu BiH primjer sa Njemačkom, koja je usput i naš najvazniji trgovinski partner.samoposmatram je napisao/la: ↑19 maj 2026, 16:58Opet ti kazem. Sav uvoz i izvoz ide preko teritorija Srbije i Hrvatske. Mozda bi bilo pametno da ih neblatis ako nista.rossonero85 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 16:54
Opet ti kažem, tu mitomaniju prosipaj nekom drugom i na nekom drugom mjestu.
Sta pojedemo slatkiša iz Pionira iz Subotice i iz Kraša, Kandita i ostalih komsijskih fabrika, bitnije je njima da granice ostanu otvorene i da mi ne blokiramo njihov uvoz, nego da se mi sekiramo da ce oni blokirati nas...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Znaci isto sad kontam
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hrvatska, Njemacka i Austrija su top 3 trgovinskih partnera BiH po pitanju izvoza. A sto se uvoza tice, to su Italija, Njemačka i Kina.kraljttbvb je napisao/la: ↑19 maj 2026, 17:25Samoposmatrač inace ima ovu neku priču, kao da se boji svoje sjene.Asteriks je napisao/la: ↑19 maj 2026, 17:07Šta ako ide. Hrvatska kao članica EU ne smije blokirati trgovinsku razmjenu BiH primjer sa Njemačkom, koja je usput i naš najvazniji trgovinski partner.samoposmatram je napisao/la: ↑19 maj 2026, 16:58
Opet ti kazem. Sav uvoz i izvoz ide preko teritorija Srbije i Hrvatske. Mozda bi bilo pametno da ih neblatis ako nista.
Sta pojedemo slatkiša iz Pionira iz Subotice i iz Kraša, Kandita i ostalih komsijskih fabrika, bitnije je njima da granice ostanu otvorene i da mi ne blokiramo njihov uvoz, nego da se mi sekiramo da ce oni blokirati nas...
Sloboda tranzita je dio Opšteg sporazuma o trgovini. Taj član osigurava da tranzitne zemlje ne smiju blokirati promet roba koje dolaze iz jedne zemlje ili idu prema toj zemlji.
A smooth sea never made a skilled sailor.
-
samoposmatram
- Kontakt:
bosnjaci glasali protiv sto otezava isporuku domacim provrednicima.Asteriks je napisao/la: ↑19 maj 2026, 17:51Hrvatska, Njemacka i Austrija su top 3 trgovinskih partnera BiH po pitanju izvoza. A sto se uvoza tice, to su Italija, Njemačka i Kina.kraljttbvb je napisao/la: ↑19 maj 2026, 17:25Samoposmatrač inace ima ovu neku priču, kao da se boji svoje sjene.
Sloboda tranzita je dio Opšteg sporazuma o trgovini. Taj član osigurava da tranzitne zemlje ne smiju blokirati promet roba koje dolaze iz jedne zemlje ili idu prema toj zemlji.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Uostalom granicni prelaz se otvara. Amidzic i Ze ubiru predizborne bodove.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Tako je kad se Bošnjacima nametne vlast uz pomoć domaćih izdajnika. Ovako nisam bio ponižen 92-95 na ratištu kao za vrijeme trojke.
BRATSTVO GRAČANiCA
-
samoposmatram
- Kontakt:
Da genocid nije ni blizu ovog sada sto se desava.Marokanci58 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 18:10Tako je kad se Bošnjacima nametne vlast uz pomoć domaćih izdajnika. Ovako nisam bio ponižen 92-95 na ratištu kao za vrijeme trojke.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Čuj ovog samoposmatram, pustio bi da mu s.eru u usta samo da se ne naljute. Zato i jesmo tu gdje jesmo, jer se puštalo sve i svašta, počevši od domaćih političara do Europske Unije. Kako se postaviš, tako će ti i biti. Uvijek bilo tako u životu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sve je ovo nama Ilija Zivkovic omogucio. Da te svaki hamelj zayebava i blokira
Srce, čast i ponos!
Ali kako su ovo tajmirali za izbore, svima odgovara, čak i narodu ovaj put 
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.