English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Hegemonija završena. Vozdra Pep 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Maroon1946
- Kontakt:
Najbolji ikad 
Ja baš mislim da nema šanse da će u PSG. Ako ništa zbog ega, enrique je tamo sve odradio, kompletnu transformaciju, naosvajao se svega, to je sad nikakav izazov postao. Jedino za 7-8 godina, ali tad će već u penziji biti.
Italija možda, ali su male šanse, tipujem na dvije godine hiatusa, pa selektorska klupa Holandije ili Brazila.
Ma kad zavrsi ovaj posao u City grupaciji, ode u reprezentaciju neku. U Italiji nece sigurno raditi jer mu trebaju ulaganja i novci, a znamo da Serija A samo penzionere dovodi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
- Kontakt:
I ja misli da ce se prebaciti na selektorsku karijeru. Da mu to bude izazov. Ali i tu ce loviti nekog contendera za titule.Finn je napisao/la: ↑22 maj 2026, 14:45Ja baš mislim da nema šanse da će u PSG. Ako ništa zbog ega, enrique je tamo sve odradio, kompletnu transformaciju, naosvajao se svega, to je sad nikakav izazov postao. Jedino za 7-8 godina, ali tad će već u penziji biti.
Italija možda, ali su male šanse, tipujem na dvije godine hiatusa, pa selektorska klupa Holandije ili Brazila.
Iako je relativno mlad (1971 godiste) on je pregorio u klupskom. Previse utakmica i sezona je nakucao, velika kilometraza se nabila
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ode najveći trener ove lige 
Bio je i prije 10 godina lol. Ko da je umro
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Bit će neobična iduća sezona bez Pepa i Salaha
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Foden je takav život sebi dopustio nakon sezone gdje bio proglašen igračem sezone i nikad vise nije bio onaj stari. Nije mu ovo prva sezona da je za nistaemir_ je napisao/la: ↑22 maj 2026, 10:12Baljezgaš gluposti.Sport90 je napisao/la: ↑22 maj 2026, 08:30Za ovog Palmera ne znam (bilo mi je jako čudno da ga se Pep samo tako odrekao) - ali izgleda da on zaista nema to nesto u sebi, ali ovaj Foden treba biti rollmodel maldim igračima kako ne treba ziviti život jednog sportiste - ici sa majkom po kafanama i opijati se.ArtemisFowl je napisao/la: ↑22 maj 2026, 07:47Phil Foden i Cole Palmer downfall za udžbenika. Prvi bio prije 2 godine najbolji igrač lige, dok je Palmer bio odmah uz njega i najveća otimačina Chelsea ikad. Generacijski talenti, a propuštaju Svjetsko prvenstvo.
Foden ima troje djece i zivi porodican zivot. Ove sezone je imao zdravstvenih problema i opravdano je izostavljen.
Koliko je svijet otisao u qurac vidi se iz tvoga pametovanja baziranog na natpis u zutoj stampi iz 2020. godine.
- Marsal
- Kontakt:
Znaci ide Arsenal lagano do jos jedne titule ,Liverpula ce opet Slot ukanaliti dok ne skontaju da ga nabiju nogom,Manchester s Cericom nece biti nikakav takmac,Chelsea prva godina s Alonsom bit ce bolji (jer od ovoga gore i ne mogu ali nece biti nista specijalno),City tesko da moze bolje s novim managerom od ovoga sto je bilo s Pepom (jedino da de ne desi Slot sezona),Arsenal uz par pojacanja sigurno glavni favorit za prvaka 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Najgore sto nisi uopste daleko od istine, na stranu sto smo Gunneritopnik1 je napisao/la: ↑22 maj 2026, 19:07Znaci ide Arsenal lagano do jos jedne titule ,Liverpula ce opet Slot ukanaliti dok ne skontaju da ga nabiju nogom,Manchester s Cericom nece biti nikakav takmac,Chelsea prva godina s Alonsom bit ce bolji (jer od ovoga gore i ne mogu ali nece biti nista specijalno),City tesko da moze bolje s novim managerom od ovoga sto je bilo s Pepom (jedino da de ne desi Slot sezona),Arsenal uz par pojacanja sigurno glavni favorit za prvaka![]()
Sad cekam da se neki pametnjakovic javi sa PGMOL-om.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Wilshere10
- Kontakt:
Ja, kao veliki nogometni znalac, predviđam period dugogodišnje suše na Etihadu. A bilo bi lijepo da u narednu sezonu uđu recimo sa -20 bodova zbog raznih malverzacija sa kešovinom.
Arsenal ima preduslove da dominira naredne 3 sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.