FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
43
11%
Drugi
40
10%
Treći
134
34%
Četvrti
76
19%
Peti
33
8%
Šesti
17
4%
Sedmi
6
2%
Osmi
15
4%
Ispadamo iz lige
33
8%

Ukupno glasova: 397

belosevic23
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic23 » 20 maj 2026, 18:01

Bordobojausrcu je napisao/la:
20 maj 2026, 17:00
Evo jedna provjerena informacija. Rahmanovic je dosao u sarajevo da se dogovori sa upravom oko uslova i svega ostalog. Ako se dogovore potpisuje 1000%.
Naravno, ako se ne dogovore, nece potpisati milion %

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 maj 2026, 18:26

Prije oar dana sam naveo da trebamo vratit PIDRA I RAHMANOVICA, a neki su to izkomentarisaki kad cemo krenut naprijed bez povratnika i nesto u tom smislu.

Pidru je 26-27 godina igracki nije on roberto karlos al je bolji od begana ristovskog mujakica, ista stvar za rahmanovica, ako elezi i Adem odu (nebi me cudilo) posebno za Adema nama treba igrac tipa rahmanovica ako nista radi energije koju on ima, bar 60 minuta sto je imao u prvom mandatu.

Pidro rahmanovic cimirot, su tri igraca koja nam trebaju tri igraca koji znaju kako se ponasat u bordo dresu, ljubav koju trebaju prozit da bi dobili ljubav nazad i na kraju da imaju kvalitet koji imaju. Oni mozda(sigurno) nece bit istog kvaliteta kad su otisli al ta tri igraca uz par tipova ko began mujkic banic bi mogli povuc i narjerat ostale da daju 100%. Posebno Rahmanovic koji je malo i ludo agresivan pa bi mozda na treninzima bilo i iza usiju kad se pokaze kurcev bol kod pojedinaca.

Pidro jeste mirni pobozan tip al tip koji suti radi i u svakoj ekipi pokazuje da mu je stalo do svake lopte sto na neki blazi nacin odgovara kao pomocno srestvo rahmanovicu, cimi je nesto drugo i on ima respekt svih igraca prvo kao osoba pa onda njegova karijera ponasanje postivanje kluba igraca suparnika.

E sad kad bi jos doso Hamza Carakovic, bi donio jos jednu dimenziju koju pidro vojnik kluba kojeg mozes poslat da bude kuhar diverzant linijas od njeg ces dobit RAZUMIO DRUZE KOMANDATE. Ja licno bi HAMZI DAO APSULUTNO POVJERENJE I MAKSIMALNO BI GA ISTRPIO, on je zasluzio i mi kao navijaci bi trebali ga pogurat i stat iza njega ako kojim slucajem nebude bio ucinkovit (davo golove) sto se njemu desavalo da bude dizelas i da mu treba mali vise vremena da

SilaMoc1946
Kontakt:

Post Postao/la SilaMoc1946 » 20 maj 2026, 18:52

Ma Mamić je mangup
Sarajevo ljubavi moja 1946

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 20 maj 2026, 19:01

SHZ82 je napisao/la:
20 maj 2026, 17:19
ronaldo99 je napisao/la:
20 maj 2026, 15:59
Jel se to stvarno ZZ vraca?

Iskreno nismo se fino prema njemu ponjeli, otjerasmo ga nakon 3 -4 lose tekme.

Ma da mene brin opet njegova igra u europi, ono orvo pol na kosevu kar smo trebali rumunima dati 4-5 komada je nesto najbolje nase sto smo pokazali unazad mnogo godina, ali onda iduca 3 poluvremena zivi prosjek , znaci qurcina.

Sve je to samo u krug nista novo.
brate ubili smo Rumune u Sarajevu i onda nam stoper ljevak desnom nogom da gol u suprotne raslje.
u Rumuniji smo pali 2 dio 2.poluvremena.
Sa Radnikom nikad necu shvatiti da neko moze ZZ reci da je nesto lose napravio, zabili 3 gola i stali, igraci krivi 100%.
jel tempiro formu za Europu jeste, na visok nivo nekih 60tak min, ali ne moze on biti kriv ako neko ne zabije golove iz 5-6 cistih zicera.
Otisao je zbog mijesanja drugih u odredjivanje tima i zbog toga mislim da nema sanse da se vrati ker trenutna struktura ce traziti trenera tipa Cvitanovic kome ce odredjivati ko ce i koliko igrati.
100% i kad skontas da si ti to sve husrefom zamijenio. Pa zaplako bi

GianlucaPagliuca71
Kontakt:

Post Postao/la GianlucaPagliuca71 » 20 maj 2026, 19:15

SHZ82 je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:

Ma da mene brin opet njegova igra u europi, ono orvo pol na kosevu kar smo trebali rumunima dati 4-5 komada je nesto najbolje nase sto smo pokazali unazad mnogo godina, ali onda iduca 3 poluvremena zivi prosjek , znaci qurcina.

brate ubili smo Rumune u Sarajevu i onda nam stoper ljevak desnom nogom da gol u suprotne raslje.
Sa Radnikom nikad necu shvatiti da neko moze ZZ reci da je nesto lose napravio, zabili 3 gola i stali, igraci krivi 100%.
jel tempiro formu za Europu jeste, na visok nivo nekih 60tak min, ali ne moze on biti kriv ako neko ne zabije golove iz 5-6 cistih zicera.
Otisao je zbog mijesanja drugih u odredjivanje tima i zbog toga mislim da nema sanse da se vrati ker trenutna struktura ce traziti trenera tipa Cvitanovic kome ce odredjivati ko ce i koliko igrati.
Dzaba objasnjavati.. Za Radnik nije kriv Zekic nego sebicni pojedinci koji su se izdrkavali citavu utakmicu pocevsi od Guliashvilija. Koliko spominju tu utakmicu a to se desava i svjetskim timovima
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 20 maj 2026, 19:17

GianlucaPagliuca71 je napisao/la:
20 maj 2026, 19:15
SHZ82 je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:

Dzaba objasnjavati.. Za Radnik nije kriv Zekic nego sebicni pojedinci koji su se izdrkavali citavu utakmicu pocevsi od Guliashvilija. Koliko spominju tu utakmicu a to se desava i svjetskim timovima
odlazak nema veze ni sa ispadanjem od rumuna, ni sa radnikom, ni sa igrom. Zekic je otisao zbog ajle, i zahvalio se mirvicu na svemu al rekao da dok je ona tu, ne zeli da ima veze a klubom.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 20 maj 2026, 19:26

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
20 maj 2026, 17:54
Meni ova Mamićeva priča o sjedanju i analiziranju svega sa trenerom najviše miriše na to da će se sjesti i kulturno rastati.
Nadam se da sam u pravu i da vrlo brzo vidimo ZZ nazad na funkciji koju nije ni trebao napustiti.
Procitas vise puta izjavu i tacno dobijes upravo to sto si ti rekao...

GianlucaPagliuca71
Kontakt:

Post Postao/la GianlucaPagliuca71 » 20 maj 2026, 19:36

plisek je napisao/la:
20 maj 2026, 19:17
GianlucaPagliuca71 je napisao/la:
20 maj 2026, 19:15
SHZ82 je napisao/la:

odlazak nema veze ni sa ispadanjem od rumuna, ni sa radnikom, ni sa igrom. Zekic je otisao zbog ajle, i zahvalio se mirvicu na svemu al rekao da dok je ona tu, ne zeli da ima veze a klubom.
Sve ja to znam. Pricam za ovo sto je rekao da je kriv za neka tri poluvremena
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 20 maj 2026, 19:50

Leon Kreković iz Posušja zanimljiv igrač, navodno smo zainteresirani za njega nez je li istina
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 20 maj 2026, 19:56

Čestitke našim omladinskim selekcijama

slika
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 maj 2026, 20:11

Zoran Zekic prije odlaska je produzio ugovor na jos jednu godinu mjesec dana ranije, takodje Ajla je bila dio kluba i tad.

Takodje nemozese reci da je ZEKIC ispravljao svoje greske tokom sezone.

On jeste napocetku postavio visok standard i to je ok, ali koji nije bio bez mana. Te mane ZZ nije ispravljao kroz prvenstvo

SARAJEVO trnava 0-0 propusteno milion sansi
Trnava SARAJEVO 3-0

SARAJEVO univerzutetea 2-1 promaseno milion sansi
Univerzitetea SARAJEVO 4-0

Sarajevo posusje 2-2 jesmo osteceni za dva penala ali dobro se shecam da smo poveli 2-1 u 89 minuti ljudi ti daju go u 96 minuti. Igra bila ok 30 minuta prvih.

SARAJEVO zeljko komsic 1-1 prvo poluvrijeme 5 sto posto sansi zeljo fulio i vodio 0-1, drugo pol ok bili smo bolji al sve kad se sagleda remi je fer

Zeljo SARAJEVO 0-0 trnava univerzitetea milion sansi i na kraju smo mogli izgubit krpic sa 6 m fulio prazan go

Sb SARAJEVO 3-3 pokradeni jesmo al igra i na nacin kako smo primali golove su kontinuitet rada zz

Posusje SARAJEVO 0-0 pokradeni jesmo za penal igra bila ruzna nedominantna ponavljam ekipa koja je ispala

Posusje SARAJEVO 1-2 ili (0-1) zadnje kolo gdje jedva izvohevamo pobjedu da bi uzeli 3ce mjesto ispred bankelroturani i to na gol razliku, igra uzas

SARAJEVO zrinjski 0-1 licno ZZ je rekao da ga nikad niko tako nije izhebo ko tad zrinjski

SARAJEVO sb 0-1 isto tako kao i protiv posusja zelje mlitavo samo sto je ovaj put zavrseno tragicno

U kupu protiv borca na kosevu
Za bodove na kosevu 0-1 ili 0-2 nesjecam se koji je bio rez bilo je tuzna igra

Takodje 4-4 protiv radnika nije njegova samo krivica al nemoze bit da on nema bat 60% krivice ako nista mogao si zamjenit 5 igraca to je 50 ekipe, ako nista mogao si lezanje uzet to na prekidanje na neki nacin igrat sa 10 u odbrani.

Nekazem da nije bilo neki interni problema mirvic ajla zekic sd. Al ako je to problem posle osvajanje kupa i zavrsetka sezone mogao si se zahvalit i svak svoim putem, a ne uc iu sezonu i unistit sve i onda otic, i onda reci ajla mi se mjesala, mjesals se i prije pa si bio tu 12 mjeseci nisi napusto

Nakon ovog interview moze se zakljucit da je MARIO BIVSI. Kaze Zdravko reko da je igra uzasna

Ammko99
Kontakt:

Post Postao/la Ammko99 » 20 maj 2026, 20:43

H8Z7 je napisao/la:
20 maj 2026, 19:50
Leon Kreković iz Posušja zanimljiv igrač, navodno smo zainteresirani za njega nez je li istina
Procitao sam negdje da su zainteresovani velez,zrinjski,zeljo i mi,ali je njemu prioritet inostranstvo.
Ko je bolji? krekovic ili mikic

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 20 maj 2026, 20:46

Nema nista od Krekovica.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 20 maj 2026, 20:51

Pitar6785 je napisao/la:
20 maj 2026, 20:11
Zoran Zekic prije odlaska je produzio ugovor na jos jednu godinu mjesec dana ranije, takodje Ajla je bila dio kluba i tad.

Takodje nemozese reci da je ZEKIC ispravljao svoje greske tokom sezone.

On jeste napocetku postavio visok standard i to je ok, ali koji nije bio bez mana. Te mane ZZ nije ispravljao kroz prvenstvo

SARAJEVO trnava 0-0 propusteno milion sansi
Trnava SARAJEVO 3-0

SARAJEVO univerzutetea 2-1 promaseno milion sansi
Univerzitetea SARAJEVO 4-0

Sarajevo posusje 2-2 jesmo osteceni za dva penala ali dobro se shecam da smo poveli 2-1 u 89 minuti ljudi ti daju go u 96 minuti. Igra bila ok 30 minuta prvih.

SARAJEVO zeljko komsic 1-1 prvo poluvrijeme 5 sto posto sansi zeljo fulio i vodio 0-1, drugo pol ok bili smo bolji al sve kad se sagleda remi je fer

Zeljo SARAJEVO 0-0 trnava univerzitetea milion sansi i na kraju smo mogli izgubit krpic sa 6 m fulio prazan go

Sb SARAJEVO 3-3 pokradeni jesmo al igra i na nacin kako smo primali golove su kontinuitet rada zz

Posusje SARAJEVO 0-0 pokradeni jesmo za penal igra bila ruzna nedominantna ponavljam ekipa koja je ispala

Posusje SARAJEVO 1-2 ili (0-1) zadnje kolo gdje jedva izvohevamo pobjedu da bi uzeli 3ce mjesto ispred bankelroturani i to na gol razliku, igra uzas

SARAJEVO zrinjski 0-1 licno ZZ je rekao da ga nikad niko tako nije izhebo ko tad zrinjski

SARAJEVO sb 0-1 isto tako kao i protiv posusja zelje mlitavo samo sto je ovaj put zavrseno tragicno

U kupu protiv borca na kosevu
Za bodove na kosevu 0-1 ili 0-2 nesjecam se koji je bio rez bilo je tuzna igra

Takodje 4-4 protiv radnika nije njegova samo krivica al nemoze bit da on nema bat 60% krivice ako nista mogao si zamjenit 5 igraca to je 50 ekipe, ako nista mogao si lezanje uzet to na prekidanje na neki nacin igrat sa 10 u odbrani.

Nekazem da nije bilo neki interni problema mirvic ajla zekic sd. Al ako je to problem posle osvajanje kupa i zavrsetka sezone mogao si se zahvalit i svak svoim putem, a ne uc iu sezonu i unistit sve i onda otic, i onda reci ajla mi se mjesala, mjesals se i prije pa si bio tu 12 mjeseci nisi napusto

Nakon ovog interview moze se zakljucit da je MARIO BIVSI. Kaze Zdravko reko da je igra uzasna
jel ZZ kriv sto smo propustili milion sansi protiv Trnave i Rumuna kuci, nije i ne moze, on je napravio sistem da dodjemo u te sanse ali jbga nemamo igraca koji ce zabijati golove

jel ZZ kriv za Posusje na Kosevu, napravio neke izmjene pritisli i zabili za 2:1 jel kriv sto je neki majmun ubacio baklju pa se utakmica dodatno produzila, jer zz kriv sto igrac pravi glup faul i onda ne blokira izvodjenje, jer kriv sto stoperi ne paze najveceg protivnickog igraca

prvinderbi sa zeljom na kosevu, zz totslno fulo 1.pol u 2.pol promjenio stvari, nije zz kriv sto smo opet fulsli milion sansi

grbavica derbi isto, nike kriv sto igraci ne pogsdjaju kad su 1 na 1 sa golmanom

siroki suvisno ista pricati, pokradeni

zrinjski i borac igrali smo egsl utakmice uz grozno sudjemje protiv borca i nisu nas nijednom nadigrsli

uzeli kup

mozes ga ne voliti ali cimjenice su da smo pod ZZ licili na ekipu i imali smo dobre utakmice, da je ostao nakon radnika uzeli bi kup i ove sezone sigurno

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 maj 2026, 21:24

Kako smo lagano prosuli polufinale kupa a evo osvajac ove godine mogao bi direktno u play off konferencija lige.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 20 maj 2026, 21:42

slika

Dovoljno

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 20 maj 2026, 21:53

Ammko99 je napisao/la:
20 maj 2026, 20:43
H8Z7 je napisao/la:
20 maj 2026, 19:50
Procitao sam negdje da su zainteresovani velez,zrinjski,zeljo i mi,ali je njemu prioritet inostranstvo.
Ko je bolji? krekovic ili mikic
Mene ako pitaš Kreković, ali daleko od toga da je Mikić loš, sasvim ok igrač za našu ligu
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Ado_77
Kontakt:

Post Postao/la Ado_77 » 20 maj 2026, 22:10

SilaMoc1946 je napisao/la:
20 maj 2026, 18:52
Ma Mamić je mangup

Laganini1986
Kontakt:

Post Postao/la Laganini1986 » 20 maj 2026, 22:19

Ado_77 je napisao/la:
20 maj 2026, 22:10
SilaMoc1946 je napisao/la:
20 maj 2026, 18:52
Ma Mamić je mangup
Mozda je tebi mangup i ovima sto pusu u njegov rog ali 75 posto navijaca jedva ceka da ode i da klub prodise,nije on spasilac kluba vec tan.
Kad je mangup sto nije uzeo Posusje,Siroki,Zrinjski pa napravio nesto... (nedaju mu ni blizu,sto li boze) . Bosnjo nikad pameti nece doci ,zato neka nas j... kad smo ograniceni.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], mnon46 i 24 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []