English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Marsal
- Kontakt:
Re: English Premier League
Jaooo gola Buendie
jbt kakva dva gola dadoše
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- akisarajevo92
- Kontakt:
kad se sjetim kako su usli u sezonu, nisu mogli zabiti gola u prvih 5-6 kola a evo zavrsavaju je sa plasmanom u LP kroz ligu i osvajanjem evropskog trofeja 
Don't believe the hype.
- Wilshere10
- Kontakt:
Sve osim 3/3 predstavnika NBA lige ce biti velika senzacija.
Unai doktor nogometa.
Unai doktor nogometa.
- feniksptica
- Kontakt:
Polahko..akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 maj 2026, 21:51kad se sjetim kako su usli u sezonu, nisu mogli zabiti gola u prvih 5-6 kola a evo zavrsavaju je sa plasmanom u LP kroz ligu i osvajanjem evropskog trofeja![]()
Puno je 45 minuta protiv svaba
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Baš mi je drago zbog Ville, svi se nešto naosvajaše ovih zadnjih godina sem njih 
Kad se sjetim da je Gerrard s ovom Villom bio 17. kad je dobio otkaz u oktobru 2022. Nepune 4 godine kasnije, na pragu europskog trofeja, uz kvoter Lige Prvaka i 2 top5 plasmana u ligi.akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 maj 2026, 21:51kad se sjetim kako su usli u sezonu, nisu mogli zabiti gola u prvih 5-6 kola a evo zavrsavaju je sa plasmanom u LP kroz ligu i osvajanjem evropskog trofeja![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- VivaLaStella
- Kontakt:
Meni je posebno drago zbog McGinna, od Championshipa pa do svega ovoga sve sa Villom
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
A ne sjetis se koji su bili kad ih je preuzeo ili sezonu prije njega,niti igraca koje je doveo.Emeri radi vrhunski posao tu nema price extra trener kao i tim koji je izgradio i u LP se extra nose sa svima kad ucestvuju u LPMokes je napisao/la: ↑20 maj 2026, 22:00Kad se sjetim da je Gerrard s ovom Villom bio 17. kad je dobio otkaz u oktobru 2022. Nepune 4 godine kasnije, na pragu europskog trofeja, uz kvoter Lige Prvaka i 2 top5 plasmana u ligi.akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 maj 2026, 21:51kad se sjetim kako su usli u sezonu, nisu mogli zabiti gola u prvih 5-6 kola a evo zavrsavaju je sa plasmanom u LP kroz ligu i osvajanjem evropskog trofeja![]()
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma Villa je prejaka ekipa, oni su kvalitet za top 5 u EPL, to jest za LP.
Sa ovim sastavom koji imaju EL je njima lagan zalogaj. Oni nemaju tu nekog rivala, to nije takmicenje za njih.
Al eto, Emery voli ugnjevati druge u ovoj EL vise nego ista
Villa je uspjesnija od arsenala u evropskim takmicenjima, da ne spominjem notinghem.
Emery je prica za sebe, pehar treba nositi njegovo ime
Zadnja izmjena: boki86, dana/u 20 maj 2026, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Jel ovaj komentator na Areni nesto pobrkao ili ja 
Zar nebi Vila trebala biti 6. u PL da bi 6 Engleza išlo u LP?
Zar nebi Vila trebala biti 6. u PL da bi 6 Engleza išlo u LP?
Il Club più titolato al mondo!
- feniksptica
- Kontakt:
30 godina nisu uzeli nijedan trofej, zato kažem. Historiju imaju, zato je fino vidjeti i neki trofej konačno.
Meni to nelogično, ako kao 5. Vila izbori LP, ispada da pobjedom u finalu EL nekom drugom obezbjeđuju mjesto u LP. Čak mislim da sam negdje ranije čitao da samo ako osvajač EL bude van pozicija koje kroz ligu vode u LP.
- akisarajevo92
- Kontakt:
prednost ima mjesto osigurano kroz evropska takmicenja, tako da ce Villa osvajenjem EL sebi zvanicno osigurati LP, a to peto mjesto u LP koje su sebi Englezi objezbjedili kao jedna od dvije lige sa najboljim koeficijentom se prenosi u ovom slucaju na 6. mjesto
dok se sve ovo ne odnosi kad bi zavrsili u top 4 koja su regularna mjesta koja imaju Englezi u LP
Don't believe the hype.
Eh to je onda i pisalo vjerovatno u tom tekstu koji sam čitao, mislilo se na top 4. Hvala na pojašnjenju.akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 maj 2026, 22:45prednost ima mjesto osigurano kroz evropska takmicenja, tako da ce Villa osvajenjem EL sebi zvanicno osigurati LP, a to peto mjesto u LP koje su sebi Englezi objezbjedili kao jedna od dvije lige sa najboljim koeficijentom se prenosi u ovom slucaju na 6. mjesto
dok se sve ovo ne odnosi kad bi zavrsili u top 4 koja su regularna mjesta koja imaju Englezi u LP
Nikad gora liga ide do 3/3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.