Izgleda
Haris Tabaković
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: Haris Tabaković
Tabakovic je spreman ! Najvjerovatnije za prvi mec. Bez njega nema prolaska grupe stoposto. To se i vidjelo zadnje sve utakmice gdje je BH igrala bez glave i repa, uvijek gubila 1-0 , da bi onda usao Tabakovic i preokreno utakmice. On je digo ovu ekipu na veci nivo zbog svapskog Mentaliteta kao tarik esmir i kerim ! Njemacka skola bez pardona, bez respekta, to sto je uvijek falilo BH. Samopouzdanje i bezobrazluk. Poziv Malicu je presmijesan, invalida sa klupe Sturma sa dubokim dzepom, igraca je dovoljno tu , sta ce tu kada je Haris spreman za SP ?
Dali se sprema opet neki kriminal iza ledja Tabaka, ako znamo da Malic ima veze preko cazinskog pijacara. To bi bilo kobno za ambicije bosne hersek koja misli proci grupe lagano po njihovom misljenju. Tabakovic je na terapiji kod najboljeg doktora njemacke bivseg doktora Bayerna, u Minhenu Dr. Müller Wohlfahrt, koji sve prirodno odma izljeci.
Da se poserem i na lazne baalijske medije klix,slobodna bosna koji su lagali odma nakon utakmice da je slomio nesta,nebi li uvalili nekog njihovog invalida nista novo u raspaloj BH. A momak bio cijelu noc na gladbach stadionu gdje su ga pregledali , i pomogli mu odma doktori gladbacha i hoffenheima. Zato mu je ovako brzo dobro.
Dali se sprema opet neki kriminal iza ledja Tabaka, ako znamo da Malic ima veze preko cazinskog pijacara. To bi bilo kobno za ambicije bosne hersek koja misli proci grupe lagano po njihovom misljenju. Tabakovic je na terapiji kod najboljeg doktora njemacke bivseg doktora Bayerna, u Minhenu Dr. Müller Wohlfahrt, koji sve prirodno odma izljeci.
Da se poserem i na lazne baalijske medije klix,slobodna bosna koji su lagali odma nakon utakmice da je slomio nesta,nebi li uvalili nekog njihovog invalida nista novo u raspaloj BH. A momak bio cijelu noc na gladbach stadionu gdje su ga pregledali , i pomogli mu odma doktori gladbacha i hoffenheima. Zato mu je ovako brzo dobro.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Djesi drug bio odmah da nam kazes ovako lijepe vijesti,a ne da nas truju ovi lazniji mediji.. Hvala na infobhfanatic14 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 12:24Tabakovic je spreman ! Najvjerovatnije za prvi mec. Bez njega nema prolaska grupe stoposto. To se i vidjelo zadnje sve utakmice gdje je BH igrala bez glave i repa, uvijek gubila 1-0 , da bi onda usao Tabakovic i preokreno utakmice. On je digo ovu ekipu na veci nivo zbog svapskog Mentaliteta kao tarik esmir i kerim ! Njemacka skola bez pardona, bez respekta, to sto je uvijek falilo BH. Samopouzdanje i bezobrazluk. Poziv Malicu je presmijesan, invalida sa klupe Sturma sa dubokim dzepom, igraca je dovoljno tu , sta ce tu kada je Haris spreman za SP ?
Ma pusti druze. Vidis da traze paznju. Ko god sta kaze, govori o sebi prije svega. Halal mu od mene, ali ja sam njemu najmanji problemSindikat12 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 10:51Zar je potrebno da vrijedjas covjeka? Gdje je nestao odgoj??SilaNebeskaHA je napisao/la: ↑21 maj 2026, 10:33Posto si ti strucnjak za nogomet molim te da mi odgovoris sta znaci veca pluca magare ???231983 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 10:21Ja vjerujem da je Kerim pocinjao s klupe zadnje dvije utakmice samo iz razloga sto je Barbarez vjerovao da ce igrati po 120 minuta, a Kerim mu je vazniji za taj drugi dio nego za pocetak utakmice.
Zato mislim da ce biti starter u ovim prvim utakmicama. A i Memic kada udje moze napraviti prevagu zahvaljujuci motorici, ali kreativnoat, šut, dribling... to je na Kerimovoj strani i jednostavno je bolji igrac. Iako i Memic ima svoje adute: veca pluca, iskusniji, prodorniji.
Kakogod da selektor odluci, nepe pogrijesiti. A konacno, oni znaju 10 puta bolje od nas kako treba i neka rade kako misle da je najbolje, a mi uzivajmo!
Zavisi šta igramo u momentu Memić je dosta bolji defanzivno, dok je Alajbegović mnogo bolji ofanzivno. Uz to što Memić zna i proći i centrirati, ali Kerim je opasniji po gol.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Coolpanda24, dana/u 21 maj 2026, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
Hahahah ozgleda nam je i Hare na forumu.. ili gđa SabrinaCoolpanda24 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 12:35
Evo žena mu je maloprije objavila sliku nogu, nema čizme, normalno hoda
![]()
Nije na forumu nego na Klixu koji i današnjim člankom ponovi da Haris nosi čizmu. 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Beduin
- Kontakt:
Mrš smradu s foruma. Zar nisi odapeo od muke sto smo prosli na SP. Opet imas obraza doci ovamobhfanatic14 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 12:24Tabakovic je spreman ! Najvjerovatnije za prvi mec. Bez njega nema prolaska grupe stoposto. To se i vidjelo zadnje sve utakmice gdje je BH igrala bez glave i repa, uvijek gubila 1-0 , da bi onda usao Tabakovic i preokreno utakmice. On je digo ovu ekipu na veci nivo zbog svapskog Mentaliteta kao tarik esmir i kerim ! Njemacka skola bez pardona, bez respekta, to sto je uvijek falilo BH. Samopouzdanje i bezobrazluk. Poziv Malicu je presmijesan, invalida sa klupe Sturma sa dubokim dzepom, igraca je dovoljno tu , sta ce tu kada je Haris spreman za SP ?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
rossonero85
- Kontakt:
Zar ovaj ima obraza da se pojavi na forumu nakon svega?
Tabakovic je svicarska skola, ne njemacka
ne znam jel gore sto se ovaj "fanatic" javlja ili Tabakovice cipele, kriminalne su
nadam se da ce biti spreman za pocetak SP-a, jako bitan igrac u svakom pogledu, odlican mentalitet.
nadam se da ce biti spreman za pocetak SP-a, jako bitan igrac u svakom pogledu, odlican mentalitet.
auuuu vidi desne noge kako je slomljena.Coolpanda24 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 12:35
Evo žena mu je maloprije objavila sliku nogu, nema čizme, normalno hoda![]()
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Sve miriše na to da povreda nije izbliza teška koliko se u prvi mah mislilo.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kakve su mu ovo cipele ekovke
. Bit ce Tabak dobar svakako ga ocekujem ko jokera 30 min po tekmi.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
A kad je tek izaso spisak rekao si da je Malic vjerovatno zaslužio da bude na spisku,eh kako sad ovakve price.bhfanatic14 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 12:24Tabakovic je spreman ! Najvjerovatnije za prvi mec. Bez njega nema prolaska grupe stoposto. To se i vidjelo zadnje sve utakmice gdje je BH igrala bez glave i repa, uvijek gubila 1-0 , da bi onda usao Tabakovic i preokreno utakmice. On je digo ovu ekipu na veci nivo zbog svapskog Mentaliteta kao tarik esmir i kerim ! Njemacka skola bez pardona, bez respekta, to sto je uvijek falilo BH. Samopouzdanje i bezobrazluk. Poziv Malicu je presmijesan, invalida sa klupe Sturma sa dubokim dzepom, igraca je dovoljno tu , sta ce tu kada je Haris spreman za SP ?
Husara,gubiš se,lakse malo...
Ja sam ona rekao cim je on sam izasao iz igre nije to nista strasno. Al ljudi vjeruju Klixu a ne meniPeppermintSA je napisao/la: ↑21 maj 2026, 16:18Sve miriše na to da povreda nije izbliza teška koliko se u prvi mah mislilo.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
FerdinandF
- Kontakt:
**** svoje pleme. Evo ga se vratio. Koje je zlo od čovjeka ovaj fanatic. Tacno bih volio upoznat tu njušku.Beduin je napisao/la: ↑21 maj 2026, 14:22Mrš smradu s foruma. Zar nisi odapeo od muke sto smo prosli na SP. Opet imas obraza doci ovamobhfanatic14 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 12:24Tabakovic je spreman ! Najvjerovatnije za prvi mec. Bez njega nema prolaska grupe stoposto. To se i vidjelo zadnje sve utakmice gdje je BH igrala bez glave i repa, uvijek gubila 1-0 , da bi onda usao Tabakovic i preokreno utakmice. On je digo ovu ekipu na veci nivo zbog svapskog Mentaliteta kao tarik esmir i kerim ! Njemacka skola bez pardona, bez respekta, to sto je uvijek falilo BH. Samopouzdanje i bezobrazluk. Poziv Malicu je presmijesan, invalida sa klupe Sturma sa dubokim dzepom, igraca je dovoljno tu , sta ce tu kada je Haris spreman za SP ?
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Helemnejse, Proximic i 47 gostiju.