Cuvam se za Arsu u finalu UCL.
Championship i Coca Cola League 1&2
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Re: Championship i Coca Cola League 1&2
Velika šansa da se konačno vrati Middlesbrough u EPL
Nadam se. Svake godine nesto zeznu, sad im se otvorilo.Amirutah1988 je napisao/la: ↑20 maj 2026, 07:42Velika šansa da se konačno vrati Middlesbrough u EPL
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Ja se unazad par godina nadam povratku Middlesbrougha-Blackburna.Neutral je napisao/la: ↑20 maj 2026, 08:57Nadam se. Svake godine nesto zeznu, sad im se otvorilo.Amirutah1988 je napisao/la: ↑20 maj 2026, 07:42Velika šansa da se konačno vrati Middlesbrough u EPL
Bolton bi mogao da se vrati u Championship,volio bih i njihov povratak u PL
Tu je jos par klubova koje bih želio,jer zelim EPL kakva je bila početkom 2000tih,to je bio fudbal
Middle mi je najdrazi klub kod Engleza, Milwall je simpatican. Norwich isto simpa.Amirutah1988 je napisao/la: ↑20 maj 2026, 09:07Ja se unazad par godina nadam povratku Middlesbrougha-Blackburna.Neutral je napisao/la: ↑20 maj 2026, 08:57Nadam se. Svake godine nesto zeznu, sad im se otvorilo.Amirutah1988 je napisao/la: ↑20 maj 2026, 07:42Velika šansa da se konačno vrati Middlesbrough u EPL
Tu je jos par klubova koje bih želio,jer zelim EPL kakva je bila početkom 2000tih,to je bio fudbal
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Ja navijam za Fulham,Derby u Championshipu,Bradford u League One.Neutral je napisao/la: ↑20 maj 2026, 15:01Middle mi je najdrazi klub kod Engleza, Milwall je simpatican. Norwich isto simpa.Amirutah1988 je napisao/la: ↑20 maj 2026, 09:07Ja se unazad par godina nadam povratku Middlesbrougha-Blackburna.
Simpa su mi Middlesbrough ,Blackburn,Bolton,Portsmouth,Plymouth
Ne znam čemu tolika zaluđenost s Middlesbroughom. Osim boje dresova i one sezone kad su došli do finala Kupa Uefa, nemaju ništa vrijedno pomena.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Kad će konačna odluka za termin u subotu, kako je prošla žalba Southamptona?
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Jesi cuo za ekipu KetteringAmirutah1988 je napisao/la: ↑20 maj 2026, 19:32Ja navijam za Fulham,Derby u Championshipu,Bradford u League One.Neutral je napisao/la: ↑20 maj 2026, 15:01Middle mi je najdrazi klub kod Engleza, Milwall je simpatican. Norwich isto simpa.Amirutah1988 je napisao/la: ↑20 maj 2026, 09:07
Ja se unazad par godina nadam povratku Middlesbrougha-Blackburna.
Simpa su mi Middlesbrough ,Blackburn,Bolton,Portsmouth,Plymouth
E ti su moji.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Kako nisamNeutral je napisao/la: ↑20 maj 2026, 22:28Jesi cuo za ekipu KetteringAmirutah1988 je napisao/la: ↑20 maj 2026, 19:32Ja navijam za Fulham,Derby u Championshipu,Bradford u League One.
Simpa su mi Middlesbrough ,Blackburn,Bolton,Portsmouth,Plymouth![]()
E ti su moji.
Od ovih ekipa koji su niže od League Two gotivim Scunthrope,drago mi je sto je York u onoj ludoj završnici izborio plasman u League Two,Bath i Kettering su tu još uz Morecambe
Mislim da je bila faza kada se Kettering potpuno raspao, ali eto tu su, umalo da se plasiraju, sta se tu moze.Amirutah1988 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 06:56Kako nisamNeutral je napisao/la: ↑20 maj 2026, 22:28Jesi cuo za ekipu KetteringAmirutah1988 je napisao/la: ↑20 maj 2026, 19:32
Ja navijam za Fulham,Derby u Championshipu,Bradford u League One.
Simpa su mi Middlesbrough ,Blackburn,Bolton,Portsmouth,Plymouth![]()
E ti su moji.gotivim i njih nažalost nisu uspjeli u play off-u.
Od ovih ekipa koji su niže od League Two gotivim Scunthrope,drago mi je sto je York u onoj ludoj završnici izborio plasman u League Two,Bath i Kettering su tu još uz Morecambe
Inace, uz Middle max, nadam se da ce igrati premier league, hull mi nije nesto, iako je tu nas Amir.
Ma ovdje je Hull najgore prošao, pripremaju se za nekog i nešto a ni sami ne znaju za šta. Najbolje da pošalju špijuna na trening protivnika.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Bila je prilicno turbulentna sezona za Kettering,čak su bili jedno vrijeme sredina-blize prema donjem dijelu tabele,i nekako su se trznuli u ovim zaostalim utakmicama što ih je bilo prilično puno ,jer takav je slucaj sa Engleskom posebno nize lige(masovno se odgađaju utakmice tokom zime),taman kad sam pomislio da ce nekako doci do finala kad vec izgubise od Bedforda.Neutral je napisao/la: ↑21 maj 2026, 14:06Mislim da je bila faza kada se Kettering potpuno raspao, ali eto tu su, umalo da se plasiraju, sta se tu moze.Amirutah1988 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 06:56Kako nisamgotivim i njih nažalost nisu uspjeli u play off-u.
Inace, uz Middle max, nadam se da ce igrati premier league, hull mi nije nesto, iako je tu nas Amir.
Valjda ce naredne sezone biti pri vrhu,ali teško je biti prvak u ovim nižim ligama,gdje svako svakoga moze pobjediti.
Iz Hulla su uputili prijedlog da se finalna utakmica uopšte ne igra,visjet cemo sta ce biti,ja sam za Middlesbrough svakako,ali imao sam osjecaj i prije početka play off-a da ce Hull biti pobjednik
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Hull ili Middlesbrough pitanje je, uskoro počinje dvoboj na Wembleyu
Ali nema nista nelogicnije sto pobjednik playoffa dobije pehar i medalje, a drugoplasirani nista 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Moj Middle, sta uradi, kakva reakcija golmana...
Middlesbrough are the first team 𝙞𝙣 𝙝𝙞𝙨𝙩𝙤𝙧𝙮 to be knocked out in a Championship playoff semi-final AND lose the final
Ma realno nisu ni zasluzili da udju. Hull je ako nista posteno dobio svoje mjesto u finalu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Bolton se napokon vraca u Championship
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Notts County ce naredne sezone igrati u League One
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Bit će zanimljivo u L1 sljedeće sezone. Vidjet ćemo kakvu ekipu će imati Leicester
Trenutno korisnika/ca: mexy_whites i 2 gosta.