FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bogami na klupi kao da sjede Ibrahimovic,Eto i Chicharito kako ih ti prestavi
AdAbajor na posudbi 
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
Nije da nešto impliciram, al Rova zavali golčinu Širokom za špice...Džo_Rigorozni je napisao/la:Bogami na klupi kao da sjede Ibrahimovic,Eto i Chicharito kako ih ti prestaviAdAbajor na posudbi
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zavali i Bešlija pod rašlje Slaviji...Hawking je napisao/la:Nije da nešto impliciram, al Rova zavali golčinu Širokom za špice...Džo_Rigorozni je napisao/la:Bogami na klupi kao da sjede Ibrahimovic,Eto i Chicharito kako ih ti prestaviAdAbajor na posudbi
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
I primise 4...mnogo je pomogao 
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"
Pa pričamo o Lazi valjda, u Bešliju niko nije sumnjaoBianconeri1988 je napisao/la:Zavali i Bešlija pod rašlje Slaviji...Hawking je napisao/la:Nije da nešto impliciram, al Rova zavali golčinu Širokom za špice...Džo_Rigorozni je napisao/la:Bogami na klupi kao da sjede Ibrahimovic,Eto i Chicharito kako ih ti prestaviAdAbajor na posudbi
@Dzo Pa jel on kriv što golman dribla igrače... otkad je napadač kriv za golove koje prima njegova ekipa... a, da, ipak je Lazo mogao biti kriv da je danas bilo 1:1
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Spominješ Rovu pa ti zato govorim za Bešliju, jer je Rova u Želji igrao uglavnom na krilnoj poziciji otkako je Amar tu, a napadača jedino u ekstremnim situacijama kad nije bilo nekog drugog napadača...Hawking je napisao/la:]
Pa pričamo o Lazi valjda, u Bešliju niko nije sumnjao
@Dzo Pa jel on kriv što golman dribla igrače... otkad je napadač kriv za golove koje prima njegova ekipa... a, da, ipak je Lazo mogao biti kriv da je danas bilo 1:1
Ž '21!
- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
Zamalo da se proslavi sa asistencijom za PušaruHawking je napisao/la:@Dzo Pa jel on kriv što golman dribla igrače... otkad je napadač kriv za golove koje prima njegova ekipa... a, da, ipak je Lazo mogao biti kriv da je danas bilo 1:1
Imace RoWa prilku da se dokaze opet...vidjecemo jeli se uozbiljijo..
Jesil' ti Dzo iz onog benda?:-D
A ako je istina da mu Amar nudi novi ugovor onda me to duboko razocaralo. Uredu ova sezona,vjerovatno nemamo boljeg,istrpit cemo ga, ali jos 1 godinu nerviranja,razocaravanja,sanjanja kako ce frajer proradit i tako te zaj.e.b.ancije-nemoj molim te! P.S.Na ljeto pravim trans : "HOCU NAPADACA", bujrum svima! Hehehe
A ako je istina da mu Amar nudi novi ugovor onda me to duboko razocaralo. Uredu ova sezona,vjerovatno nemamo boljeg,istrpit cemo ga, ali jos 1 godinu nerviranja,razocaravanja,sanjanja kako ce frajer proradit i tako te zaj.e.b.ancije-nemoj molim te! P.S.Na ljeto pravim trans : "HOCU NAPADACA", bujrum svima! Hehehe
Osim - drugo ime za Želju !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ovdje niko, niko ne spava!
Trzno sam se naglo u snu, Lazar zabio gol

Trzno sam se naglo u snu, Lazar zabio gol
Ž '21!
A ja nešto kontam, ako Borac zayebe protiv Olimpica i Zvijezde, onda smo na konju, samo da dobijemo derbi... šta me briga šta će ko reći, ja se nadam tituli pa makar čekao da Leotar pobijedi Borac u zadnjem kolu... ne kažem da sam nezadovoljan drugim mjestom, ali ja jednostavno ne znam odustati...Bianconeri1988 je napisao/la:Ovdje niko, niko ne spava!![]()
Trzno sam se naglo u snu, Lazar zabio gol![]()
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- 90_godina_ponosa
- Kontakt:
zabiće ga lazo u derbiju. iz penala. glavom. 
Evo ono što sam ja nastojao objasniti jovanu, a on se pravi blesav. Tipična, ispodprosječno kvalitetno odigrana utakmica od strane Želje:
9. min.: Željini igrači fizički sa loptom u šenaestercu.
(2) 12. min.
(3) 14. min.
(4) 17. min.
(5) 21. min.
(6) 35. min.
(7) 46. min.
(8) 48. min.
(9) 51. min.
(10) 52. min.
(11) 59. min.
igrač manje.
(12) 66. min.
(13) 69. min.
(14) 73. min.
(15) 74. min.
(1) 87. min.: Slavijini u 16.
I kad jednom u tih 15 [a to je ponavljam cifra kad igramo loše i kad imamo igrača manje pola sata] puta, jedan od igrača dobije po nogama i bude penal, onda je "vama se stalno šilji."
9. min.: Željini igrači fizički sa loptom u šenaestercu.
(2) 12. min.
(3) 14. min.
(4) 17. min.
(5) 21. min.
(6) 35. min.
(7) 46. min.
(8) 48. min.
(9) 51. min.
(10) 52. min.
(11) 59. min.
igrač manje.
(12) 66. min.
(13) 69. min.
(14) 73. min.
(15) 74. min.
(1) 87. min.: Slavijini u 16.
Kod: Označi sve
vremena određena prema ovom pregledu: http://www.youtube.com/watch?v=sMmlSx2StOY&feature=player_embeddedRe: FK Željezničar
Drago mi je što se jučer pjevala ova pjesma, vrh !!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
ima pitanje za komsije: hoce li iko od zeljinih igraca pauzirati na derbiju zbog kartona?
hvala!
hvala!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nadam se da dobivate ove Hrenovčice a nakon toga barem x s Čelikom!!!!

ZZ Top ( Zajko Zeba ) će pauzirati, a koliko znam, ostali svi mogu igrati.BernardBarnjak je napisao/la:ima pitanje za komsije: hoce li iko od zeljinih igraca pauzirati na derbiju zbog kartona?
hvala!
Idi kupaj ribe na lištici i skrivaj se po škripama,a bodove zaboravi.ŠB.TRN je napisao/la:Nadam se da dobivate ove Hrenovčice a nakon toga barem x s Čelikom!!!!![]()
![]()
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Napisao sam poslije utakmice sa Slobodom da je utrka za titulu zavrsena i ja sam je jos tad halalio. Bitno je ostati na drugom mjestu i pokusati osvojiti kup.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
upravo... za ovakvu sezonu punu oscilacija je 2. mjesto vrh... srecom pa samo na jesen kad smo bili jaci, jos izbacili borac, inace mozda i taj trofej ne bi uzeli... uglavnom ja sam zadovoljan...Stole iz Bora je napisao/la:Napisao sam poslije utakmice sa Slobodom da je utrka za titulu zavrsena i ja sam je jos tad halalio. Bitno je ostati na drugom mjestu i pokusati osvojiti kup.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Polako druze, nismo ga jos ni uzeli. Bice mnogo tesko.tm84 je napisao/la:upravo... za ovakvu sezonu punu oscilacija je 2. mjesto vrh... srecom pa samo na jesen kad smo bili jaci, jos izbacili borac, inace mozda i taj trofej ne bi uzeli... uglavnom ja sam zadovoljan...Stole iz Bora je napisao/la:Napisao sam poslije utakmice sa Slobodom da je utrka za titulu zavrsena i ja sam je jos tad halalio. Bitno je ostati na drugom mjestu i pokusati osvojiti kup.
Nemoj da opet u jogurt pusemo.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Trenutno korisnika/ca: ato00, CCMuHa87, Choma, Edin TM87, Google [Bot], Google Adsense [Bot], greenwood, Lokomotifa, Pact1921, Plavamamba, ŠTA_JE i 98 gostiju.