Good Ebening
Arsenal
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Arsenal All The Way !
Čestitke topnici uz želje da narednu titulu iduće sezone ako Bog da riješimo malo ranije.
-
Invincibles14
- Kontakt:
A lijepog osjecaja probudit se znajuci da je Arsenal sampion
- AshburtonG
- Kontakt:
Preko Arsenal Bosnia. Uclanite se tamo, 15KM vam je godina. Kad bi jednom u zivotu iskoristili clanstvo za kartu ili za narudzbu iz shopa, isplatilo bi vam se. Karte cete skoro sigurno dobit, pogotovo za ove slabije utakmice. Ja ganjao da gledam slavlje nakon nase tekme, ali eto dan sam 15h sam prije otisao iz Londona.
Postavim veceras neke snimke ispred stadiona, bila je totalna ludnica.
Ne mogu ni zamislit kako je bilo raji, koja je bila ispred Emiratesa nakon tekme sinoc.
Šta pasoš EU radi 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Koja glupost realno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Da se proslavi dupla kruna
Ovi nasi se iznabijali do zore. Valjda se otrezne do finala
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Ovo moraju izbacit za cijelu utakmicu 
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕𝐄: Mikel Arteta ready to 𝐒𝐈𝐆𝐍 𝐍𝐄𝐖 𝐃𝐄𝐀𝐋 𝐀𝐓 𝐀𝐑𝐒𝐄𝐍𝐀𝐋 in the summer, club plan confirmed
Pay rise and total trust confirmed, Arsenal already offered a new contract to Arteta few months ago and ready to close.
Arteta wanted to focus on end of the season but nothing is changing: negotiations will advance soon this summer
𝟓𝟑𝟕𝟔 𝐝𝐚𝐲𝐬 𝐚𝐟𝐭𝐞𝐫 𝐡𝐢𝐬 𝐚𝐫𝐫𝐢𝐯𝐚𝐥, 𝐚 𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐞𝐫 𝐋𝐞𝐚𝐠𝐮𝐞 𝐭𝐢𝐭𝐥𝐞 𝐚𝐟𝐭𝐞𝐫…
…𝐓𝐎𝐆𝐄𝐓𝐇𝐄𝐑 𝐀𝐆𝐀𝐈𝐍 𝐀𝐍𝐃 𝐀𝐆𝐀𝐈𝐍.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Brat 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.