Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovi Željini sad nešto se.ru a prvi dođu podyebavat zajedno sa ovim navijačima međugorsko-židovske prcije..Kad god se ukazala prilika.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ne znam ja sam uvijek bio za dijalog, naravno ukoliko je to moguce, jer ne volim da se svadjam
Nebitno sad ko je kriv, ko je prvi poceo, mi moramo malo normalnije komunicirati bez vrijedjanja i to mislim na sve
Repka na mundijalu, a mi se svaki dan svadjamo umjesto da organizujemo neko gledanje u inat dusmanima
Kad prodje mundijal, onda svako svojim putem…
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Naravno da cemo podjebavat, pogotovo vasu politicku prciju od kluba i navijace bez casti
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Mislio sam na navijače Želje... Ti si forumaš sa 2 profila,to je neka druga tema.KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 maj 2026, 22:28Naravno da cemo podjebavat, pogotovo vasu politicku prciju od kluba i navijace bez casti![]()
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Đesi budalo.NoDi80 je napisao/la: ↑20 maj 2026, 22:22
Ne znam ja sam uvijek bio za dijalog, naravno ukoliko je to moguce, jer ne volim da se svadjam
Nebitno sad ko je kriv, ko je prvi poceo, mi moramo malo normalnije komunicirati bez vrijedjanja i to mislim na sve
Repka na mundijalu, a mi se svaki dan svadjamo umjesto da organizujemo neko gledanje u inat dusmanima
Mani se repke, hoćeš i to da uništiš, pogledaj kakve si parmake doveo u Željezničar. Ko će sad to plaćati.
Zašto si slagao svoje navijače da ti je Mirvić kad ste gledali utakmicu zajedno rekao da je sve uredu.
Širiš neistine.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
DoktorXabaras je napisao/la: ↑20 maj 2026, 22:35Đesi budalo.NoDi80 je napisao/la: ↑20 maj 2026, 22:22
Mani se repke, hoćeš i to da uništiš, pogledaj kakve si parmake doveo u Željezničar. Ko će sad to plaćati.
Zašto si slagao svoje navijače da ti je Mirvić kad ste gledali utakmicu zajedno rekao da je sve uredu.
Širiš neistine.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pored nedostatka casti, kod vas je izgleda kolektivno haluciniranje postalo normalno stanjerishovski je napisao/la: ↑20 maj 2026, 22:34Mislio sam na navijače Želje... Ti si forumaš sa 2 profila,to je neka druga tema.KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 maj 2026, 22:28Naravno da cemo podjebavat, pogotovo vasu politicku prciju od kluba i navijace bez casti![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Uđi s onog starijeg profila pa podrži samog sebeKONTRASVIH je napisao/la: ↑20 maj 2026, 22:41Pored nedostatka casti, kod vas je izgleda kolektivno haluciniranje postalo normalno stanjerishovski je napisao/la: ↑20 maj 2026, 22:34Mislio sam na navijače Želje... Ti si forumaš sa 2 profila,to je neka druga tema.KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 maj 2026, 22:28
Naravno da cemo podjebavat, pogotovo vasu politicku prciju od kluba i navijace bez casti![]()
![]()
Kaze sanin zaradice vise na kurbanima nego da cijeli zeljkanov tim proda
Jeli to i Sanin ode u istoriju promašaja...
Cerić,arapoi,Sanin....nastavi niz
Cerić,arapoi,Sanin....nastavi niz
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 20 maj 2026, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Dolaze NATO vojnici u BiH, valjda zbog željinog statuta. Bravo željkane, tako se to radi.
- luckystrike
- Kontakt:
Podrška Nodiju! Ne daj se omest!
-
MostarReds22
- Kontakt:
Izgleda da Niksic rusi statut da vrati Badzaka u klub pa da Badzak proda pomoćni Kaplanu i Trbonji da njih dvoje naprave sebi vikendice. Golem si Neka 
Samo da ih Amerikanci ne sjebu sad
Samo da ih Amerikanci ne sjebu sad
- jurisicduska
- Kontakt:
Citirao bih se, eto sad je bio i Dunge i Lange. (Cerić i Mirvić). Slijedeći je lokot.jurisicduska je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:48Davno sam rekao da Azmir Husic nije guzio od amidzica ženu ovi bi već bili siguran putnik u niži rang. Ovako ima nade.
Još iz moje prognoze da se obistini da ih Dunge i Lange preuzmu i to je to.
Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA, rodjeeni1922 i 10 gostiju.

.png)