Zaboravio sam to, yebem ti Nermina i u-21. Ne znam ni što pravim sastav bez njega, prije ćemo na Grbavici domaćini bit nego što on neće biti u prvih 11.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Dobar krdzalic
U 21 je Ristovski.
Hahahahaha kakvi laici ovde pisu !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
bordospartanac
- Kontakt:
U derbi po pobjedu kao i protiv Veleza, i to je to.
Daleko od frustracija. Samo cinjenice. Ako dovedes nekoga takvog i das mu platu kakvu nikad niko nije u ligi imao - taj mora vise !!!nokee je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:21Moras i ti malo smanjti frustracije prema čovjeku.. Ne znam gdje taj gnjev nakupi. Sve ok, nije čovjek u najboljim fudbalskim godinama, ne odigra svaku perfektno, da je tako nebi ni bio u ovon cemeru od lige.. Ne razmijem odakle tolika frustracija.NazorUso je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:15Nabiyem ja njega na qrac kad moramo cekati "KAD HOCE".gh0stHZ je napisao/la: ↑21 maj 2026, 21:57Ja mislim da treba malo manje srat po Ademu, onako iskreno.
Solidna statistika s kim igra u ekipi. Majstor je i nema tu nikakve dileme. KAD HOĆE igra na svjetskom nivou. To se jedino može zamjeriti. Kvalitet je neupitan.
Mislim da ovim nagovještava da će gristi narednu sezonu i da ipak ostaje sa nama.
Zamisli da si najplaceniji u firmi, ali radis "KAD HOCES", ostalo zabusavas...
P.S. Nece Milak svojima da zabije![]()
Jos ako je istina da mnogima kasne plate a njemu ode sve redovno... onda ti je sve jasno. (Ovo ti moze potvrditi par momaka s foruma takodje).
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Idu zlatne ribice nakon jedne utakmice. Nacija za izucuvanje
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nakon jednog poluvremena*GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑22 maj 2026, 00:43Idu zlatne ribice nakon jedne utakmice. Nacija za izucuvanje
Vidjet ces stanja na temi ako ne dobijemo u ponedeljak
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Rijetko glup igrač, ali bar se zna na koga je nalik.
Ne treba DNK test.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Mario je danas pokazao da zna igrat ofanzivno kad hoce.
Velez je imao samo jednu sansu kad je Musija odbranio i kad je srusio BRALICA. Al cinimi se da je igrac veleza u toj pozici bio 2 metra u ofsidu.
Oba gola koja smo primili su individualne greske.
Dobra utakmicaigrali smo sa MUSIJIM IGNJATKOVOM MUJKICEM MAROODZOM KRDZALICEM 5 igraca sa 22 i manje godina.
Krdzalic po meni drugi najbolji igrac utakmice ODMA POSLE ADEMA.
Velez je imao samo jednu sansu kad je Musija odbranio i kad je srusio BRALICA. Al cinimi se da je igrac veleza u toj pozici bio 2 metra u ofsidu.
Oba gola koja smo primili su individualne greske.
Dobra utakmicaigrali smo sa MUSIJIM IGNJATKOVOM MUJKICEM MAROODZOM KRDZALICEM 5 igraca sa 22 i manje godina.
Krdzalic po meni drugi najbolji igrac utakmice ODMA POSLE ADEMA.
Jeste nacija za izucavanja. Pretjeruje i u loše pa predstavi da je prelose, a pretjeruje i u dobrom pa smo barca nakon jednog poluvremena. Bas ovi sto pisu nakon jednog poluvremena komentare kako nikad losija generacija nije igrala iako stvarno nismo ribice, ima nas i starijih..
Bas tako nokee...nokee je napisao/la: ↑22 maj 2026, 06:17Jeste nacija za izucavanja. Pretjeruje i u loše pa predstavi da je prelose, a pretjeruje i u dobrom pa smo barca nakon jednog poluvremena. Bas ovi sto pisu nakon jednog poluvremena komentare kako nikad losija generacija nije igrala iako stvarno nismo ribice, ima nas i starijih..
Ima ovdje par ljudi koje sam smatrao objektivnim i onda procitam na poluvremenu kako sve treba otjerati , a ostaviti samo Elezija, pa se zapitam, da li sam ja od tih istih donedavno citao postove kako je nasa najveca greska dovodjenje autobus igraca i otpustanje autobus igraca...
Svi mi nesto filozofiramo ovdje, kunemo se u Gojkovica, a ti lika nemas prakticno pola godine u rosteru i prije produzenje ugovora zasluzuje Bralic nego on, pogotovu sto nece ni da cuje ni za minimalno snizenje primanja...
Krdzalic juce doktorska partija,momak iznio cijelu tekmu karakterno, inteligentno,odgovorno i cijelu je ekipu podigao onim slalomom, ali samo dva~tri covjeka sinoc napisase kako je momak maestralno odigrao...
Da je sta zahebao, roman bi se mogao napisati od postova koliko nas je Krdzalic kostao bodova...
Ma dosta je, kad bi pisao sta sve citam na poluvemenu tekme ovaj upis bi licio na Nobelove postove od 14 km...
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Meni je ovo Gojkovićem pravo misteriozno, evo čak i Krdžalić je dobio šansu i nadam se da možda pokušavaju dogovoriti novi ugovor i ako ne uspiju opet je momak korektno i pošteno odradio jučer utakmicu.
Gojković ne znam, na osnovu čega on postavlja neke uslove?? Najbolji stoper lige, kad?? Koje lige??Koju utakmicu je bio dominatan u odnosu na ostale?? Ove lige sigurno nije, možda nekad neke druge ali ove ne, uostalom zar nismo imali ili zar trenutno nemamo igrače koji su nekad negdje u nekoj ligi bili dominantni i dobri a kod nas više prosjek nego prevaga.
Koliko god naša uprava bila nesposobna i donosila toliko loših i nepromišljenih poteza ovo oko Gojkovića mi je sasvim razumljivo, nisi pokazao ništa i nemaš pravo da postavljaš uslove, hvala i sretno.
Isto tako razumijem i njega, zadnji voz da se uzme još neka ozbiljna lova od tog živi ali ako mu naredna destinacija bude Wwin Liga onda pakaš ko Nermin.
Gojković ne znam, na osnovu čega on postavlja neke uslove?? Najbolji stoper lige, kad?? Koje lige??Koju utakmicu je bio dominatan u odnosu na ostale?? Ove lige sigurno nije, možda nekad neke druge ali ove ne, uostalom zar nismo imali ili zar trenutno nemamo igrače koji su nekad negdje u nekoj ligi bili dominantni i dobri a kod nas više prosjek nego prevaga.
Koliko god naša uprava bila nesposobna i donosila toliko loših i nepromišljenih poteza ovo oko Gojkovića mi je sasvim razumljivo, nisi pokazao ništa i nemaš pravo da postavljaš uslove, hvala i sretno.
Isto tako razumijem i njega, zadnji voz da se uzme još neka ozbiljna lova od tog živi ali ako mu naredna destinacija bude Wwin Liga onda pakaš ko Nermin.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- Maroon1946
- Kontakt:
Banić
Kuprešak
Bralić
Maroodza
Mujkić
Beganović
Telalović
Ljajić
Elezi
Kyeremeh
Carlos
3 razlike da uzmemo
Kuprešak
Bralić
Maroodza
Mujkić
Beganović
Telalović
Ljajić
Elezi
Kyeremeh
Carlos
3 razlike da uzmemo
S ovom dvojicom mozemo primit 3Maroon1946 je napisao/la: ↑22 maj 2026, 08:13Banić
Kuprešak
Bralić
Maroodza
Mujkić
Beganović
Telalović
Ljajić
Elezi
Kyeremeh
Carlos
3 razlike da uzmemo![]()
Vrati neke utakmice i pogledaj duele izmedju Gojkovica i napadaca,niko nije osvojio duel protiv njega,pas igra odlicna,Gojkovic ima sve ono sto mi zelimo od jednog stopera budimo realniDoktorXabaras je napisao/la: ↑22 maj 2026, 08:10Meni je ovo Gojkovićem pravo misteriozno, evo čak i Krdžalić je dobio šansu i nadam se da možda pokušavaju dogovoriti novi ugovor i ako ne uspiju opet je momak korektno i pošteno odradio jučer utakmicu.
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Raja ko moze na sjeveru u ponedjeljak da navijamo, derbi je jbg
Stvar je sljedeca, problem ovog tima je sto smo mi prilicno dobri, kad igramo protiv ekipe koja zeli da se nadigrava, i koja nasim igracima ostavi vise prostora da se okrenu i gurnu pas, problem nastaje kada se protivnik povuce dole, i stoji blizu nasih glavnih igraca, da je bilo i sinoc tako, bilo bi mnogo losije, recimo gol Krdzalica i Menala, je plod duboke lopte koja ih gura u prostor i oni zabijaju, ali protiv guste odbrane takve lopte ne prolaze i automatski nismo opasni. Takodjer je utakmica pokazala sta je ustvari Menalov kvalitet, a to i jesu te dubinske lopte u prostor, zahvaljujuci kojima on moze da napravi prodor i sansu, u zatvorenim utakmicama on je puno losiji.
Sad je na struci da prepozna sta nam treba da nadjemo rjesenje i za postavljenu i gustu odbranu, mislim da je to upravo taj intenzitet i brzi protok lopte o kojem je pricao Mamic.
Sad je na struci da prepozna sta nam treba da nadjemo rjesenje i za postavljenu i gustu odbranu, mislim da je to upravo taj intenzitet i brzi protok lopte o kojem je pricao Mamic.
Konacno da neko prepozna mane i vrline. Nekada ranije sam pisao, za stil igre koji igra vecina protivnika, posebno na Kosevu, moras imas dva igraca koji ce probiti 1vs1 i tako razbiti odbranu.Bordo10 je napisao/la: ↑22 maj 2026, 08:52Stvar je sljedeca, problem ovog tima je sto smo mi prilicno dobri, kad igramo protiv ekipe koja zeli da se nadigrava, i koja nasim igracima ostavi vise prostora da se okrenu i gurnu pas, problem nastaje kada se protivnik povuce dole, i stoji blizu nasih glavnih igraca, da je bilo i sinoc tako, bilo bi mnogo losije, recimo gol Krdzalica i Menala, je plod duboke lopte koja ih gura u prostor i oni zabijaju, ali protiv guste odbrane takve lopte ne prolaze i automatski nismo opasni. Takodjer je utakmica pokazala sta je ustvari Menalov kvalitet, a to i jesu te dubinske lopte u prostor, zahvaljujuci kojima on moze da napravi prodor i sansu, u zatvorenim utakmicama on je puno losiji.
P.S. Nikada nisam bio neko ko moli, ali evo iskoristit cu priliku da zamolim sve da se pojave na Sjeveru u ponedjeljak, barem da nas bude koliko i smetljara.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Slažem se, svi na sjever jaliju da ****
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ko god je u mogucnosti treba doci u ponedeljak.Ljuti smo svi zbog ove sezone i stanja u klubu ali yebiga derbi je derbi,u kakvom god stanju tu nema razmisljanja.Ne smijemo dozvoliti da nas nadglasavaju na nasem stadionu.
Povedite nekoga sa sobom,derbi,zadnja utakmica sezone,eto i vrijeme ce bit fino.
Na zapadu ce svakako bit 1000 ljudi tako da fokusirajte se da sto vise napunimo sjever i istok i navijamo 90 minuta pa sta bude poslije.
Povedite nekoga sa sobom,derbi,zadnja utakmica sezone,eto i vrijeme ce bit fino.
Na zapadu ce svakako bit 1000 ljudi tako da fokusirajte se da sto vise napunimo sjever i istok i navijamo 90 minuta pa sta bude poslije.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

.png)