FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E gepeku mi je štruca, 4 paradajza i kila pečenja hladnog i 5l vode za brisače.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ne radim ni ja punom parom svaki dan, imam dana ne mogu meda, pa ne dobijam hejt haha.nokee je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:21Moras i ti malo smanjti frustracije prema čovjeku.. Ne znam gdje taj gnjev nakupi. Sve ok, nije čovjek u najboljim fudbalskim godinama, ne odigra svaku perfektno, da je tako nebi ni bio u ovon cemeru od lige.. Ne razmijem odakle tolika frustracija.NazorUso je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:15Nabiyem ja njega na qrac kad moramo cekati "KAD HOCE".gh0stHZ je napisao/la: ↑21 maj 2026, 21:57Ja mislim da treba malo manje srat po Ademu, onako iskreno.
Solidna statistika s kim igra u ekipi. Majstor je i nema tu nikakve dileme. KAD HOĆE igra na svjetskom nivou. To se jedino može zamjeriti. Kvalitet je neupitan.
Mislim da ovim nagovještava da će gristi narednu sezonu i da ipak ostaje sa nama.
Zamisli da si najplaceniji u firmi, ali radis "KAD HOCES", ostalo zabusavas...
P.S. Nece Milak svojima da zabije![]()
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Gojkovic-Bralic sa 2 strasna beka je vise nego solidno, Ivanisevic backup i nekog juniora tu jos stavit i tjtErosViverosViv je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:46Gojkovica probati zadrzati i traziti mu igrace koji ce igrati po njegovoj komandi. Tako i sa Ljajicem.
Gojkovic Ljajic Elezi to treba biti kostur, dodati na to telalovica, kupresaka, banica, karlosa i sasvim ok kostur. Problem je ko ce sve to srediti.
Ako postoji mogucnost Bubanju vratit i elham.
Naravno ZZ.
Ako ste gledali Mamića, čuki ste da kaže da ekipa mora imati par starijih igraca na duže staze, koji nisu trzisno vise interesantni ali koji ce drzati ekipu, svlacionicu i oko kojih ce stasavati mladi. Jedan od tih ce vjerovatno biti Ljajić a vidjecemo ko jos...
- trunks1946
- Kontakt:
Mislim da je Gojkovic završio sa našim klubom nažalost, neće da popusti sa smanjenjem plate za novi ugovor po meni opravdano al eto Mamić sigurno zna bolje. Odavno boljeg stopera nismo imali od Gojkovica!bvsic je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:51Gojkovic-Bralic sa 2 strasna beka je vise nego solidno, Ivanisevic backup i nekog juniora tu jos stavit i tjtErosViverosViv je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:46Gojkovica probati zadrzati i traziti mu igrace koji ce igrati po njegovoj komandi. Tako i sa Ljajicem.
Gojkovic Ljajic Elezi to treba biti kostur, dodati na to telalovica, kupresaka, banica, karlosa i sasvim ok kostur. Problem je ko ce sve to srediti.
Naravno ZZ.
orde del male
-
rimljanin90
- Kontakt:
gh0stHZ je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:50Ne radim ni ja punom parom svaki dan, imam dana ne mogu meda, pa ne dobijam hejt haha.
Ma znam zavrsio je sigurno, ali opet su se morali dogovorit. Imas priliku da zadrzis do kraja karijere najboljeg stopera u ligi i ti pametujes nesto a pricas o kontinuitetu nekom.trunks1946 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 23:01Mislim da je Gojkovic završio sa našim klubom nažalost, neće da popusti sa smanjenjem plate za novi ugovor po meni opravdano al eto Mamić sigurno zna bolje. Odavno boljeg stopera nismo imali od Gojkovica!bvsic je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:51Gojkovic-Bralic sa 2 strasna beka je vise nego solidno, Ivanisevic backup i nekog juniora tu jos stavit i tjtErosViverosViv je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:46Gojkovica probati zadrzati i traziti mu igrace koji ce igrati po njegovoj komandi. Tako i sa Ljajicem.
Naravno ZZ.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Mi smo Sarajevo, vjerovatno cemo sve otjeratibvsic je napisao/la: ↑21 maj 2026, 23:12Ma znam zavrsio je sigurno, ali opet su se morali dogovorit. Imas priliku da zadrzis do kraja karijere najboljeg stopera u ligi i ti pametujes nesto a pricas o kontinuitetu nekom.trunks1946 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 23:01Mislim da je Gojkovic završio sa našim klubom nažalost, neće da popusti sa smanjenjem plate za novi ugovor po meni opravdano al eto Mamić sigurno zna bolje. Odavno boljeg stopera nismo imali od Gojkovica!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
igra se Adem
dobri smo mi na kraju krajeva
vecinom igramo i postojimo po jedno poluvrijeme
kad povecamo prisutnost bice nam jos bolje
dobri smo mi na kraju krajeva
vecinom igramo i postojimo po jedno poluvrijeme
kad povecamo prisutnost bice nam jos bolje
Imamo mi mnogo kvaliteta, ali isto tako imamo problem u pogledu kristalizacije prvih 11 i nedostatka kontinuiteta u igri. Stiče se utisak da još uvijek tražimo idealnu postavu i uloge igrača, a vrijeme prolazi.
Po meni najveći problem nije ni kvalitet ni želja, nego to što još djelujemo kao ekipa koja je i dalje u fazi traženja. Materijala ima i više nego dovoljno, ali treba više stabilnosti, manje lutanja i da se jednom udari okosnica tima.
Potencijal postoji samo ga treba pretvoriti u kontinuitet. Maroodza nije za prvih 11 def. Pozz
Po meni najveći problem nije ni kvalitet ni želja, nego to što još djelujemo kao ekipa koja je i dalje u fazi traženja. Materijala ima i više nego dovoljno, ali treba više stabilnosti, manje lutanja i da se jednom udari okosnica tima.
Potencijal postoji samo ga treba pretvoriti u kontinuitet. Maroodza nije za prvih 11 def. Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Pa hocemo sigurno, ostat ce ti sigurno Cimirot, Bralic, Banic, Carlos, Menalo tj ovi za koje niko pare nece da ponudi ovo ostalo niko nije siguranErosViverosViv je napisao/la: ↑21 maj 2026, 23:18Mi smo Sarajevo, vjerovatno cemo sve otjeratibvsic je napisao/la: ↑21 maj 2026, 23:12Ma znam zavrsio je sigurno, ali opet su se morali dogovorit. Imas priliku da zadrzis do kraja karijere najboljeg stopera u ligi i ti pametujes nesto a pricas o kontinuitetu nekom.trunks1946 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 23:01
Mislim da je Gojkovic završio sa našim klubom nažalost, neće da popusti sa smanjenjem plate za novi ugovor po meni opravdano al eto Mamić sigurno zna bolje. Odavno boljeg stopera nismo imali od Gojkovica!![]()
-
Laganini1986
- Kontakt:
Bravo momci ,ovo veceras u drugom pol.je licilo na nesto. Svaka cast
Ljajic i Rahmanovic- kakav će to tandem da bude sljedeće sezone... 
Sta je sa Renatom, nema ga i na mapiErosViverosViv je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:46Gojkovica probati zadrzati i traziti mu igrace koji ce igrati po njegovoj komandi. Tako i sa Ljajicem.
Banić, Kuprešak, Bralić, Ristovski, Beganović, Cimirot, Elezi, Ljajić, Menalo, Kyeremeh, Carlos i da ubijemo Boga u njima.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday, nedimmmm1337 i 29 gostiju.