NoDi ba za 2 godine liga prvaka,boli te tuki.. Prešišano i Sarajevo i burazer Mirvić.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Kvazipatriote pokazuju pravo lice i hdz ce podrzati samo nek je Zelji lose, a ovako su isto bili uz vicu 2019
Nema veze, ima nas dovoljno
Nema veze, ima nas dovoljno
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Skobic je ok lik, to sto ovo nije njegova odluka nego odluka politicke stranke iza koje stoji je posebna tema.
Za tri minute bilo koji ai ti objasni situaciju i ko mulja u statutu. Da li je kriv ministar ili ovi što plaćaju portale da pljuju po njemu.
Situacija je jasna i jednostavna željo se vodi kao udruga građana investitor hoće da uloži sredstva sve čisto i ok.
Problem je što investitor zaštitu svojih ulaganja u statutu želi zaštititi hipotekom ili založnim pravom na nekretnine koje su po zakonu javno dobro i vlasništvu su u udruzi građana.
znači nemoguća misija i ministarstvo kad bi odobrilo ovakav statut komotno bi mogao ministar u svom stanu čekati policiju i pravac zatvor. Al eto nek je drugi kriv mi nismo.
Situacija je jasna i jednostavna željo se vodi kao udruga građana investitor hoće da uloži sredstva sve čisto i ok.
Problem je što investitor zaštitu svojih ulaganja u statutu želi zaštititi hipotekom ili založnim pravom na nekretnine koje su po zakonu javno dobro i vlasništvu su u udruzi građana.
znači nemoguća misija i ministarstvo kad bi odobrilo ovakav statut komotno bi mogao ministar u svom stanu čekati policiju i pravac zatvor. Al eto nek je drugi kriv mi nismo.
Ma ovo ne usvajanje Statuta najvise koci zenski klub i Akademiju, ovo ostalo se moze i predeverati...
Kolosalno brukanje.
Imamo dvoranu
Imamo kuglanu
Bojkot svih, svega i svugdje
Ultimatum svima
"Objavite statut, pacovi!" - zagraktase kokuzi
Imamo kuglanu
Bojkot svih, svega i svugdje
Ultimatum svima
"Objavite statut, pacovi!" - zagraktase kokuzi
Da li ovo ne usvajanje Statuta znaci i konacno povlacenje NoDija iz Fk Zeljeznicar ????
- Combattente87
- Kontakt:
Bukvalno ih ministar spasio da ne ostanu i bez tog zemljišta što imaju! Čovjek im htio staviti pod hipoteku stadion i pomoćni, uložiti neku kintu i nakom par godina preko suda uzeti sve što je pod hipotekom, sjesti na avion i zapaliti nazad u ameriku....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
E cuj hdz nas spasava, oj zemljo otvori se 
Ili ste plitki ili se pravite budale, trece opcije ne vidim
Ili ste plitki ili se pravite budale, trece opcije ne vidim
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nit' je toliko kriv Mirvic, nit' je toliko kriv Škobić. Isto kao sto nisu bili krivi ni za uplatnicu, korona titulu, penal u Bijeljini. Ali valja progutat knedlu i priznat sebi
.
Sarajevski Željezničar.
-
MostarReds22
- Kontakt:
Izvadi ga Kaplane curi masper. Fascinantni likovi, mjesecima pljuju recimo Nikšića konkretno, a sad aaa Neka spasi nas , aaa Neka tvoja vlada koci, Neka ovo Neka ono i svak je kriv, samo ne daj Bože da objave javno sta tacno ne valja u statutu i izvrše pritisak. Smijesnooooo, al eto Željo je veliki klub, tužno je na šta spade. Uz sav manjak simpatija ne želim vam da doživite Veležovu sudbinu prije par godina.
Sve ce se usvojiti kad tebe maknu iz Želje,ovo je iz Brisela naređeno da se ne usvoji,jer tebe vide kao prijetnju fudbalu u Europi. Tvoji plan da za 2 godine napadnes ligu prvaka i osvojiš istu sa američkim kapitalom,jednostavno neće proći.Brisel zna da si sastančio s Trampom kod Brajlovića prije 2 mjeseca. Mala je ova zemlja,nista se ne moze sakriti.
Nema ovo veze sa HDZ-om...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Gdje će ti duša?jurisicduska je napisao/la: ↑20 maj 2026, 14:00Samo pratite zvaničnu slijedi još puno puno lijepih vijesti
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Može ovo sve završiti ovako ili onako, nevažno, nevjerovatno je šta je blamova Željezničar sam sebi složio zadnjih nekoliko godina, ne bi im hardcore Hordaši na LSD-u smislili luđe scenarije. Arapi, Cerići, amerikanci, uplatnice, humanitarni brojevi, ludilo totalno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Mnogo toga oko Zeljkana je karma al nikad ne valja sutati onoga ko je na zemlji. Zato im iskreno zelim da ovo sve rasciste.
Njihov Mirvic je puno odgovorniji sto se love tice nego njegov buraz. Od pocetka je on oprezan i nije htio ni pokusati poslije raporta koji su mu dale inspekcijske slizbe. Cudim se da je jos uvjek u igri. Sanse da on ostane su 10%.
Al eto zelim im da budu sto jaci i da i oni budu BH Dinamo
Njihov Mirvic je puno odgovorniji sto se love tice nego njegov buraz. Od pocetka je on oprezan i nije htio ni pokusati poslije raporta koji su mu dale inspekcijske slizbe. Cudim se da je jos uvjek u igri. Sanse da on ostane su 10%.
Al eto zelim im da budu sto jaci i da i oni budu BH Dinamo
Ali evo ok je, imaju konsktruktivna rješenja, bojkotovaće Želu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Lahko je vama sdp sve zavrsava, politika uz vas i sad prosipate neku pamet