FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- WeekendOffender
- Kontakt:
- BiHSportman
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
GavranBeli je napisao/la: ↑21 maj 2026, 14:42Naravno, ostavi broj da ti se javim aBdBiHSportman je napisao/la: ↑21 maj 2026, 14:39Možemo se naći večeras na utakmici da umjesto što pišemo na forumu podijelimo par mišljenja uživo.GavranBeli je napisao/la: ↑21 maj 2026, 14:35Danas igra Željo. Naravno svi ćete pratiti s stream utakmice, kao uvijek. Veliki navijaci nasi kluba.

-
BosnianLevi
- Kontakt:
U ponedjeljak izlaze dresovi repke što ih pravi "naš" dizajner Haris S. a ja kako se sjećam mi trofeja nismo osvojili od kako ih on pravi za nas.
Koincidencija?
Šalu na stranu nadam se da će ličit na nešta jer ako budu loši nama će ih natovarit na leđa.
Koincidencija?
Šalu na stranu nadam se da će ličit na nešta jer ako budu loši nama će ih natovarit na leđa.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Ma čim nema nodija donera, odmah ne piše jos 10 acc. Ko kaze da je nodi bot, nije zdrav.
-
carukisupakpohaluh
- Kontakt:
Hulahopka, pusi qrac.GavranBeli je napisao/la: ↑21 maj 2026, 15:24Ma čim nema nodija donera, odmah ne piše jos 10 acc. Ko kaze da je nodi bot, nije zdrav.
hulahopkapusikurac
Znal se kolko cemo karata dobiti za Lavor ?
Počela prodaja ulaznica za sarajevski derbi: FK Sarajevo traži člansku kartu za ulaz na zapadnu tribinu
Piše: D. P. | 1d 35min
Fudbalski klub Sarajevo objavio je informacije o ulaznicama za predstojeći sarajevski derbi protiv Željezničara te obavijestio svoje navijače da je počela prodaja.
U posljednjem kolu ove sezone, u ponedjeljak od 20:30 na stadionu Asim Ferhatović Hase, Sarajevo i Željezničar će staviti tačku na turbulentne sezone koje su iza njih. Iako derbi neće imati nikakvu važnost što se tabele tiče, i jednima i drugima je u cilju na najbolji mogući način, eventualnom pobjedom nad gradskim rivalom, zaključiti sezonu.
Bordo tim je danas objavio informacije o ulaznicama. Prodaja je počela, a cijene ulaznica su: sjeverna tribina "Vedran Puljić" - 5 KM, istočna tribina - 10 KM, zapadna tribina "Halid Bešlić" - 12 KM, zapadna tribina galerija - 30 KM.
Ono što je važno za naglasiti, jeste da je FK Sarajevo za zapadnu tribinu zatražio pokaz članske kartice kluba, što će onemogućiti da veći broj navijača Željezničara bude na Zapadu Koševa.
Što se gostujućih navijača tiče, Željezničaru će pripasti 3.359 ulaznica u okviru dogovora ova dva kluba s početka aprila ove godine. Sarajevo i Željezničar su potpisali sporazum za protekli derbi na Grbavici, kao i predstojeći koji nas čeka na Koševu.
Navijači Željezničara će plaćati 12 KM ulaznicu za južnu tribinu Koševa, jednako koliko su navijači Sarajeva plaćali na gostovanju u aprilu na Grbavici.
Klix
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
itatabisine
- Kontakt:
Koji su to cigani za cijene karti. Nama naplacuju 12 KM kartu na Kosevu, a svojim prodaju po 5 KM, i to pravdaju zato sto su pitari placali 12 KM na Grbavici. Futavci jedni i nasim navijacima na Grbavici je cijena karte bila 12 KM koliko i vama.Levin je napisao/la: ↑21 maj 2026, 15:38Počela prodaja ulaznica za sarajevski derbi: FK Sarajevo traži člansku kartu za ulaz na zapadnu tribinu
Piše: D. P. | 1d 35min
Fudbalski klub Sarajevo objavio je informacije o ulaznicama za predstojeći sarajevski derbi protiv Željezničara te obavijestio svoje navijače da je počela prodaja.
U posljednjem kolu ove sezone, u ponedjeljak od 20:30 na stadionu Asim Ferhatović Hase, Sarajevo i Željezničar će staviti tačku na turbulentne sezone koje su iza njih. Iako derbi neće imati nikakvu važnost što se tabele tiče, i jednima i drugima je u cilju na najbolji mogući način, eventualnom pobjedom nad gradskim rivalom, zaključiti sezonu.
Bordo tim je danas objavio informacije o ulaznicama. Prodaja je počela, a cijene ulaznica su: sjeverna tribina "Vedran Puljić" - 5 KM, istočna tribina - 10 KM, zapadna tribina "Halid Bešlić" - 12 KM, zapadna tribina galerija - 30 KM.
Ono što je važno za naglasiti, jeste da je FK Sarajevo za zapadnu tribinu zatražio pokaz članske kartice kluba, što će onemogućiti da veći broj navijača Željezničara bude na Zapadu Koševa.
Što se gostujućih navijača tiče, Željezničaru će pripasti 3.359 ulaznica u okviru dogovora ova dva kluba s početka aprila ove godine. Sarajevo i Željezničar su potpisali sporazum za protekli derbi na Grbavici, kao i predstojeći koji nas čeka na Koševu.
Navijači Željezničara će plaćati 12 KM ulaznicu za južnu tribinu Koševa, jednako koliko su navijači Sarajeva plaćali na gostovanju u aprilu na Grbavici.
Klix
J.ebo vas sporazum, treba potpisati sporazum 5 % za 5 % i cao, a ne ovako vazda mi ispadnemo donji.
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Evo na Faktoru, ovo je vjerovatno tačno.
Za komentar smo upitali i Mirvića, koji je nam je kratko u poruci napisao kako od povlačenja nema
ništa!
- Jedini komentar što imam je da nema nazad. Ne možemo ostaviti klub na cjedilu. Do kraja ove sedmice će biti objavljeno koji nam je privremeni
plan dok se Statut ne registruje - poručio je Mirvić ekskluzivno za Faktor.
Za komentar smo upitali i Mirvića, koji je nam je kratko u poruci napisao kako od povlačenja nema
ništa!
- Jedini komentar što imam je da nema nazad. Ne možemo ostaviti klub na cjedilu. Do kraja ove sedmice će biti objavljeno koji nam je privremeni
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Nije tako brate, hdz ministar nas brani i hoce da nas sacuva od Mirvica.12tiigrac21 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 16:54Evo na Faktoru, ovo je vjerovatno tačno.
ništa!
Samo gas Sanine12tiigrac21 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 16:54Evo na Faktoru, ovo je vjerovatno tačno.
ništa!
-
KrajinaTm87
- Kontakt:
Pojedose se svi dusmani Zelje nakon Saninove izjave, pojedinima se svidja sto je klub 10 godina u blatu pa bi jos 10 da se ne pomjerimo sa mrtve tacke. Podrska Sanine
Treba samo povezat Skobica po cijem nalogu pomaze nasoj staroj garnituri.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 16:57Nije tako brate, hdz ministar nas brani i hoce da nas sacuva od Mirvica.12tiigrac21 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 16:54Evo na Faktoru, ovo je vjerovatno tačno.
ništa!
-
GavranBeli
- Kontakt:
Pa ako nema odustajanja sto nije Savi to rekao, obezbjedio sve sto je trazio?
Evo jedno pitanje . Ljudima nijedan dosad predsjednik skupstine , UO , Trener iko oko kluba nije valjao . Sta to cini Mirvica brata od vlasnika nasih dusmana drugacijim. Evo i ako se usvoji taj statut sve. Ja ti garantujem sledece godine u isto vrijeme ce ljudi proklinjat sto se ikad pojavio to je cinjenica to je nas mentalitet . Samo za razliku od Badzaka , Misimovica , Osima , Tunovica itd . Ovog zakonski neces moci otjerati .KrajinaTm87 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 17:10Pojedose se svi dusmani Zelje nakon Saninove izjave, pojedinima se svidja sto je klub 10 godina u blatu pa bi jos 10 da se ne pomjerimo sa mrtve tacke. Podrska Sanine![]()
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Po nekoj logici Savo trazi vjerovatno potpunu rekonstrukciju tima i sigurno jos stvari, sto u ovom trenutku Sanin mu ne moze obezbjedit jer ni on sam nema svrhu ulagat ozbiljnu svotu fakticki bacati pare, dok se ne rijesi statut.GavranBeli je napisao/la: ↑21 maj 2026, 17:34Pa ako nema odustajanja sto nije Savi to rekao, obezbjedio sve sto je trazio?
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Kako ce mi valjat osramotili su klub za sva vremena svojim pokusajima talova i doveli do toga da nas svi sprdaju zbog njih znog raznoraznih afera i skandala, boli njih pokupili lovu i otisli, navedi mi jedan pozitivan primjer da su uradili nesto dobro za klub odnosno unijeli pare u klub?Pact1921 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 17:37Evo jedno pitanje . Ljudima nijedan dosad predsjednik skupstine , UO , Trener iko oko kluba nije valjao . Sta to cini Mirvica brata od vlasnika nasih dusmana drugacijim. Evo i ako se usvoji taj statut sve. Ja ti garantujem sledece godine u isto vrijeme ce ljudi proklinjat sto se ikad pojavio to je cinjenica to je nas mentalitet . Samo za razliku od Badzaka , Misimovica , Osima , Tunovica itd . Ovog zakonski neces moci otjerati .KrajinaTm87 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 17:10Pojedose se svi dusmani Zelje nakon Saninove izjave, pojedinima se svidja sto je klub 10 godina u blatu pa bi jos 10 da se ne pomjerimo sa mrtve tacke. Podrska Sanine![]()
-
carukisupakpohaluh
- Kontakt:
Hulahopka, pusi qrac.GavranBeli je napisao/la: ↑21 maj 2026, 17:34Pa ako nema odustajanja sto nije Savi to rekao, obezbjedio sve sto je trazio?
hulahopkapusikurac
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Postavio je legitimno pitanje, al potpisujem hahahaha.carukisupakpohaluh je napisao/la: ↑21 maj 2026, 18:00Hulahopka, pusi qrac.GavranBeli je napisao/la: ↑21 maj 2026, 17:34Pa ako nema odustajanja sto nije Savi to rekao, obezbjedio sve sto je trazio?