Jesi gospodin kolega, al si mi otanjio nesto izgledasvrakino1921 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 13:23Idemo plava braćo ispuniti i sjever i zapad LJEPOTICE
IDEMOOOOO
![]()
Nekad si slikao i hurmasicu, baklavu sad nista
Jesi gospodin kolega, al si mi otanjio nesto izgledasvrakino1921 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 13:23Idemo plava braćo ispuniti i sjever i zapad LJEPOTICE
IDEMOOOOO
![]()
Dobio secer zbog zeljkanabvsic je napisao/la: ↑21 maj 2026, 19:56Jesi gospodin kolega, al si mi otanjio nesto izgledasvrakino1921 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 13:23Idemo plava braćo ispuniti i sjever i zapad LJEPOTICE
IDEMOOOOO
![]()
Nekad si slikao i hurmasicu, baklavu sad nista
Na starom mostu, pjeva zabavlja raju
Apsolutno sinonim za Bosnu je Sarajevo, a za Hercegovinu je Velež, dvije najvece sportske institucije u Bosni i Hercegovini!
Kako mozes biti najveca sportska institucija a bavis se jednim sportom .
To se moze zvati derbi smoga.
I smoga
Rudar vas je isto razmontirao na Grbavici. Zasto tada niko iz Rudara nije dobio nagradu za igraca utakmiceArgentina je napisao/la: ↑21 maj 2026, 19:53Ti si fkt glup, ne pravis se uopste. Fkt glup.Threeplanetrees je napisao/la: ↑21 maj 2026, 17:05Silueta Željinog grba na nagradi kao mjesec i ti govoriš nekome da laže. Filijala ste Zrinjskog i nemoj se prat možda ti u sebi ne želiš to prihvatiti ali ljudi koji vam vode klub to već jesu odavno. Morate promjeniti taj podanički stav prema njiimaArgentina je napisao/la: ↑21 maj 2026, 15:49
Netacno. Lazes!!!
Na kraju sam sebe pobijas, nagrada je urucena covjeku koji je taj dab bio najbolji igrac na terenu.
Dobro sam ja rekao, ubi vas i Pitare neobjektivnost.
Ti uvjeravas na forumu da se nagrada urucuje igracu Zelje, a nagradu dobio igrac iz protivnicke ekipe, zasluzeno. Fkt nevjerovatno.
Da, nas grb jer su ljudi nas sponzor i dodjeljuju nagranu za najigraca. I u egalu ce dati nasem igracu. Ali frajer je zasluzio.
Ti tvrdis da se daje samo nasima, a zakacio si sliku da se daje protivnickom igracu. Kontradiktoran si.
I na kraji, sta tebe boli neka stvar sta mi radimo bilo dobro/lose/zlo/napokao/lijepo/ruzno. Drzi se svog sranja od kluba.
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Balorda, DoktorXabaras, Marokanci58, nito1 i 23 gosta.