Bundesliga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Dres Schalkea naredne sezone neće nositi sedam igrača koji su bili dio tima u Cvajti.
Radi se o Porathu, Donkoru, Kalasu, Hamacheu, Zalazaru, Noodeu i Wasinskom.
Također dio kluba neće biti ni Gruger, Wallentowitz, Siebeking i Podlech, a ova četiri igrača otići će na posudbe.
Kada je riječ o Gomisu, Lasmeu, Hojlundu, Sanchezu, Bachmannu i Gantenbeinu Muslić još uvijek nije donio odluku o njihovoj sudbini.
Osim toga jasno je da će Schalke morati dovesti i nekoliko velikih pojačanja za narednu sezonu.
Vec se spominje Futkeu iz Fürtha koji je bio najbolji strijelac Cvajte
Radi se o Porathu, Donkoru, Kalasu, Hamacheu, Zalazaru, Noodeu i Wasinskom.
Također dio kluba neće biti ni Gruger, Wallentowitz, Siebeking i Podlech, a ova četiri igrača otići će na posudbe.
Kada je riječ o Gomisu, Lasmeu, Hojlundu, Sanchezu, Bachmannu i Gantenbeinu Muslić još uvijek nije donio odluku o njihovoj sudbini.
Osim toga jasno je da će Schalke morati dovesti i nekoliko velikih pojačanja za narednu sezonu.
Vec se spominje Futkeu iz Fürtha koji je bio najbolji strijelac Cvajte
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Eno FRE razvaljuje gu*ove AVL u liga evrope , "ubi ih Aston vila kontrom!
Ipak ostajemo na 4 kluba u liga sampiona , iznevjeri nas Freiburg.
Ipak ostajemo na 4 kluba u liga sampiona , iznevjeri nas Freiburg.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Elversberg ce vise od pola sezone svoje domace utakmice najvjerovatnije igrati na stadionu Kaiserslauterna
Radovi na stadionu ce im biti gotovi tek pocetkom u 2027.Amirutah1988 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 11:50Elversberg ce vise od pola sezone svoje domace utakmice najvjerovatnije igrati na stadionu Kaiserslauterna
embrace the chaos
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Jednostavno im se ovo nije smjelo dopustiti,sve dok ne rijesi se stadion,koji ce ionako biti crna ovca,kao i sam klub,nije im se trebalo dati da mogu uci u BL.
Ovo je presedan
Ovo je presedan
Mojim upisima si mogao skontati da u De naginjem za Herthu, al je kuratc od ekipe i klub vode nestrucni ljudi, a mogu biti nesto kao PSG. SV Elversberg je na terenu zasluzio BundesliguAmirutah1988 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 19:29Jednostavno im se ovo nije smjelo dopustiti,sve dok ne rijesi se stadion,koji ce ionako biti crna ovca,kao i sam klub,nije im se trebalo dati da mogu uci u BL.
Ovo je presedan
btw nekad 2017-18 sam bio na Wolfsburg - Hannover kad su odigrali 0-0, atmosfera kao na sahrani, ne znam da sam bio na dosadnijem dogadjaju. I sta kazes da se Wolfsburgu zabrani prva liga.
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 21 maj 2026, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Gledaj sad ovoDenno je napisao/la: ↑21 maj 2026, 19:36Mojim upisima si mogao skontati da u De naginjem za Herthu, al je kuratc od ekipe i klub vode nestrucni ljudi, a mogu biti nesto kao PSG. SV Elversberg je na terenu zasluzio BundesliguAmirutah1988 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 19:29Jednostavno im se ovo nije smjelo dopustiti,sve dok ne rijesi se stadion,koji ce ionako biti crna ovca,kao i sam klub,nije im se trebalo dati da mogu uci u BL.
Ovo je presedan.
btw nekad 2017-18 sam bio na Wolfsburg - Hannover kad su odigrali 0-0, atmosfera ko na sahrani, ne znam da sam bio na dosadnijem dogadjaju.

Nece Reese nigdje, ostalima sretno!
Proslo ljeto Maza i Derry su se pustili prejeftino, danas vrijede 8x vise, ili Jonjoe Kenny je otisao kao free agent u Grcku a solidan bek.
Proslo ljeto Maza i Derry su se pustili prejeftino, danas vrijede 8x vise, ili Jonjoe Kenny je otisao kao free agent u Grcku a solidan bek.
embrace the chaos
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Upravo bi Reese i Ernst mogli da pređu kod tog kluba gdje si bio na stadionu i gledao dosadnu utakmicu
Reese je dobar igrac, u Njemackoj sigurno prva postava u svakoj ekipi izuzev Bayerna, ali tesko da ce ici, vec dvije godine unazad odbija ponude iz prve lige. Ernst potencijal, nije steta ako ode, ima jos rupa, lose cita i postavlja se uzas
, ali svakako materijal na kojem se treba raditi.
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 21 maj 2026, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Dobili (Reesa besplatno),pa sad hocete veliku lovuDenno je napisao/la: ↑21 maj 2026, 20:01Reese je dobar igrac, u Njemackoj sigurno prva postava u svakoj ekipi izuzev Bayerna, ali tesko da ce ici, vec dvije godine unazad odbija ponude iz prve lige. Ernst potencijal, nije steta ako ode, ima jos rupa, lose cita i postavlja se uzas, ali svakako materijal na kom se treba raditi.
Ako ste dali malog Dardaiia,dogovorit se moze i za Reese,prodat ce i Wolfsburg igraca,bit ce love
Utakmica između 16. u Bundeski i 3. u Cvajti je apsolutno nefer, jedina stvar koju poštujem kod engleske tajkunske lige je što im ispadaju tri kluba bez doigravanja.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Bilo je bleiben prije godinuDenno je napisao/la: ↑21 maj 2026, 20:01Reese je dobar igrac, u Njemackoj sigurno prva postava u svakoj ekipi izuzev Bayerna, ali tesko da ce ici, vec dvije godine unazad odbija ponude iz prve lige. Ernst potencijal, nije steta ako ode, ima jos rupa, lose cita i postavlja se uzas, ali svakako materijal na kojem se treba raditi.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Englezi i italijani imaju 20 klubova,a Bundesliga 18,a meni se nekad čini i manje od 16 klubova
Lol ja sam mislio Reese je rodjen u Berlinu, al ne u Kielu je, omladinske skole je prosao u Schalkeu o.o. Ali svejedno mislim da je Herthaner 100%Amirutah1988 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 20:06Dobili (Reesa besplatno),pa sad hocete veliku lovuDenno je napisao/la: ↑21 maj 2026, 20:01Reese je dobar igrac, u Njemackoj sigurno prva postava u svakoj ekipi izuzev Bayerna, ali tesko da ce ici, vec dvije godine unazad odbija ponude iz prve lige. Ernst potencijal, nije steta ako ode, ima jos rupa, lose cita i postavlja se uzas, ali svakako materijal na kom se treba raditi.
.
Ako ste dali malog Dardaiia,dogovorit se moze i za Reese,prodat ce i Wolfsburg igraca,bit ce love![]()
embrace the chaos
Kakve koreografije na terenu i na tribinama, intoniranje himne, vrhunski stimmung
Najbolje navijace ali kvalitet to ne prati.
Neki ce govoriti pa finale evropske lige, polufinale lp, igra se za trofeje a ne za prvi nakon prvaka.
Bundesligi treba 50+1 pravilo za investitore, ne mogu pratiti ostale lige i idu krupnim koracima sa talijanima da upadnu u mrtvi prosjek.
Neki ce govoriti pa finale evropske lige, polufinale lp, igra se za trofeje a ne za prvi nakon prvaka.
Bundesligi treba 50+1 pravilo za investitore, ne mogu pratiti ostale lige i idu krupnim koracima sa talijanima da upadnu u mrtvi prosjek.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sumnjam da bi izdvojili za njih jako velikih 12 miliona za rezervnog golmana ako nemaju spreman odlazak Atubolua.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
A sta uradi debil dva zuta za 14 minuta 
Nece valjda opet drugoligas na nevjerovatan i patetican nacin ispasti od bundesligasa
Hajde paderborn, rijesi ovo!
Hajde paderborn, rijesi ovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.