Ivan Šunjić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Ivan Šunjić
Dajte, ne grijesite dusu.
Stvarno mislite da bi se Sunjic uvalio u ****, a vrlo dobro zna na sta ce ispasti. Kao sto vidimo.
Pa, dam glavu da bi ga se Barbarez u novinama odrekao danas na sutra.
Ovo je SRPSKO-GRCKA POSLA.
Stvarno mislite da bi se Sunjic uvalio u ****, a vrlo dobro zna na sta ce ispasti. Kao sto vidimo.
Pa, dam glavu da bi ga se Barbarez u novinama odrekao danas na sutra.
Ovo je SRPSKO-GRCKA POSLA.
Moralo je proći verifikaciju kroz Parlamentarnu skupštinu u formi zakona.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑10 apr 2026, 14:34Kakav parlament? O cemu ti pricas? Novu zastavu je nametnuo Visoki predstavnik.Leotar je napisao/la: ↑10 apr 2026, 14:13A i Ljiljani vise, cijeli Parlament BiH (i SDA) 2001 glasao da se promjeni zastava, jedino Vladimir Srebrov bio protiv. SDA ga nazvala piromanom i htjela suditi radi neprihvatanja nove zastave. I sada narod kao nije za ovu zastavu, a glasaju za iste koji su trazili njenu promjenu. Bosno moja!
Glory Glory Man United
Ivana k boli za to, nego ortodoksni mazlumi nasli provocirati.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nidje veze.Odluke Visokog predstavnika se ne verifikuju.One su konacne i obavezujuce.To bi se trebalo znati.Daduli je napisao/la: ↑11 apr 2026, 16:40Moralo je proći verifikaciju kroz Parlamentarnu skupštinu u formi zakona.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑10 apr 2026, 14:34Kakav parlament? O cemu ti pricas? Novu zastavu je nametnuo Visoki predstavnik.Leotar je napisao/la: ↑10 apr 2026, 14:13A i Ljiljani vise, cijeli Parlament BiH (i SDA) 2001 glasao da se promjeni zastava, jedino Vladimir Srebrov bio protiv. SDA ga nazvala piromanom i htjela suditi radi neprihvatanja nove zastave. I sada narod kao nije za ovu zastavu, a glasaju za iste koji su trazili njenu promjenu. Bosno moja!
Parlment je raspravljao, ali se po obicaju nije mogao dogovoriti i on nosta nije donio.Ova zastava je odredjena NAMETNUTOM odlukom visokog predstavnika.Ende.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Vidim da je veliki broj naših portala objavio da se Šunjić ne može priključiti reprezentaciji do poslije kup utakmice na Kipru, koja se igra istog dana kao i naša utakmica protiv Makedonije. To nije tačno.
Prema pravilima FIFA-e, klubovi mogu zadržati igrača duže od 25. maja samo u slučaju da igraju službene međunarodne kupove, odnosno Ligu prvaka, Konferencijsku ligu ili južnoameričke kupove (Copa Libertadores, Copa Sudamericana itd.). Za nacionalne lige i kupove naš Savez može insistirati, i pravila su na našoj strani, da ga klub mora osloboditi obaveza zbog priprema.
Jedino ako Šunjić ima neki dogovor s Barbarezom ili Savezom, pa ga oni oslobode priprema. Interesuje me da li iko ima zvanične informacije ili izjavu iz Saveza ili od Barbareza o takvom dogovoru.
Prema pravilima FIFA-e, klubovi mogu zadržati igrača duže od 25. maja samo u slučaju da igraju službene međunarodne kupove, odnosno Ligu prvaka, Konferencijsku ligu ili južnoameričke kupove (Copa Libertadores, Copa Sudamericana itd.). Za nacionalne lige i kupove naš Savez može insistirati, i pravila su na našoj strani, da ga klub mora osloboditi obaveza zbog priprema.
Jedino ako Šunjić ima neki dogovor s Barbarezom ili Savezom, pa ga oni oslobode priprema. Interesuje me da li iko ima zvanične informacije ili izjavu iz Saveza ili od Barbareza o takvom dogovoru.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Barbarez je rekao da ih 13 stiže u subotu…a 13 u ponedjeljak… Valjda nisu bili saglasni da igra finale kupa…DzemoVoliMarmeladu je napisao/la: ↑20 maj 2026, 22:24Vidim da je veliki broj naših portala objavio da se Šunjić ne može priključiti reprezentaciji do poslije kup utakmice na Kipru, koja se igra istog dana kao i naša utakmica protiv Makedonije. To nije tačno.
- Beduin
- Kontakt:
Pa bice da klubu znaci ta kup utakmica, a svakako neka odigraju neki drugi momci protiv Makedonije, nista strasno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
E to, i ja kako se sjecam da je rekao na presu da ce svi biti tu do ponodeljka. Rekoh da nisam sta propustio ili po obicaju ovi nasi portali lupaju bez istrage kaouvjek.MiranGlasnic je napisao/la: ↑20 maj 2026, 22:32Barbarez je rekao da ih 13 stiže u subotu…a 13 u ponedjeljak… Valjda nisu bili saglasni da igra finale kupa…DzemoVoliMarmeladu je napisao/la: ↑20 maj 2026, 22:24Vidim da je veliki broj naših portala objavio da se Šunjić ne može priključiti reprezentaciji do poslije kup utakmice na Kipru, koja se igra istog dana kao i naša utakmica protiv Makedonije. To nije tačno.
Jedino ako Šunjić ima neki dogovor s Barbarezom ili Savezom, pa ga oni oslobode priprema. Interesuje me da li iko ima zvanične informacije ili izjavu iz Saveza ili od Barbareza o takvom dogovoru.![]()
Tu se nebi slozio druze, jeste da je njima vazna ali nama je SP puno vise vazno. Posto cemo prvi put imati malo vise vremena da nesto uigramo nebi bilo dobro da nam toliko vazan igrac fali ekstra 6-7 dana.
- Beduin
- Kontakt:
Rezumijem ja vas, naravno da nam je potrebam svjez i najbitniji je nas igrac u sredini terena. Samo kazem da je vjerovatno bitan i klubu u toj utakmici i da su u dosluhu se selektorom.MiranGlasnic je napisao/la: ↑20 maj 2026, 22:38Tu se nećemo složiti…je li on bitniji Pafosu za finale kupa…ili nama za Svjetsko? Ko više gubi ako se on povrijedi u finalu kupa?
A protiv Makedonije ni ne ocekujem da se previse trose najbitniji igraca, Sunjic zna svoju zadacu i nema tu previse filozofije.
Ocekujem ove igrace sa manje minutaze da odigraju i dodatno se nametnu selektoru te uigraju sa ostatkom ekipe.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ova odluka FIFA-e je retardirana. Klubovi su ti koji ih plaćaju, naravno da su njima bitniji.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Nije, Fifa placa klubovima za igrace koji igraju SP. Ove godine to je 330 miliona eura u tom "Fifa Club Benefits Programme". To se dijeli po vise kriteria npr koliko igraca salju, koliko dugo igraci igraju itd. Fifa isto tako placa veliki novac savezima, koji placaju igrace za nastupe.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑21 maj 2026, 01:35Ova odluka FIFA-e je retardirana. Klubovi su ti koji ih plaćaju, naravno da su njima bitniji.
Šunjić kao igrač za repku je najbliži Kruniću. Ne možete od njega očekivati neko zalaganje tipa Bajraktarević. Tako da opušteno.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nigdje veze to sto pricas. Sunjic je svaku utakmicu u top 3 igraca po pretrcanim kilometrima.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Ovo je tesko lupanje, najiskrenije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Sindikat12
- Kontakt:
Možda niste shvatili kontekst.
Šunjić je profesionalac koji igra svoju ulogu. Moj subjektivni osjećaj nakon gledanja svih domaćih tekmi uživo je da ne dijeli istu emociju svojih suigrača.
Ako ode na to finale kupa, neće mi biti iznenađenje, jer imam osjećaj da mu je klub važniji od repke.
Šunjić je profesionalac koji igra svoju ulogu. Moj subjektivni osjećaj nakon gledanja svih domaćih tekmi uživo je da ne dijeli istu emociju svojih suigrača.
Ako ode na to finale kupa, neće mi biti iznenađenje, jer imam osjećaj da mu je klub važniji od repke.
ne razumijem usporedbu sa Bajraktarevicem, o kakvom zalaganju pricamo, o cinjenici da je Esmir trazio da ne igra zadnju utakmicu? PSV je davno dobio titulu, ja pretpostavljam da u Pafosu trebaju Sunjica za to finale kupa nego sto PSV Esmira treba u nekoj nebitnoj utakmici. Prosto receno, Pafos mu vjerovatno ne bi dao slobodno cak i da je trazio, jer im je bitan igrac, jer ga placaju i jer im je bitna utakmica. Ako mislis da Sunjica boli k hoce li nastupit na svjetskom jer mu je klub bitniji od reprezentacije i rizikovao bi povredu, ne znam sta da kazem, ja nisam nostradamus da znam sta mu je u glavi. Reci cu samo ovo doduse, igrac poput njega jedino moze profitirat od igranja na prvenstvu.
A ako se stvarno po ne znam ni ja koji put poteze prica o emocijama za reprezentaciju/naciju, pomenut cu da "profesionalaca koji igraju svoju ulogu" smo imali mnogo kroz historiju i bilo ih je sa sve tri strane. I mnogi su uredno i posteno odradili svoj posao. A imas i neke koji su se izljevali od nekog patriotizma (Ahmedhodzic) a opet na kraju nastetili reprezentaciji.
A ako se stvarno po ne znam ni ja koji put poteze prica o emocijama za reprezentaciju/naciju, pomenut cu da "profesionalaca koji igraju svoju ulogu" smo imali mnogo kroz historiju i bilo ih je sa sve tri strane. I mnogi su uredno i posteno odradili svoj posao. A imas i neke koji su se izljevali od nekog patriotizma (Ahmedhodzic) a opet na kraju nastetili reprezentaciji.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)