FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
43
11%
Drugi
40
10%
Treći
134
34%
Četvrti
76
19%
Peti
33
8%
Šesti
17
4%
Sedmi
6
2%
Osmi
15
4%
Ispadamo iz lige
33
8%

Ukupno glasova: 397

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 19 maj 2026, 18:37

Zekic nigdje nikad nije nista rekao u stilu fa su ga Mamici izjebali il da je imo neki sukob sanjima, jeste govorio da bi volio bit trener dinama da navija za dinamo. Ako je i imao neki nesuglasica to je vise u smislu sa Zdravkom.

Al ja NEVIDIM nikakav nacin da ZORAN ZEKIC saradjuje SA MAMICIMA, jer oni da bi mogli funkcionisat moraju imat trenera poput CVITANOVICA, trener koji nema svoje ja i trener koji je sluga, tacnije trener koji je pomocnik ili ti ga asistent.

Zekic sigurno nece pristat na to, pa covjek j e b e mater onoj pr zato sto neko otvara vrata i vrata skripe onetaju ga kad prica.

Ovo nema nikakve veze sa mamic vs zekic ovo je moje zapazanje da ovaj roster nije za ZEKICA, spori tromi slabo pokretni igraci.

Adem mujkic menalo ignjatkov bralic began karlos sve su to igraci il spori il nemaju moc konstantnog ponavljanja tokom utakmice.

Dovest PIDRA, 21,7 iz prijedora, onog is posusja napadaca (crnac) bicakcica, ako bi mogli dovest rahmanovica umjesto adema i BUBANJU VRATIT

Rijesit se turkesa renanana krdzalica gojkovica ristovskog.

Uz ovo sve COLPA MORA NAPUSTAT KANTONALNI I DRZAVNI SAVEZ

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 19 maj 2026, 19:28

Najveći transfer u historiji FK Sarajevo sada vrijedi tri miliona eura!
Bordo klub će zahvaljujući promociji Racing Santandera dobiti dodatnih 500.000 eura iz transfera Giorgija Guliashvilija

HEHE KAD IDE IDE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 19 maj 2026, 20:18

Ima li išta bezveznije od prizivanja povratnika zekica, rahmanovica kunte pante?

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 19 maj 2026, 21:31

ŠTA_JE je napisao/la:
19 maj 2026, 20:18
Ima li išta bezveznije od prizivanja povratnika zekica, rahmanovica kunte pante?
Nema. Protiv Zekica cak i nemam nista, treneri rijetko kad polete i "pokvare" se, al brate kad procitam "vratit Rahmanovica, vratit Pidru, vratit Bubanju..." Ima li iko ideju kako krenut naprijed? Siguran sam da se i 2017. kad se Rahmanovic dovodio prizivao Stojcev, da se prije Bubanje prizivao Djokanovic (Cimirot se et i prizvao na kraju) itd. U svijetu se igrac vrati u neki klub samo da zavrsi karijeru, kod nas se priziva svaki igrac iz zadnje 3 sampionske sezone. Smori vise.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 19 maj 2026, 23:27

Života mi drago mi je kao da mi je neko najrođeniji.
Bravo majstore :salut:
slika
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 19 maj 2026, 23:47

DoktorXabaras je napisao/la:
19 maj 2026, 23:27
slika
Kako ti može bit drago? Gušio nas svo vrijeme, 10 puta bolje igramo bez njega :tralala:
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 19 maj 2026, 23:52

riki46 je napisao/la:
19 maj 2026, 23:47
slika
Kako ti može bit drago? Gušio nas svo vrijeme, 10 puta bolje igramo bez njega :tralala:
Ne otvaraj bolne rane
Doktor za retardaciju.

Haksss
Kontakt:

Post Postao/la Haksss » 20 maj 2026, 00:08

DODIK
Ovaj Borac mora da podigne svoje vrijednosti i umijeće sporta na viši nivo. To se može ako društvena zajednica podrži. A da društvena zajednica uradi to, predsjedniče Zeljkoviću, one tvoje dvije varijante, ja se zalažem za onu drugu. I da počnemo odmah da radimo. Nešto ti, nešto mi, ali nešto grad. Ali ljubav uvijek gradi i stvara. Ljubav gradi sve.
Pa ćemo izgraditi veliki evropski stadion koji treba da Borcu da mogućnost da se samo igra fudbal, a ne da se bavi organizacijom i drugim pitanjima. Sjećam se prije 5–6 godina, izvinjavam se što ću tako reći, gradski stadion je bio u rasulu. Nismo mogli da odigramo utakmicu, morali smo da ulažemo tada već značajna sredstva u to. Pokojni Željko Kopanja nije izlazio iz naše kancelarije da bi obezbijedio da Borac može da igra.
Naravno, gradski stadion je dio legende i priče ovoga kluba, ali moramo da idemo dalje. Pozivam sve ljude da danas napravimo organizacioni odbor za izgradnju novog stadiona u glavnom gradu koji će biti funkcionalan. I da Borcu podarimo mjesto, trajno mjesto okupljanja i uspjeha koji će ostvariti godinama koje dolaze.
Uspjeh Borca zavisi od vas koji sjedite ovdje, a ne bavite se samo sportom. Da ćemo dati dovoljno priloga, kako to obično ide. Ili ćemo se okrenuti nekim drugim prioritetima? Zavisi da li će Borac i iduće godine biti prvak. Ja se zalažem za to da bude. I da se tu, naravno, obezbijedi sve što treba. Zna se šta treba. I zna se šta igra. Moramo imati tim koji pobjeđuje.
Predsjedniče, moramo to da uradimo, a zna se šta treba, gospodine Miniću, i na vas se to odnosi. Neka živi ta fudbalska simfonija koja se zove Borac. Ovaj grad. Republika Srpska. Živjela Srbija.
I mi očekujemo da budemo prvaci i nerviramo se džaba 😡

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 20 maj 2026, 00:11

19 maj 2026, 23:52
riki46 je napisao/la:
19 maj 2026, 23:47
slika
Ne otvaraj bolne rane
Izvinjavam se
Vamos Rajvosa!

SamoIzrekno
Kontakt:

Post Postao/la SamoIzrekno » 20 maj 2026, 00:11

Mesnjak potvrdio da je sve gotovo, 🤔

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 20 maj 2026, 00:37

SamoIzrekno je napisao/la:
20 maj 2026, 00:11
Gdje? Šta je rekao?
Vamos Rajvosa!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 20 maj 2026, 01:43

SamoIzrekno je napisao/la:
20 maj 2026, 00:11
a) Gotovo je, potpisuje.
b) Gotovo je, nista od potpisa.

:mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 maj 2026, 02:23

Haksss je napisao/la:
20 maj 2026, 00:08
DODIK
Ovaj Borac mora da podigne svoje vrijednosti i umijeće sporta na viši nivo. To se može ako društvena zajednica podrži. A da društvena zajednica uradi to, predsjedniče Zeljkoviću, one tvoje dvije varijante, ja se zalažem za onu drugu. I da počnemo odmah da radimo. Nešto ti, nešto mi, ali nešto grad. Ali ljubav uvijek gradi i stvara. Ljubav gradi sve.
Pa ćemo izgraditi veliki evropski stadion koji treba da Borcu da mogućnost da se samo igra fudbal, a ne da se bavi organizacijom i drugim pitanjima. Sjećam se prije 5–6 godina, izvinjavam se što ću tako reći, gradski stadion je bio u rasulu. Nismo mogli da odigramo utakmicu, morali smo da ulažemo tada već značajna sredstva u to. Pokojni Željko Kopanja nije izlazio iz naše kancelarije da bi obezbijedio da Borac može da igra.
Naravno, gradski stadion je dio legende i priče ovoga kluba, ali moramo da idemo dalje. Pozivam sve ljude da danas napravimo organizacioni odbor za izgradnju novog stadiona u glavnom gradu koji će biti funkcionalan. I da Borcu podarimo mjesto, trajno mjesto okupljanja i uspjeha koji će ostvariti godinama koje dolaze.
Uspjeh Borca zavisi od vas koji sjedite ovdje, a ne bavite se samo sportom. Da ćemo dati dovoljno priloga, kako to obično ide. Ili ćemo se okrenuti nekim drugim prioritetima? Zavisi da li će Borac i iduće godine biti prvak. Ja se zalažem za to da bude. I da se tu, naravno, obezbijedi sve što treba. Zna se šta treba. I zna se šta igra. Moramo imati tim koji pobjeđuje.
Predsjedniče, moramo to da uradimo, a zna se šta treba, gospodine Miniću, i na vas se to odnosi. Neka živi ta fudbalska simfonija koja se zove Borac. Ovaj grad. Republika Srpska. Živjela Srbija.
I mi očekujemo da budemo prvaci i nerviramo se džaba 😡

Mi kao klub moramo imat DVA TIMA, jedan koji ce se bavit igracima sportskim segmentom a drugi tim (advokati pravnici itd) protiv colpe vice i beusa. Prvi korak jeste ELEMINISAT SUDISKE POGRESKE I KADAPLJENJE, drugo da se nemoze bas desavati ove stvari da mjenjas pravila domacinstvo nor super kupa kad vidis ko skim igra.

Takodje treci tim jeste i najvazni a to su UDARI HORDI ZLA NA SAVEZ I KANTONALNI I DRZAVNI,kao i zestok udar na opstinare od nacelnika pa nadalje STO SE TICE NASEG STADIONA…

Niko nista neradi po tom pitanju BORDO PRIJATELJI NIJEDNU RIJEC IMA 2 godine nisu progovorili.

Takodje nema ni EMISIJA. Gdje nasi ljudi iz kluba se suceljavaju sa **** i onim levatom MAGODOM

U ns bh nema nijedan covjek koji je iz kantona koji ima premijer ligasa. ZNACI 0 ljudi

ZAR JE MOGUCE TO

adoado
Kontakt:

Post Postao/la adoado » 20 maj 2026, 04:32

fks74 je napisao/la:
19 maj 2026, 13:08
KarloIvandic je napisao/la:
19 maj 2026, 11:16
sarni zekicu pa bar prvo kolo da imamo 9-10k ljudi na stadionu
Navijači trenera a ne kluba. :puke:
Šta će ker pusti ga, ne zna on ni za svoj identitet, a kamoli klupski. Njemu je vrhunac poslije tekme smotat keca ili uzet malo disa za cenera, cvaju i on ti je poslije toga najjači navijač Saraj'va (samo u svojoj glavi).
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 20 maj 2026, 07:38

Sve dok je Mario zvanično trener, Zoran očigledno ne može komentarisati. sigurno nije sve išlo sjajno ni pod njim.ali ipak, imali smo osjećaj da je on pravi za nas. U ovoj ligi jednostavno treba vremena. ni on neće moći činiti čuda protiv politike.

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 20 maj 2026, 10:32

Turo je napisao/la:
20 maj 2026, 07:38
Sve dok je Mario zvanično trener, Zoran očigledno ne može komentarisati. sigurno nije sve išlo sjajno ni pod njim.ali ipak, imali smo osjećaj da je on pravi za nas. U ovoj ligi jednostavno treba vremena. ni on neće moći činiti čuda protiv politike.
to je za i ocekivati. nadamo se poslije derbija cim se svira kraj da leti ubleha i dolazi Zekic i nadam se u paketu sa Rahmanom i Hamzom

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 20 maj 2026, 10:37

20 maj 2026, 10:32
Turo je napisao/la:
to je za i ocekivati. nadamo se poslije derbija cim se svira kraj da leti ubleha i dolazi Zekic i nadam se u paketu sa Rahmanom i Hamzom
Bolje da dodje Cala, u paketu sa Komazecom i Zekom Turkovicem.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 20 maj 2026, 10:54

napoleon72 je napisao/la:
20 maj 2026, 10:37
Turo je napisao/la:
Zaboravljas Torlaka i Obucu

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 20 maj 2026, 10:58

boki86 je napisao/la:
20 maj 2026, 10:54
20 maj 2026, 10:37

Zaboravljas Torlaka i Obucu
Na golu Plakalo nisu mu ovi danasnji golmani do koljena

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 20 maj 2026, 11:01

19 maj 2026, 21:31
ŠTA_JE je napisao/la:
19 maj 2026, 20:18
Nema. Protiv Zekica cak i nemam nista, treneri rijetko kad polete i "pokvare" se, al brate kad procitam "vratit Rahmanovica, vratit Pidru, vratit Bubanju..." Ima li iko ideju kako krenut naprijed? Siguran sam da se i 2017. kad se Rahmanovic dovodio prizivao Stojcev, da se prije Bubanje prizivao Djokanovic (Cimirot se et i prizvao na kraju) itd. U svijetu se igrac vrati u neki klub samo da zavrsi karijeru, kod nas se priziva svaki igrac iz zadnje 3 sampionske sezone. Smori vise.
Treneri manje-više, nije da su baš uvjek povratnici neuspješniji ili bili razočarenje u odnosu na prvi mandat i ne mislim striktno na nas, nego općenito.

Što se tiće igrača, može se tu vagati sa pojedinim, po nekom mom mišljenju treba uzeti dosta aspekata vidjeti tj procjeniti šta ti nazovi povratnici žele od svojih karijera. Evo ja sam spomenuo Mlinarića, mislim da u njemu ima još fudbala, možda se tamo nije snašao ili mu nešto ne odgovara šta znam može biti milion razloga i ne samo on, igrač ode u neki klub promjeni se trener i otpiše ga a ljudi žele igrati, napredovati itd. jer bezveze mi ze razmišljanje da de neko u 24,25,26 godini zasiti fudbala. Da sad smaramo i ne licitiramo imenima ali svataš šta hoću reći.
Isto tako ovo što sad imamo si upravu, tjeraš Ljajića a prizivaš Rahmanovića je baš više preko svih granica zdravog razuma.
Doktor za retardaciju.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86 i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []