Isti dan sam dobio potvrdu sa brojem narudžbe.
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Dres reprezentacije BiH
Mogu komotno i ubaciti neku nanu kako potapa dres na Željeznici i pere ga kabaš sapunom. Kad moze Jala imati granny gang moze i repka.JavierBosnia je napisao/la: ↑19 maj 2026, 20:52Snimljeni su kadrovi za nasu prezentaciju, slicno kao ovaj video je plan da bude. Prirodne ljepote BiH uz naglasak na rijeke. Neki su snimci otkupljeni od razlicitih autora. Cekaju se reprezentativci da se obavi i sa njima snimanje. Rimski most i vrelo bosne bi trebale biti lokacije za snimanje sa igracima.Dzeko, Demirovic, Kolasinac i Dedic su u planu po dvojica za svaku garnituru.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
klip je prvoklasna reklama za jordan a dres je nije pokvario jer je izvrstanAlenHalilovic je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:29Dobar im je klip a i dres im je dobar.
Ako ćemo mi dobiti nešto slično ovome onda se ne brinem.
Sve više mislim da onaj dres koji smo vidjeli prije par dana, a koji je SportSport.ba objavio u malo izmijenjenoj formi, nije taj koji ćemo dobiti na kraju ali sigurno lici na njega.
Mnogo dobar dres Jordana.
Jutros sam gledao na hayatu, bio neki nas iz Toronta sto organizuje druzenje tamo prije tekme i izmedju ostalog je rekao da mu se Kelme javio i da ce tu kod njih prodavati nove dresove tako da vjerujem i da ce ista prica biti i u Sarajevu pred ovu prijateljsku
FK BORAC BANJA LUKA - ZVANIČNO PODRŽAVA TERORIZAM!
naprijed rejal
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Je li samo meni cudno da Espanyol i Watford nemaju u ponudi verzije za igrace i verzije za navijace, dok ce se nama ovdje prodavati i verzija za igrace?
Celik!3,2,2.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Kad je predstavljanje dresa ?
Mene je toliko opralo ovo oko dresa da me sad i k zaboli za njim
ma slusaj, koliko para toliko muzike.
A mi nemamo para za adidas, to svi znamo.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Ma ne patim ja za brendom, nego za normalnim PR-om, marketingom i dizajnom (pogotovo kad se nama samima da u ruke).
Da se ja pitam ni ne bi adidas i nike, nego kappu, pumu, umbro ili macron.
Fake news, odakle ti to.
Puma je njemačka multinacionalna korporacija kojom se javno trguje na berzi, sa sjedištem u gradu Herzogenaurach u Germany.
Njeni glavni dioničari i vlasnička struktura su sljedeći:
Anta Sports: Kineska kompanija za sportsku opremu pristala je kupiti značajan udio (oko 29%) u kompaniji Puma SE.
Artémis S.A.S.: Francuska holding kompanija porodice Pinault (koja također posjeduje luksuznu grupaciju Kering) dugo je bila najveći tradicionalni dioničar.
Institucionalni i javni investitori: Oko 71% dionica kompanije Puma nalazi se u slobodnoj prodaji (“free float”) i njima se javno trguje na Frankfurt Stock Exchange.
Nije vlasništvo kompanije ili država u kojoj se nalazi uslov da ta neka kompanija bude cionistička ili ne. Starbucks npr. je stvoren u Seattle a njihovo partnerstvo s Izraelom/IDF je dobro dokumentovano. Puma je historijski bojkotovana od strane BDS-a. Ne znam da li se to promijenilo u skorije vrijeme, ali sam uvjeren da su dugo godina bili pod bojkotom. Bili su sponzori Izraelskim klubovima i imali neka partnerstva...mahic je napisao/la: ↑21 maj 2026, 19:02Fake news, odakle ti to.
Puma je njemačka multinacionalna korporacija kojom se javno trguje na berzi, sa sjedištem u gradu Herzogenaurach u Germany.
Njeni glavni dioničari i vlasnička struktura su sljedeći:
Anta Sports: Kineska kompanija za sportsku opremu pristala je kupiti značajan udio (oko 29%) u kompaniji Puma SE.
Artémis S.A.S.: Francuska holding kompanija porodice Pinault (koja također posjeduje luksuznu grupaciju Kering) dugo je bila najveći tradicionalni dioničar.
Institucionalni i javni investitori: Oko 71% dionica kompanije Puma nalazi se u slobodnoj prodaji (“free float”) i njima se javno trguje na Frankfurt Stock Exchange.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, dedo26, HZbec, Iceplayer i 55 gostiju.