Nail Omerović

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

dedo26
Kontakt:

Re: Nail Omerović

Post Postao/la dedo26 » 20 maj 2026, 09:41

Coolpanda24 je napisao/la:
19 maj 2026, 17:45
Za mene igracina i nadam se da ce ga pozvat. Transferom u Malme bi svakako dobio poziv.

Top igrac, brz, ne boji se lopte, otvara se na sut cesto.

Sad sto su neki davali sud dok je igro na beku to je drugo, covjek je dokazo da se ubio za krilo sa 8 golova ove sezone

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 20 maj 2026, 10:20

Alajbegović, Bajraktarević, Memić na krilima, plus ovi što dolaze poput Ličine.

Busuladžić sa 19 u Malmo, a bio predmet diskusije da li ga treba zvati. Za ovog Malmo samo pokazao neki interes, čovjek 5 godina stariji (uopšte više nije ni mlad) i kao treba ga zvati :D

Sreća je pa su ovi malo uspostavili sistem i nema više toliko divljanja sa pozivima za nekog ko odigra 3 dobre utakmice. Po ovom forumu, trebalo zvati Zolotića, Hasića, Mulahusejnovića i koga sve ne.

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 20 maj 2026, 10:43

zaostrog je napisao/la:
20 maj 2026, 10:20

Busuladžić sa 19 u Malmo, a bio predmet diskusije da li ga treba zvati. Za ovog Malmo samo pokazao neki interes, čovjek 5 godina stariji (uopšte više nije ni mlad) i kao treba ga zvati :D

Sreća je pa su ovi malo uspostavili sistem i nema više toliko divljanja sa pozivima za nekog ko odigra 3 dobre utakmice. Po ovom forumu, trebalo zvati Zolotića, Hasića, Mulahusejnovića i koga sve ne.
Zolotic, star, nije ga trebalo zvat. Hasic igra u krs klubu u najgoroj ligi, nista. Mulahusejnovic isto.

S druge strane Omerovic je top igrac, pratio sam ga u Osijeku X puta, njihov najbolji igrac. Kad bi bio standardan u Malmeu, sto ga ne pozvat, pa ima 23, ne 32. Malme kolko god da je los najbolji je klub historijski njihov.

labostarmomosa
Kontakt:

Post Postao/la labostarmomosa » 20 maj 2026, 10:47

dedo26 je napisao/la:
20 maj 2026, 10:43
zaostrog je napisao/la:

Zolotic, star, nije ga trebalo zvat. Hasic igra u krs klubu u najgoroj ligi, nista. Mulahusejnovic isto.

S druge strane Omerovic je top igrac, pratio sam ga u Osijeku X puta, njihov najbolji igrac. Kad bi bio standardan u Malmeu, sto ga ne pozvat, pa ima 23, ne 32. Malme kolko god da je los najbolji je klub historijski njihov.
Zato i jesu jedva ostali u ligi kad im je on najbolji igrac

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 20 maj 2026, 11:10

dedo26 je napisao/la:
20 maj 2026, 10:43
zaostrog je napisao/la:

Pa eto i da kažem da je ok ako bude standardan u Malmeu (i da Malmo doduše malo stane na noge, a daj Bože ako će dovoditi ovakve igrače). Ali, meni je to trenutno naučna fantastika, otprilike nivo da neko kaže da treba tebe ili mene zvati ako potpišemo za Dinamo.

Bezveze je Omerović igrač. Pravi divlji fudbaler, taktički potpuno nepismen. Zujat će on, iz tog zujanja nekad imati određeni učinak, ali sve u svemu apsolutno nikakva odgovornost nazad, nefudbalske kretnje naprijed. Helem, taman igrač za Osijeka ili nekog solidnog premijerligaša kod nas. Menalo je recimo nemjerljivo pismeniji igrač kretnjama, a vidimo i sami na čemu je :)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 maj 2026, 17:18

Strijelac za Osijek.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 22 maj 2026, 17:22

Ja bih volio da se potrudi otići negdje vani da vidimo koliko može. Nije bio Bog zna što u reprezentaciji, ali iskreno nije imao toliko ni prostora. Ne mislim da bi bio neki van serijski igrač kao krilo, ali možda bi mu pasala neka slična uloga kao Memicu koji je suštinski wingback ali može u oba pravca korektno odraditi posao.
Ima još uvijek 23 godine tako da bi u naredne 2 sezone trebao učiniti nešto od svog života.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 22 maj 2026, 21:06

Definitivno ide posle ove sezone. Mislim da je igrac za lige petica, ali posto vecina ovdje sve profula sto se moze profulat, bolje da sutim. Ovaj iznad tvrdi da nema ovo, da nema ono, a lik dao 9 golova u najgorojoj ekipi HNLa. Prolslu sezonu isto ubio pred kraj kad je prekomadnovan na krilo, top igrac.

Ja ga ocekujem u Bundesligi za koju godinu

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 22 maj 2026, 21:11

Sigurno ce iz Osijeka u ligu petice.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 maj 2026, 21:13

jasmin10 je napisao/la:
22 maj 2026, 21:11
Pa nece, ali mu je "tek" 23. Neka odradi dobru sezonu negdje u jacem klubu i nista nije iskljuceno. Eto vidi Katica. Do prije 3 godine nije se znalo za njega.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 22 maj 2026, 22:58

jasmin10 je napisao/la:
Bilo je i mnogo "čudnijih" transfera.

Nije star, ima još vremena da napravi neku solidnu karijeru. Ono što smo ga vidjeli u repki, tanko je to. Tehnički jako loše.

Ja svakako želim da svaki naš reprezentativac da ostvari što bolju karijeru, veći izbor za nas :mrgreen:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 22 maj 2026, 23:23

HariTz je napisao/la:
22 maj 2026, 22:58
jasmin10 je napisao/la:
Bilo je i mnogo "čudnijih" transfera.

Nije star, ima još vremena da napravi neku solidnu karijeru. Ono što smo ga vidjeli u repki, tanko je to. Tehnički jako loše.

Ja svakako želim da svaki naš reprezentativac da ostvari što bolju karijeru, veći izbor za nas :mrgreen:
ABd da zaigra u Realu jednog dana. Ali ne dolazi se do lige petice tako lako.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Cwirek, dedo26, lol89, Napapijri, Principatus, Shevko i 49 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []