FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta mislite o Mehmedu Cosicu, izgleda da ce ubrzo biti slobodan igrac. Po meni ok zamjena, ako ode Beganovic.
Bio sam fulio i pogrijesio mislio sam na homera ,a i ovaj nije neka pljacka.Laganini1986 je napisao/la: ↑20 maj 2026, 22:19Kad je mangup sto nije uzeo Posusje,Siroki,Zrinjski pa napravio nesto... (nedaju mu ni blizu,sto li boze) . Bosnjo nikad pameti nece doci ,zato neka nas j... kad smo ograniceni.
Imamo Hujbera to je taj nivo.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Sredina: Cimi Ljajic Rahman
Naprijed: Elezi Menalo i novi napadač
Naprijed: Elezi Menalo i novi napadač
Nije Mario kriv sto je zekic igrao 4-4 protiv radnika nije mario kriv sto smo sve utakmice u gostima pogubili i primili oko 20 golova u 9 utakmica, nekoje odradio pripreme, nije Mario kriv sto RISTOVSKI IGRAC DINAMA I BENFIKE fula cistu loptu iz kornera koja putuje 15 sekundi i on fuli nije marijo kriv sto je banic cistu laganu loptu promasuje nije marijo kriv sto sudija nije dao crveni Spahicu nije marijo kriv sto je beus odredio da se igra na zrinjskovom terenu finalna super kupa.SHZ82 je napisao/la: ↑20 maj 2026, 20:51jel ZZ kriv sto smo propustili milion sansi protiv Trnave i Rumuna kuci, nije i ne moze, on je napravio sistem da dodjemo u te sanse ali jbga nemamo igraca koji ce zabijati golovePitar6785 je napisao/la: ↑20 maj 2026, 20:11Zoran Zekic prije odlaska je produzio ugovor na jos jednu godinu mjesec dana ranije, takodje Ajla je bila dio kluba i tad.
Takodje nemozese reci da je ZEKIC ispravljao svoje greske tokom sezone.
On jeste napocetku postavio visok standard i to je ok, ali koji nije bio bez mana. Te mane ZZ nije ispravljao kroz prvenstvo
SARAJEVO trnava 0-0 propusteno milion sansi
Trnava SARAJEVO 3-0
SARAJEVO univerzutetea 2-1 promaseno milion sansi
Univerzitetea SARAJEVO 4-0
Sarajevo posusje 2-2 jesmo osteceni za dva penala ali dobro se shecam da smo poveli 2-1 u 89 minuti ljudi ti daju go u 96 minuti. Igra bila ok 30 minuta prvih.
SARAJEVO zeljko komsic 1-1 prvo poluvrijeme 5 sto posto sansi zeljo fulio i vodio 0-1, drugo pol ok bili smo bolji al sve kad se sagleda remi je fer
Zeljo SARAJEVO 0-0 trnava univerzitetea milion sansi i na kraju smo mogli izgubit krpic sa 6 m fulio prazan go
Sb SARAJEVO 3-3 pokradeni jesmo al igra i na nacin kako smo primali golove su kontinuitet rada zz
Posusje SARAJEVO 0-0 pokradeni jesmo za penal igra bila ruzna nedominantna ponavljam ekipa koja je ispala
Posusje SARAJEVO 1-2 ili (0-1) zadnje kolo gdje jedva izvohevamo pobjedu da bi uzeli 3ce mjesto ispred bankelroturani i to na gol razliku, igra uzas
SARAJEVO zrinjski 0-1 licno ZZ je rekao da ga nikad niko tako nije izhebo ko tad zrinjski
SARAJEVO sb 0-1 isto tako kao i protiv posusja zelje mlitavo samo sto je ovaj put zavrseno tragicno
U kupu protiv borca na kosevu
Za bodove na kosevu 0-1 ili 0-2 nesjecam se koji je bio rez bilo je tuzna igra
Takodje 4-4 protiv radnika nije njegova samo krivica al nemoze bit da on nema bat 60% krivice ako nista mogao si zamjenit 5 igraca to je 50 ekipe, ako nista mogao si lezanje uzet to na prekidanje na neki nacin igrat sa 10 u odbrani.
Nekazem da nije bilo neki interni problema mirvic ajla zekic sd. Al ako je to problem posle osvajanje kupa i zavrsetka sezone mogao si se zahvalit i svak svoim putem, a ne uc iu sezonu i unistit sve i onda otic, i onda reci ajla mi se mjesala, mjesals se i prije pa si bio tu 12 mjeseci nisi napusto
Nakon ovog interview moze se zakljucit da je MARIO BIVSI. Kaze Zdravko reko da je igra uzasna
jel ZZ kriv za Posusje na Kosevu, napravio neke izmjene pritisli i zabili za 2:1 jel kriv sto je neki majmun ubacio baklju pa se utakmica dodatno produzila, jer zz kriv sto igrac pravi glup faul i onda ne blokira izvodjenje, jer kriv sto stoperi ne paze najveceg protivnickog igraca
prvinderbi sa zeljom na kosevu, zz totslno fulo 1.pol u 2.pol promjenio stvari, nije zz kriv sto smo opet fulsli milion sansi
grbavica derbi isto, nike kriv sto igraci ne pogsdjaju kad su 1 na 1 sa golmanom
siroki suvisno ista pricati, pokradeni
zrinjski i borac igrali smo egsl utakmice uz grozno sudjemje protiv borca i nisu nas nijednom nadigrsli
uzeli kup
mozes ga ne voliti ali cimjenice su da smo pod ZZ licili na ekipu i imali smo dobre utakmice, da je ostao nakon radnika uzeli bi kup i ove sezone sigurno
Borac je bio bolji na kosevu kad je bio penal u 4 minuti
Zrinjski je bio 3x bolji na kosevu kad su nas tukli 0-1
Borac je bio bolji prvu utakmicu u kupu na kisevu
Zeljo je bio bolji prvo poluvrijeme na kosevu 1-1
Sb je bio bolji kad su nas tukli za bodove 0-1
To sto je GULIJASHVILI MLINARIC RENAN I KO JOS FULALI SANSE TO NEZNACI DA MI NISMO IMALI PROBLEMA U ODBRANI i u vezi i u sistemu igranja. Naravno veliki broj navijaca voli ofanzivan stil (naravno svaku navijac voli ofanzivan nogomet al da ima dobru i defanzivu) zekic jeste igra ofanzivno bolje al je defanziva bila veoma losa. Marijo igra mnogo bolje defanzivno al isto tako mnogo losi ofanzivno.
Al ja nisam navijac koji vise postuje presing ultra ofanzivan nogomet a sa manje bodova, vise bi volio igrat i defanzivno al da se bodovi osvajaju.
Takodje ovaj sadasnji roster bi morali promjenit najmanje 5-6 igraca iz startnih 11 da bi igrali ono sto igra ZORAN ZEKIC, sto ja nebi volio da se desi.
ADEM BRALIC CIMIROT RISTOVSKI KUPRESAK MENALO I MUJKIC BI MORALI BIT SKLONJENI, takodje morali bi dovest zamjene na sve ijednom mjestu od ovih igraca jer nemamo ni na klupi osim mozda da produzimo krdzalica on bi mozda mogo na ademovo mjesto i to je to.
Takodje mi moramo imat na umu SUDJENJE I MOGUCNOSTI IGRACA KOJE MI MOZEMO PRIUSTIT DALI MOGU IGRAT STIL KOJI PREFERIRA ZORAN ZEKIC.
Kad igras ofanzivno moras imat minimum 50/50 sudjenje sto nikad nece bit dok je vico beus tu
Jer ultra ofanzivan fudbal koji Zekic igra apsulutno odgovara VICU BEUSU SUDIJAMA, jer taj stil je jednostavno lahko sudiskim odlukama unistit lahko pravit namjerne gresje koje pojrivas sa sudiskim slobodim uvjerenjem. Nebitno dali je to penal za nas penal za protivnika jednostavno zazmiri a u onakoj potrosnji igraca (govorim vecina amaterski igraca ugra u pl bh) to kad se desi njihovu glavu nemozes za 15 sati ohladit a jamoli u 5 sekundi.
Mario jeste to totalno presalto u drugu i guska drugom brzinom al smatram da bi on znao to i do 4 tvrte svremena na vrijeme presaltat da je od pocetka i da nije ekipa gro igraca unisteni u prvih 9 kola
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Za ovu mlađariju koja prati klub od pojave korone i kažu da je klub u najgorem stanju od postanka, evo jednog koji mi jutros ispliva.
Još da dodam ni tad nije bilo najgore (rat naravno ne računam).Sarajevski biznismen Zijad Blekić osuđen je prvostepenom presudom Kantonalnog suda u Sarajevu na 13 godina zatvora zbog milionske prevare sa dionicama, pranja novca i organiziranog kriminala.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Ma namjerno se pravi situacija da nam "nikad gore nije bilo". Ok, nije idealno, cim čekaš titulu par godina ne može dobro biti, takav smo klub. Ali ko iole zna kakve su sve "strukture" bile u klubu prije, ne može tvrditi da nikad gore nije bilo. Mi sa ovom ekipom i od prosle godine bi se prosetali nasom ligom od prije par sezona. Sad imas prejak Borac sa dobrom ekipom koju su logicno napravili nakon sto su par sezona sve pokrali, i dobili silne pare od europe sa nenormalnom podrskom saveza u svemu od delegiranja sudija do termina, odgađanja sve im se pogoduje, do Zrinjskog kojem se ne steli toliko ali su isto zaštićeni ko polarni. Ko je ikad igrao ili bio u fudbalu zna sta to znaci. Kad te sasjeku na 2 3 uvezane pobjede. Najbolje se to vidjelo kad nas je Zekic trenirao, kad smo prijetnja bili, jednostavano ne možeš mentalno ostati normalan.DoktorXabaras je napisao/la: ↑21 maj 2026, 07:22Za ovu mlađariju koja prati klub od pojave korone i kažu da je klub u najgorem stanju od postanka, evo jednog koji mi jutros ispliva.
Još da dodam ni tad nije bilo najgore (rat naravno ne računam).Sarajevski biznismen Zijad Blekić osuđen je prvostepenom presudom Kantonalnog suda u Sarajevu na 13 godina zatvora zbog milionske prevare sa dionicama, pranja novca i organiziranog kriminala.
jel ono za vrijeme ublehe blekica nafura nas da bojkotujemo derbi pa nam naplati gledanje na platnu?DoktorXabaras je napisao/la: ↑21 maj 2026, 07:22Za ovu mlađariju koja prati klub od pojave korone i kažu da je klub u najgorem stanju od postanka, evo jednog koji mi jutros ispliva.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
- teamnorth1989
- Kontakt:
koliko se sjecam da smo dobili Zelju na Grbavici tada, poznat po izjavi Željo će nam gledati u pete, pa poslije zbrisao iz uprave i ostavio dugoveplisek je napisao/la: ↑21 maj 2026, 09:34jel ono za vrijeme ublehe blekica nafura nas da bojkotujemo derbi pa nam naplati gledanje na platnu?DoktorXabaras je napisao/la: ↑21 maj 2026, 07:22Za ovu mlađariju koja prati klub od pojave korone i kažu da je klub u najgorem stanju od postanka, evo jednog koji mi jutros ispliva.
Lucas i mirzatele dva najveca trolla teme
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
2009ta ako se ne varam?teamnorth1989 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 09:51koliko se sjecam da smo dobili Zelju na Grbavici tada, poznat po izjavi Željo će nam gledati u pete, pa poslije zbrisao iz uprave i ostavio dugoveplisek je napisao/la: ↑21 maj 2026, 09:34jel ono za vrijeme ublehe blekica nafura nas da bojkotujemo derbi pa nam naplati gledanje na platnu?DoktorXabaras je napisao/la: ↑21 maj 2026, 07:22Za ovu mlađariju koja prati klub od pojave korone i kažu da je klub u najgorem stanju od postanka, evo jednog koji mi jutros ispliva.
Još da dodam ni tad nije bilo najgore (rat naravno ne računam).
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
- teamnorth1989
- Kontakt:
mislim da jeste, Skoro dao sa penala na Grbavici. Blekic isao u Crnu Goru po pojacanja Scepanovic, Arsenijevic.plisek je napisao/la: ↑21 maj 2026, 10:592009ta ako se ne varam?teamnorth1989 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 09:51koliko se sjecam da smo dobili Zelju na Grbavici tada, poznat po izjavi Željo će nam gledati u pete, pa poslije zbrisao iz uprave i ostavio dugove
Ma kakav crni Skoro i penal brate, tu tekmu je bilo bolesno na tribinama tresla se Grbavica gledali u nas bukvalno sve vrijeme. Ovu sto amo glesali na Sjeveru nismo dobili x bio, to je utakmica kada je Avdic grb ljubio kada je izlazio. Mislim da smo crveni imali.teamnorth1989 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 11:04mislim da jeste, Skoro dao sa penala na Grbavici. Blekic isao u Crnu Goru po pojacanja Scepanovic, Arsenijevic.plisek je napisao/la: ↑21 maj 2026, 10:592009ta ako se ne varam?teamnorth1989 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 09:51
koliko se sjecam da smo dobili Zelju na Grbavici tada, poznat po izjavi Željo će nam gledati u pete, pa poslije zbrisao iz uprave i ostavio dugove
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 21 maj 2026, 11:48, ukupno mijenjano 1 put.
- belosevic23
- Kontakt:
ybt kad skontas Ademova statistika i nije tako loša. 5 golova i 5 asista, od toga 2 gola iz penala. Startao u 17 utakmica.. samo smo mi valjda očekivali Mesija da prođe 5 igrača i zabije gol. Ali može više sigurno, bez obzira na godine..
jel ovo Zapad za derbi dostupan samo uz clansku.
jel to mi imamo 30k clanova pa ce Zaoad bit pun ko sibica pa samo clanske imaju prednost.
jel to mi imamo 30k clanova pa ce Zaoad bit pun ko sibica pa samo clanske imaju prednost.
Blekić debil se zakačio sa upravom želje prije derbija nešto, pa mi na Sjeveru Koševa bili, bruku raje bilo.
Dva crvena na Grbavici za nas ja kolko se sjećam, igrali sa 9 igrača skoro sat vremena. Bilo belaja među igračaima. 1-1 odigrali na kraju, igrači došli na Koševo, doček bio za igrače
Dva crvena na Grbavici za nas ja kolko se sjećam, igrali sa 9 igrača skoro sat vremena. Bilo belaja među igračaima. 1-1 odigrali na kraju, igrači došli na Koševo, doček bio za igrače
taj derbi kad je skoro dao penal i onda ako se ne varam jahovic na centarsut sa lijeve strane zabio za 1:2? Ili sam pobrko vise derbija. Al znam sigurno da je zdenka bila krcata i citav istok i da smo grmili tad kad je skoro dao.guadalupe je napisao/la: ↑21 maj 2026, 11:47Ma kakav crni Skoro i penal brate, tu tekmu je bilo bolesno na tribinama tresla se Grbavica gledali u nas bukvalno sve vrijeme. Ovu sto amo glesali na Sjeveru nismo dobili x bio, to je utakmica kada je Avdic grb ljubio kada je izlazio. Mislim da smo crveni imali.teamnorth1989 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 11:04mislim da jeste, Skoro dao sa penala na Grbavici. Blekic isao u Crnu Goru po pojacanja Scepanovic, Arsenijevic.
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
U ljeto 2010 je postao predsjednik, doveo na početku par finih pojačanja, poput Arsenijevica i Kojasevica, ja mislio titula je naša 100%, na kraju se sve srušilo ko kula od karata. Od euforije s Blekićem tokom ljeta 2010, do toga da vec do kraja te godine dobijemo aferu viršle i to da Varešanovic iz svog džepa daje pare igračimaplisek je napisao/la: ↑21 maj 2026, 10:592009ta ako se ne varam?teamnorth1989 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 09:51koliko se sjecam da smo dobili Zelju na Grbavici tada, poznat po izjavi Željo će nam gledati u pete, pa poslije zbrisao iz uprave i ostavio dugove
- NisamInSajder
- Kontakt:
Dok Dzidic, Bulic i ostali deru klub. Cvitanović i kompanija zadovoljno trlja ruke. Sa najskupljom ekipom uvjeravaju nas da je ovo danas dobra situacija. Treće mjesto jer su svi ostali bili loši i sramotna ispadanja u Kupu i Superkupu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ko da Muco nije hapsenLucas je napisao/la: ↑21 maj 2026, 12:01U ljeto 2010 je postao predsjednik, doveo na početku par finih pojačanja, poput Arsenijevica i Kojasevica, ja mislio titula je naša 100%, na kraju se sve srušilo ko kula od karata. Od euforije s Blekićem tokom ljeta 2010, do toga da vec do kraja te godine dobijemo aferu viršle i to da Varešanovic iz svog džepa daje pare igračimaplisek je napisao/la: ↑21 maj 2026, 10:592009ta ako se ne varam?teamnorth1989 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 09:51
koliko se sjecam da smo dobili Zelju na Grbavici tada, poznat po izjavi Željo će nam gledati u pete, pa poslije zbrisao iz uprave i ostavio dugoveŠlag na tortu cijelog cirkusa, Mustafa Ducic bio sportski direktor.
.png)