Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

DonRamiz
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la DonRamiz » 17 maj 2026, 19:30

Futbol je napisao/la:
17 maj 2026, 19:06
U čuvenoj akademiji Sarajeva zvanoj i princ iz Malezije, igra napadač Juso Baždar. Ima 18 godina, 8 nastupa, bez gola ili asistencije. On je brat reprezentativca BiH, poznatog golgetera Sameda Baždara. Valjda ga je Spahic dogovorio da igra za BiH. Vjerovatno se radi o velikom fudbalskom dragulju.
Koliko samo talentovana familija braca Bellingham im nisu ravni.
Spahic mora sto prije reagovati,ovakvog dijamanta ne smijemo izgubiti.
Jos kad Samed pocne zabijati po trecoj ligi Spanije iduce sezone... :opaopa:

Futbol
Kontakt:

Post Postao/la Futbol » 17 maj 2026, 19:36

DonRamiz je napisao/la:
17 maj 2026, 19:30
Futbol je napisao/la:
17 maj 2026, 19:06
U čuvenoj akademiji Sarajeva zvanoj i princ iz Malezije, igra napadač Juso Baždar. Ima 18 godina, 8 nastupa, bez gola ili asistencije. On je brat reprezentativca BiH, poznatog golgetera Sameda Baždara. Valjda ga je Spahic dogovorio da igra za BiH. Vjerovatno se radi o velikom fudbalskom dragulju.
Koliko samo talentovana familija braca Bellingham im nisu ravni.
Spahic mora sto prije reagovati,ovakvog dijamanta ne smijemo izgubiti.
Jos kad Samed pocne zabijati po trecoj ligi Spanije iduce sezone... :opaopa:
Apsolutno se slažem!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 18 maj 2026, 14:46

Ne mogu a da ne prokomentarisem Vahu. Nece da nas preuzme zbog cirkusa u savezu i drzavi sve da bi ga evakuisali iz ratne zone u africkoj vukojebini i da bi u zadnjoj utakmici kao trener dozivio da navijaci ulijecu na teren i prekidaju utakmicu. Nije mi drago ali nije mi ni zao.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 18 maj 2026, 14:48

Madal je napisao/la:
18 maj 2026, 14:46
Ne mogu a da ne prokomentarisem Vahu. Nece da nas preuzme zbog cirkusa u savezu i drzavi sve da bi ga evakuisali iz ratne zone u africkoj vukojebini i da bi u zadnjoj utakmici kao trener dozivio da navijaci ulijecu na teren i prekidaju utakmicu. Nije mi drago ali nije mi ni zao.
Nismo mogli ispuniti cijenu koju traži, a onda je trebalo to nekako opravdati...

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 18 maj 2026, 15:41

Luka Damjanović je završio karijeru u 22. godini.njegova teška povreda ga sprečava da više igra fudbal.

https://www.astrencin.sk/clanek.asp?id= ... acov-12333

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 18 maj 2026, 15:56

guillermo je napisao/la:
17 maj 2026, 14:54
David Celic 23g.brani za Sirus prvoplasirani tim Svedske.
Trenutno jedini mladi golman dijaspore kojeg imamo da je redovan.
I ja sam ovog zapazio dok sam pratio ove nase po Svedskoj. I Divkovic iz Brondbyja bi mogao pogurati konkurenciju na lijevom beku, pogotovo ako se Mujakic i Burnic dogodine ne izbore za minutazu u klubovima. Ako se izbore za pola sata mjesecno, onda ih Barbarez nece dirati i racunat ce na njih. Znam da se ovaj spominjao na forumu i prije mozda godinu dana, ali nazalost nemamo puno potencijalnih opcija na toj poziciji da su iole kvalitetne.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 18 maj 2026, 19:05

Madal je napisao/la:
18 maj 2026, 14:46
Nakacicu se na komentar samo da mu ybm mater poganu. Daleko mu kuca od bosne bila, klosarcina raspala sve mu ybem
naprijed rejal

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 18 maj 2026, 20:53

Vaha nije preuzeo reprezentaciju jer voli pare više od matere i ne pada mu napamet da ikog vodi za tries pet ljami konvertabilnih. I meni je to potpuno okej. Samo nemoj kenjkati o Mostaru i Banjaluci i politici ako je tako.

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 18 maj 2026, 23:29

PeppermintSA je napisao/la:
18 maj 2026, 20:53
Vaha nije preuzeo reprezentaciju jer voli pare više od matere i ne pada mu napamet da ikog vodi za tries pet ljami konvertabilnih. I meni je to potpuno okej. Samo nemoj kenjkati o Mostaru i Banjaluci i politici ako je tako.
Mogao je doci i biti predsjednik saveza. Ako je Vico mogao progutati Barbareza, moga se i Vaha potruditi.

Moze se samo ugledati na svog mlađeg Mostarca, Barbareza.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 18 maj 2026, 23:33

Vaha voli pare i tu se sva diskusija zavrsava.

Najjaca je prica da kao nece da vodi nasu repku zbog politike a vodio je reprezentacije u kojima je buktao gradjanski rat. Neki ljudi jednostavno vole pare i nikad im nije dosta. Hvala Bogu sad imamo dobre perspektivne trenere (Muslic, Terzic, Jakirovic) tako da Vahu niko vise ne mora da moli ni za sta.

RobijasiZenica1988
Kontakt:

Post Postao/la RobijasiZenica1988 » 19 maj 2026, 00:32

RollingPaper je napisao/la:
18 maj 2026, 23:33

Najjaca je prica da kao nece da vodi nasu repku zbog politike a vodio je reprezentacije u kojima je buktao gradjanski rat. Neki ljudi jednostavno vole pare i nikad im nije dosta. Hvala Bogu sad imamo dobre perspektivne trenere (Muslic, Terzic, Jakirovic) tako da Vahu niko vise ne mora da moli ni za sta.
Ma kakvi oni,samo Muslic Miron!

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 19 maj 2026, 21:06

Goalgetter je napisao/la:
19 maj 2026, 19:51
Siljevic na golu za Eintracht Frankfurt u prijateljskoj protiv Rot Weiss Frankfurta
7:0 pobjedio Frankfurt, Siljevic 90 minuta branio i pisu da je imao dobru odbranu :bih:

Brkic (15) iz Frankfurt U17 i Hadzic (16) iz Mainza U17 pozvani za Njemacku U17
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 19 maj 2026, 23:01

Jakupović igra redovno u MLSu sa 16 godina. Idealna prilika da dečka pozivu u kamp da se upozna sa Džekom i ekipom 😄

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 19 maj 2026, 23:05

Iceplayer je napisao/la:
19 maj 2026, 23:01
Jakupović igra redovno u MLSu sa 16 godina. Idealna prilika da dečka pozivu u kamp da se upozna sa Džekom i ekipom 😄
Kako igra? Skupio u 4 utakmice 90 minuta, a u zadnje dvije ni u postavi nije. Rano je za njeg bilo sta reci, bas prerano.

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 20 maj 2026, 07:59

RollingPaper je napisao/la:
18 maj 2026, 23:33

Bruda ako ti ganjas i dalje pare a tad je imao mozda 67-68 godina onda si pokvarena osoba, sve nesto prica o Mostaru to je moj grad ovo ono, Mostar je jedan od vecih gradova u BiH, kako neces onda da pomognes repki?

Nema veze, ko ga yebe sada ali nikad mi nije to islo u glavu. :salut:

Kljukusar
Kontakt:

Post Postao/la Kljukusar » 20 maj 2026, 16:11

A je li ovo istina sto kruzi po internetu da je Busuladzic izjavio da nikad nije razmisljao o BiH i da ne zna uopste odakle dolazi ta misao? Ako je tako nadam se da ce to Spahic rijesiti kao sto je rijesio i sa Ahmedhodzicem i pokazati mu 🍆

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 20 maj 2026, 16:32

Kljukusar je napisao/la:
20 maj 2026, 16:11
A je li ovo istina sto kruzi po internetu da je Busuladzic izjavio da nikad nije razmisljao o BiH i da ne zna uopste odakle dolazi ta misao? Ako je tako nadam se da ce to Spahic rijesiti kao sto je rijesio i sa Ahmedhodzicem i pokazati mu 🍆
Sta ce mu pokazati kad nikad nije ni igrao za nas. Drugacije je nego kao sa Ahmedhodzicem.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Catalunya1
Kontakt:

Post Postao/la Catalunya1 » 20 maj 2026, 16:35

Kljukusar je napisao/la:
ne seri, hvala bogu pa se tebe nista ne pita, Samed Baždar je izjavio puno gore stvari, pa šta? Busuladžić nije lud da govori kako će igrati za BiH i navijati za nju dok papiri i ostali procesi nisu završeni, i dok je reprezentativac Švedske. Ne budi toliko glup.

Kljukusar
Kontakt:

Post Postao/la Kljukusar » 20 maj 2026, 16:40

Catalunya1 je napisao/la:
20 maj 2026, 16:35
Kljukusar je napisao/la:
ne seri, hvala bogu pa se tebe nista ne pita, Samed Baždar je izjavio puno gore stvari, pa šta? Busuladžić nije lud da govori kako će igrati za BiH i navijati za nju dok papiri i ostali procesi nisu završeni, i dok je reprezentativac Švedske. Ne budi toliko glup.
A ko si ti da nekome govoris da je glup, je li mangupe?

Roki50
Kontakt:

Post Postao/la Roki50 » 20 maj 2026, 18:11

Catalunya1 je napisao/la:
20 maj 2026, 16:35
Kljukusar je napisao/la:
A sta je to rekao puno gore Bazdar?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, antibot i 48 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []