Ko se imalo razumije u fudbal, shvata da ćete zviždati Milaku kao rijetko kome dosad. Vrlo brz i moze ponavljati dosta, ali sve ostale fudbalske kvalitete su ispod. Ali je zaštićeno godište pa mogu razumjeti. Što se tiče poređenja sa Gulijem, bas presmiješnoVanja8 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:40Vidjecemo drug, tako smo mi govorili za Gulija kad je dosao...Samo brzinu ima, pa ga Rozman vama proslijedi, ostalo je istorija...MostarskiSin je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:37Nadam se da jesu, nek povedu i Mesica u paketu. Jedino sto Milak ima je brzina, ali cim udje u duel nista od njega. Dodavanje, sut, centarsut i u igri 1 na 1 ispod prosjeka. Sto se mene tice nema tu igraca.Rahatlokum je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:31
jeste ga to fakat zavrsili? ako jeste dobar potez mali je zuca prava, brz u prostoru i zna sa loptom ono sto sam uspio upratit
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Anegdota89
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A kako su se ćaci bili raspisali prije nego sto je Sarajevo preokrenulo

- Jet2Holiday
- Kontakt:
Mi hocemo da pomognemo zelji da se priblize evropi, a oni nece
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Moze li se napisati post, a da se ne spomene Zeljo?Jet2Holiday je napisao/la: ↑21 maj 2026, 23:11Mi hocemo da pomognemo zelji da se priblize evropi, a oni nece
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Velez je dostigao svoj vrhunac
malo su pokvarili dojam sa finalom kupa i dva poraza na kraju sezone
malo su pokvarili dojam sa finalom kupa i dva poraza na kraju sezone
- BegovicRamiz
- Kontakt:
jel istina ovo da je Siroki s centra dao gol
mislio sam da im se sve lose izdesavalo al nije
mislio sam da im se sve lose izdesavalo al nije
Željezničar za život cijeli!
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Nebo i zemlja vjeruj mi.Vanja8 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:40Vidjecemo drug, tako smo mi govorili za Gulija kad je dosao...Samo brzinu ima, pa ga Rozman vama proslijedi, ostalo je istorija...MostarskiSin je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:37Nadam se da jesu, nek povedu i Mesica u paketu. Jedino sto Milak ima je brzina, ali cim udje u duel nista od njega. Dodavanje, sut, centarsut i u igri 1 na 1 ispod prosjeka. Sto se mene tice nema tu igraca.Rahatlokum je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:31
jeste ga to fakat zavrsili? ako jeste dobar potez mali je zuca prava, brz u prostoru i zna sa loptom ono sto sam uspio upratit
Amar legendo igrao protiv shearera i njukastla na vasem kosevu sibica.nije mogla stati, kad spomenes amara i porodicu Osim ustani, a o vasem nastanku,korona titulama ne treba troaiti rijeci, nista u zivotu niste posteno uradili realno, ali logicno lopov za lopova nadje navijati, sta hoces reci da veceraa braca mamic nisu sredili tekmu izmedju pitara jedan i pitara dva, klasicni prijelaz ja znam i ko je nastimao, a sad popij mlijeko i lezi spavati...DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:13To si dobro rekao, davno je ovu ligu trebalo ugasiti tacnije onda kad je Amaw vladao sa svojom aktovkom.![]()
Ljepuskasti
Je li neko gledao rvatski derbi? Vidim i kod njih 4 gola bila, sigurno je bilo zanimljivo
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Pitari,da vam ne kvarim temu tamo vašu da vas ovde pitam.
Kakav je Telalovic,jel napredovao ista otkad je došao,jer platili ste ga debelo.
A momak je realno potencijal i to kakav.
Kakav je Telalovic,jel napredovao ista otkad je došao,jer platili ste ga debelo.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Najposteniji ste, zato kur.cem ne mozete mrdnut vec 13 godina, valja iskihat. Mogu se samo dobro posrat kad spomenem porodicu Osim.addebisi je napisao/la: ↑21 maj 2026, 23:32Amar legendo igrao protiv shearera i njukastla na vasem kosevu sibica.nije mogla stati, kad spomenes amara i porodicu Osim ustani, a o vasem nastanku,korona titulama ne treba troaiti rijeci, nista u zivotu niste posteno uradili realno, ali logicno lopov za lopova nadje navijati, sta hoces reci da veceraa braca mamic nisu sredili tekmu izmedju pitara jedan i pitara dva, klasicni prijelaz ja znam i ko je nastimao, a sad popij mlijeko i lezi spavati...DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:13To si dobro rekao, davno je ovu ligu trebalo ugasiti tacnije onda kad je Amaw vladao sa svojom aktovkom.![]()
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Evo mi još jednog, zreo za klinike.addebisi je napisao/la: ↑21 maj 2026, 23:32Amar legendo igrao protiv shearera i njukastla na vasem kosevu sibica.nije mogla stati, kad spomenes amara i porodicu Osim ustani, a o vasem nastanku,korona titulama ne treba troaiti rijeci, nista u zivotu niste posteno uradili realno, ali logicno lopov za lopova nadje navijati, sta hoces reci da veceraa braca mamic nisu sredili tekmu izmedju pitara jedan i pitara dva, klasicni prijelaz ja znam i ko je nastimao, a sad popij mlijeko i lezi spavati...DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:13To si dobro rekao, davno je ovu ligu trebalo ugasiti tacnije onda kad je Amaw vladao sa svojom aktovkom.![]()
On zna
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Ne igra nešto previše, al kad igra vidiš da ima smisla. Recimo daleko je bolji nego Ignatkov al njega su ugasili. Prošlo kolo penal na njemu bio. Po meni mu treba dati više minuta i kontinuitet, nije loš mali sekunde.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 23:38Pitari,da vam ne kvarim temu tamo vašu da vas ovde pitam.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Em si i seljak, ne spustam se na takav nivo ako je to uopste nivo, najvise uspio u zivotu kada je napisao post na forumu, a vokabular rijeci-žalosno, fino sam ti napisao da je nastimano ti se vracas u neku prošlost, isto djeca u vrticu.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 23:38Najposteniji ste, zato kur.cem ne mozete mrdnut vec 13 godina, valja iskihat. Mogu se samo dobro posrat kad spomenem porodicu Osim.addebisi je napisao/la: ↑21 maj 2026, 23:32Amar legendo igrao protiv shearera i njukastla na vasem kosevu sibica.nije mogla stati, kad spomenes amara i porodicu Osim ustani, a o vasem nastanku,korona titulama ne treba troaiti rijeci, nista u zivotu niste posteno uradili realno, ali logicno lopov za lopova nadje navijati, sta hoces reci da veceraa braca mamic nisu sredili tekmu izmedju pitara jedan i pitara dva, klasicni prijelaz ja znam i ko je nastimao, a sad popij mlijeko i lezi spavati...DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:13
To si dobro rekao, davno je ovu ligu trebalo ugasiti tacnije onda kad je Amaw vladao sa svojom aktovkom.![]()
![]()
Pa jel nastimana veceras utakmica? Sta ti mislis eto? Posteno sve garant iz 1 u 2, dva bratska kluba, oba izborila evropu, u jednom niksic glavni u drugom protjerani drzavljani druge zemlje, bjegunci... zalosna liga a joa zalosniji ovi sto to opravdaju...DoktorXabaras je napisao/la: ↑21 maj 2026, 23:38Evo mi još jednog, zreo za klinike.addebisi je napisao/la: ↑21 maj 2026, 23:32Amar legendo igrao protiv shearera i njukastla na vasem kosevu sibica.nije mogla stati, kad spomenes amara i porodicu Osim ustani, a o vasem nastanku,korona titulama ne treba troaiti rijeci, nista u zivotu niste posteno uradili realno, ali logicno lopov za lopova nadje navijati, sta hoces reci da veceraa braca mamic nisu sredili tekmu izmedju pitara jedan i pitara dva, klasicni prijelaz ja znam i ko je nastimao, a sad popij mlijeko i lezi spavati...DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:13
To si dobro rekao, davno je ovu ligu trebalo ugasiti tacnije onda kad je Amaw vladao sa svojom aktovkom.![]()
On zna![]()
![]()
![]()
Ono zna - izvor informacije "trust me bro".DoktorXabaras je napisao/la: ↑21 maj 2026, 23:38Evo mi još jednog, zreo za klinike.addebisi je napisao/la: ↑21 maj 2026, 23:32Amar legendo igrao protiv shearera i njukastla na vasem kosevu sibica.nije mogla stati, kad spomenes amara i porodicu Osim ustani, a o vasem nastanku,korona titulama ne treba troaiti rijeci, nista u zivotu niste posteno uradili realno, ali logicno lopov za lopova nadje navijati, sta hoces reci da veceraa braca mamic nisu sredili tekmu izmedju pitara jedan i pitara dva, klasicni prijelaz ja znam i ko je nastimao, a sad popij mlijeko i lezi spavati...DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:13
On zna![]()
![]()
![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
addebisi je napisao/la: ↑21 maj 2026, 23:46Em si i seljak, ne spustam se na takav nivo ako je to uopste nivo, najvise uspio u zivotu kada je napisao post na forumu, a vokabular rijeci-žalosno, fino sam ti napisao da je nastimano ti se vracas u neku prošlost, isto djeca u vrticu.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 23:38Najposteniji ste, zato kur.cem ne mozete mrdnut vec 13 godina, valja iskihat. Mogu se samo dobro posrat kad spomenem porodicu Osim.addebisi je napisao/la: ↑21 maj 2026, 23:32
Amar legendo igrao protiv shearera i njukastla na vasem kosevu sibica.nije mogla stati, kad spomenes amara i porodicu Osim ustani, a o vasem nastanku,korona titulama ne treba troaiti rijeci, nista u zivotu niste posteno uradili realno, ali logicno lopov za lopova nadje navijati, sta hoces reci da veceraa braca mamic nisu sredili tekmu izmedju pitara jedan i pitara dva, klasicni prijelaz ja znam i ko je nastimao, a sad popij mlijeko i lezi spavati...![]()
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

.png)