LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Kobe Bryant » 05 maj 2011, 06:34

Boze sacuvaj sramote , 13 p u 3/4 :roll: , poslije 16 p u 4/4 prosle utakmice mislio sam da ne moze gore. Pa igramo protiv Dallasa a ne protiv Chicaga :roll: :!: :shock:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 05 maj 2011, 06:45

Lakers want to flip the switch : But they can't find it... cccc :roll: a pucaju trice 0/13 :shock: , posebno se klupa istakla :o

Lakers want to flip the switch : But they can't find it... cccc a pucaju trice 0/13 , posebno se klupa istakla

@amerosom , izgleda da si pogodio +7 za Dallas , trenutno je +15 na 3 min do kraja :roll:

Wow, LA u drugom poluvremenu 20 poena iz 32 poseda lopte... :shock: :roll:
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 05 maj 2011, 06:56, ukupno mijenjano 2 puta.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 05 maj 2011, 06:54

Bravo Dallas!

Don't mess with Texas!
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 05 maj 2011, 07:10

majestic24 je napisao/la:De ljudi nemojte se sikirat. Kako citam postoce,dolazim do utiska da smo uzasno losu utakmicu odigrali i opet smo samo s dva poena razlike izgubili. Sta ce biti kada se samo malo nasi igraci uozbilje?? Razbit cemo ih sa 20 razlike. Mavsi su igrali s 120% snage,a mi sa 70%. Ovo smo im dali jednu pobjedu da osjete tu slast. Na kraju ce opet biti 4:1 ili 4:2 za nas. Kad se vratim kuci s medenog mjeseca,onda cu vise pisati. Pozzz
Klaun..
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 05 maj 2011, 07:16

Dalo se naslutiti da ovo nece biti dobro za nas , najveci mrzitelji lakersa i Bryanta sa ESPN-a Hollinger i Abbott prognozirali prolazak lakers-a u 5 :shock: , prije (proslih) su uvjek kada je za lakerse tazak machup prognozirali poraz lakersa u 6 , kada neprijatelj misli da si dobar , onda nesta tu nestima :lol:

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 05 maj 2011, 07:19

Nek su samo La Fakers izgubili pa makar..
Svaka cast Dallasu, sad ih klepiti 2 kod kuce i to je to. Mada ne vjerujem da ce se to desiti jer ima tu i biznisa, mislim da ce ovo otic u 6 utakmica, moja prognoza 4-2 za Dallas.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 maj 2011, 07:29

Zeljovac_1921 je napisao/la:Bravo Dallas!

Don't mess with Texas!

sta ima u hsutonu :)...sad cu ja dole ako bog da pa se javim :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 05 maj 2011, 08:02

SaltCityAttack je napisao/la:
Zeljovac_1921 je napisao/la:Bravo Dallas!

Don't mess with Texas!

sta ima u hsutonu :)...sad cu ja dole ako bog da pa se javim :)
Standardno sve, Dynamo razvaljuje pa ima malo euforije.
Valja, kad dodjes javi se, nea frke.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 maj 2011, 08:14

bas sam neki dan gledao Chicago Fire i Dinamo Houston 1;1... izjednaicli ste haman u 90 minuti :)...vazi javim se jasta docu tu krajem maja
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 05 maj 2011, 08:19

SaltCityAttack je napisao/la:bas sam neki dan gledao Chicago Fire i Dinamo Houston 1;1... izjednaicli ste haman u 90 minuti :)...vazi javim se jasta docu tu krajem maja
Gledao sam i ja, eo veceras smo zijanili prvi put u 6 tekmi.
Nego jesi vidio sta ovi iz Texasa uradise Fakersima, i to 2 put zaredom, stvarno su bezobrazni :D

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 05 maj 2011, 08:54

Koje je onaj Artest mučko đubre, kako namjerno udari onog igrača. Dosad sam vas mrzio ali nakon onoga još više.
Go Mavs
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 05 maj 2011, 09:38

Ted Mosby je napisao/la:Koje je onaj Artest mučko đubre, kako namjerno udari onog igrača. Dosad sam vas mrzio ali nakon onoga još više.
Go Mavs

:mrgreen: isto bih i ja napisao od rijeci do rijeci...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 maj 2011, 10:59

Od svih navijaca Lakersa najmanje se razumjem u kosarku i neke akcije, odbrnbene zadatke itd itd., ali znam precizno pogoditi sta ce se dogoditi. To bi bilo to sto se tice Lakersa i PO 2011.godine i dobit cemo metlu i nas put ce u Nedjelju biti zavrsen. Bruka i sramota za jednu ekipu kao sto su Lakersi da postignu samo 13 poena u jednoj cetvrtini, a za ovu situaciju je najodgovorniji Phil Jackson i kao sto sam predvidio ovaj povratak je Dallasu dao vjetar u ledja.

Ovo je i u neku ruku dobro sto nam se desilo i nakon ove sezone treba krenuti u odredjeni "remont" ekipe jer su neki igraci prezasiceni i nema vise kod njih vise zelje za dokazivanjem, jedan od glavnih kanidata za mene je Gasol.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

amardelic1
Kontakt:

Post Postao/la amardelic1 » 05 maj 2011, 12:14

iako navijam za chicago i lakersi su mi veoma draga ekipa stvarno igrate katastrofalno najvece rupe su vam gasol i fiser ljudi nista ne igraju,a kobe za svoje godine igra fenomenalno,od ove sezone nema vam nista a kamoli jos od sljedece tamo ce te biti jos gori nego koja god ekipa ima malo boljeg brzeg playa lakersi se pate a u ovom trenutku ni kid ni barea nisu neki strasni igraci ali vam opet zadaju problema i plus nowicki dole,stvarno vam se nepise dobro volio bi da prodjete i da igrate veliko finale ali teska prepreka na putu i kako gasol lose brani pick katastrofa... pozz

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 maj 2011, 12:16

Nisam gledao mec. Bolje. Opet se desava isto kao i protiv Pistonsa 2004e.
Ode ova sezona, a dzelati ce nam biti veciti luzeri sa jednim top igracem i has been likovima.

@BBarnjak

Ni vama se ne smesi nesto bolje protiv El Heata. :mrgreen:

amardelic1
Kontakt:

Post Postao/la amardelic1 » 05 maj 2011, 12:19

cccccccccc... sta pricas ko je od nas i ovo ocekivao na pocetku seone hajde reci ko i mi ce mo barem u finale konferencije i ja sam samo rekao svoje misljenje o vasoj igri i nisam nista ruzno rekao naprotiv volio bi da prodjete

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 maj 2011, 12:23

Kada se prva trica pogodi u 45 minuti, i to neizradjen sut, onda je sve jasno. Utakmicu smo izgubili u trecoj cetvrtini, i to najvise zahvaljujuci glupostima Blakea, Barnesa i Browna, a pogotovo Blakea. Ono sta je covjek cinio sinoc i kako je gubio lopte je nesto sto ne spada u NBA kosarkasa. Sutira tricu, vraca mu se lopta i odmah ponovo sutira tricu :o :o

U trecoj cetvrtini kada smo igrali odbranu mozda i najbolje u ovoj seriji u napadu nista nismo mogli da pogodimo, pravo je mucenje bilo, a onda poslije naravno ide ispucavanje potonjih igraca. Nowitzki nista nije mogao da masi, Stevenson tricu od tablu :lol: :lol: :lol: , Kidd pogadjao, Terry, poslije Barea usao i igrao fenomenalno.

Da se razumijemo, Dallas nista nije igrao posebno ni sinoc, koliko smo mi katastrofalni bili. Blake, Brown, Barnes realno ne smiju da imaju mjesta u Lakersima, njih sve trojica zajedno.
Zadnja izmjena: neno#4, dana/u 05 maj 2011, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 maj 2011, 12:27

amerosm je napisao/la:Od svih navijaca Lakersa najmanje se razumjem u kosarku i neke akcije, odbrnbene zadatke itd itd., ali znam precizno pogoditi sta ce se dogoditi. To bi bilo to sto se tice Lakersa i PO 2011.godine i dobit cemo metlu i nas put ce u Nedjelju biti zavrsen. Bruka i sramota za jednu ekipu kao sto su Lakersi da postignu samo 13 poena u jednoj cetvrtini, a za ovu situaciju je najodgovorniji Phil Jackson i kao sto sam predvidio ovaj povratak je Dallasu dao vjetar u ledja.

Ovo je i u neku ruku dobro sto nam se desilo i nakon ove sezone treba krenuti u odredjeni "remont" ekipe jer su neki igraci prezasiceni i nema vise kod njih vise zelje za dokazivanjem, jedan od glavnih kanidata za mene je Gasol.
Moras jednom da pogodis :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Prosle godine si pehirao pa smo dosli do titule :D :D :D

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 maj 2011, 12:30

Ted Mosby je napisao/la:Koje je onaj Artest mučko đubre, kako namjerno udari onog igrača. Dosad sam vas mrzio ali nakon onoga još više.
Go Mavs
Idi navijaj za 10 ekipa u NBA...

Ostalo je samo ime.....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 maj 2011, 12:39

@ neno#4

samo opusteno bez velike sikiracije, vidim da ti je sinocnji poraz pao tesko, no meni je to bio slucaj poslije prve utakmice gdje mi je nesta reklo da je ova sezona gotova.
Ja sam ovu sezonu u glavi otipisao i za mene je licno gotova, ali mene je strah buducnosti, jer ukoliko se obistine prognoze da ce Shaw nasljediti Jacksona onda nece ovo izaci na dobro. Nama treba iskusni trener koji ce biti postovan i nakon odredjenog neuspjeha - sto je npr. slucaj s Jacksonom - a imam osjecaja ukoliko to bude Shaw da ce nakon jednog "susnog" perioda igraci poceti igrati sami za sebe i da cemo se vratiti tamo gdje ne zelimo, a to je period 2005-2007.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.