Nece, ako stavimo neke stvari pod tepih radi samog derbija. Da se ne vracamo na postove od prije mjesec - dva, prvi sam zagovarao rjesavanje stvari na ovaj ili onaj nacin, ali za sam derbi to se mora zaboraviti i zubi se stisnuti da pregrmimo i naguramo bar na brojku kao posljednji derbi na Kosevu. Mozda to bude inicijalna kapisla i da se nesto rijesi, ali ako nista moze se nastaviti sa borbom i nakon tekme. Dusmani se ne smiju nasladjivati, a vecih dusmana od njih nema.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Mislim da se nema kapaciteta ni da de napuni onaj srednji sektor
Pidro je bio odlican Bek, kad se vratio iz VISOKOG, kad su mu otisli krizni ligamenti, jeste propo uspio se koliko toliko vratit, uvalili smo ga SAINT Luju, al proslu polu sezonu i ovu sezonu odigrao veoma dobro, nije on neki top top igrac al igrac koji zna sta je FK SARAJEVO, koji se zna ponasat kad nosi dres FK SARAJEVA, i koji zna da se u FK SARAJEVU MORA DAVAT SVE I SVAKI ATOM SNAGE.
Dok ristovski adem gojkovic itd su igraci tipa znam da znam i sa pola k u r c a cu bit dobar i prihvatljiv, jer jednostavno nekontaju da je FK SARAJEVO DINAMO CRVENA ZVJEZDA HAJDUK PARTIZAN U ISTOM RANGU KAD JE U PITANJU ZALAGANJE POSTIVANJE I ZAHTJEVI KLUBA.
Naravno nekazem da FK SARAJEVO PLACA ko ovi klubovi al isto ovi klubovi nece ni dovest Adema sa 80 godina zato ce ovi klubovi da istjeraju ristovskig iz kluba itd itd, mi cemo ih prihvatit platit nesto manje al zalaganje pogunuce za dres je ista potraznja.
Nismo mi zeljo 7 ekipa lige niti sb ztinjski klubovi koji postoje 20 godina koji nemaju historiju.
Susic hadzibegic musemc vahidin husref cala keli itd itd su mogli stat pored svakog igraca CZ i biti uprvih 11 tog kluba.
A danas borac i zrinjski ulazak u grupe konferenciske lige spominju i stavljaju u isti kos kao da su oni u grupama lige evrope, a ne konferenciske lige koja postoji 4 godine i koja je izmisljena za sirocad
Dok ristovski adem gojkovic itd su igraci tipa znam da znam i sa pola k u r c a cu bit dobar i prihvatljiv, jer jednostavno nekontaju da je FK SARAJEVO DINAMO CRVENA ZVJEZDA HAJDUK PARTIZAN U ISTOM RANGU KAD JE U PITANJU ZALAGANJE POSTIVANJE I ZAHTJEVI KLUBA.
Naravno nekazem da FK SARAJEVO PLACA ko ovi klubovi al isto ovi klubovi nece ni dovest Adema sa 80 godina zato ce ovi klubovi da istjeraju ristovskig iz kluba itd itd, mi cemo ih prihvatit platit nesto manje al zalaganje pogunuce za dres je ista potraznja.
Nismo mi zeljo 7 ekipa lige niti sb ztinjski klubovi koji postoje 20 godina koji nemaju historiju.
Susic hadzibegic musemc vahidin husref cala keli itd itd su mogli stat pored svakog igraca CZ i biti uprvih 11 tog kluba.
A danas borac i zrinjski ulazak u grupe konferenciske lige spominju i stavljaju u isti kos kao da su oni u grupama lige evrope, a ne konferenciske lige koja postoji 4 godine i koja je izmisljena za sirocad
E Posusja debila teebao im bod da ostanu u ligi i prime ga u 89min. Sad ispadaju 100%
Znaci sljedece sezone Borac ponovo krece sa sigurnih 36 bodova ( Radnik, Sloga i neko ko udje iz RS-a)
Potencijalnih 12 bodova od Sirokog
I vjerovatno 12 bodova od Celika
Pa drugari saberite vi to sad i recite imamo li sanse za titulu. Kratko i jasno nemamo
Znaci sljedece sezone Borac ponovo krece sa sigurnih 36 bodova ( Radnik, Sloga i neko ko udje iz RS-a)
Pa drugari saberite vi to sad i recite imamo li sanse za titulu. Kratko i jasno nemamo
smijesno je ocikvat bilo kakvu titulu dok je vico beus tu. Mi ne smijemo bit prvaci da nam igra all star brazil ekipa.ado-hz je napisao/la: ↑22 maj 2026, 20:08E Posusja debila teebao im bod da ostanu u ligi i prime ga u 89min. Sad ispadaju 100%
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Pa kad bi pomogla raja sa istoka i zapada druga bi bila prica.
Manijaka bude na donacim 300-400 ali kad je derbi prikljucice im sw i ostali navijqci Zelje.
Ja i moja raja idemo na sjever kad je derbi da pomognemo koliko mozemo a ostale utakmice nek ide svako gdje hoce
-
johntravolta123
- Kontakt:
Bas sranjeado-hz je napisao/la: ↑22 maj 2026, 20:08E Posusja debila teebao im bod da ostanu u ligi i prime ga u 89min. Sad ispadaju 100%
Sami sebi izbacise
Nikako mi nije drago ...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma bitno je doci na bilo koju tribinu (osim jug pu pu) . Teska sezona, nema utakmica znacaj al opet treba doci i podrzati klub ,posljednja u ovoj sezoni derby , nema utakmica do augusta , red je da se dodje pa 2 mjeseca odmorit i napunit baterije. Vamos Rajvosa.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kao nema, kvalifikacije 9.7 Pripreme počinju garant 15.6. Nema odmora. Vamos Rajvosa.bordobijeli je napisao/la: ↑22 maj 2026, 21:36Ma bitno je doci na bilo koju tribinu (osim jug pu pu) . Teska sezona, nema utakmica znacaj al opet treba doci i podrzati klub ,posljednja u ovoj sezoni derby , nema utakmica do augusta , red je da se dodje pa 2 mjeseca odmorit i napunit baterije. Vamos Rajvosa.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
-
AuroraBorealis
- Kontakt:
Mitomani su dobili 3.5k karata. Mi svi, nebitno istok zapad moramo doci na sjever ne smijemo dopustit da njih bude vise.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma sjever ako bude 2000 bit ce dobro.AuroraBorealis je napisao/la: ↑22 maj 2026, 21:48Mitomani su dobili 3.5k karata. Mi svi, nebitno istok zapad moramo doci na sjever ne smijemo dopustit da njih bude vise.
nasladjivali su se oni zadnji derbi na golubarniku.Napapijri je napisao/la: ↑22 maj 2026, 19:20Nece, ako stavimo neke stvari pod tepih radi samog derbija. Da se ne vracamo na postove od prije mjesec - dva, prvi sam zagovarao rjesavanje stvari na ovaj ili onaj nacin, ali za sam derbi to se mora zaboraviti i zubi se stisnuti da pregrmimo i naguramo bar na brojku kao posljednji derbi na Kosevu. Mozda to bude inicijalna kapisla i da se nesto rijesi, ali ako nista moze se nastaviti sa borbom i nakon tekme. Dusmani se ne smiju nasladjivati, a vecih dusmana od njih nema.
ko ce ti doci na sjever? svi od nas starije garde ne pada napamet da ide tamo da se onaj izivljava i da slusamo price one podgrupe. Mladjim momcima je isto bilo tako, ima 15tak momaka na istoku svi imaju oko 20 godina i govore da su ih oni otjerali sa sjevera. Nece niko da slusa revolverase jbg. Ja sa svojih 30 i kusur kuka bi otisao sigurno da nije tamo postava kakva jeste. Nadamo se brzom ozdravljenju tribine, al ovo stanje ne dopusta vise od 2000 u najboljem slucaju nazalostAuroraBorealis je napisao/la: ↑22 maj 2026, 21:48Mitomani su dobili 3.5k karata. Mi svi, nebitno istok zapad moramo doci na sjever ne smijemo dopustit da njih bude vise.
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
2k je nemoguće za sjever trenutno. Tačno je da po istoku ima momaka sa sjevera.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ne zna raja težinu riječi, ali složiti ćemo se svi da nam krvare oči od ovakve igre. P.S veliko poštovanje za Anesa Krdžalića, bježi brate gdje god možeš ovdje ćete stavljati u koš sta ostalim prosječnim igračima.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Ja nikad u životu više neću stati na taj sjever makar mi za lijeka trebalo od njih papaka. Tu više nisu momci zbog kojih bi išao satima ranije na domaće utakmice. Negdje nakon utakmice sa Slobodom (3:1) kad smo uzeli titulu sam se zakleo da ću umrijeti na istoku i tako će i ostati djece mi moje. Sjeveru nažalost pomoći nema i samo će jedan dan se ugasiti.plisek je napisao/la: ↑22 maj 2026, 22:21ko ce ti doci na sjever? svi od nas starije garde ne pada napamet da ide tamo da se onaj izivljava i da slusamo price one podgrupe. Mladjim momcima je isto bilo tako, ima 15tak momaka na istoku svi imaju oko 20 godina i govore da su ih oni otjerali sa sjevera. Nece niko da slusa revolverase jbg. Ja sa svojih 30 i kusur kuka bi otisao sigurno da nije tamo postava kakva jeste. Nadamo se brzom ozdravljenju tribine, al ovo stanje ne dopusta vise od 2000 u najboljem slucaju nazalostAuroraBorealis je napisao/la: ↑22 maj 2026, 21:48Mitomani su dobili 3.5k karata. Mi svi, nebitno istok zapad moramo doci na sjever ne smijemo dopustit da njih bude vise.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
- ErosViverosViv
- Kontakt:
šta čovjek da odgovori na ovu gomilu gluposti
To je, kad su ti ubice i kriminalci bili vođe, furali se na Beograd, Kristijana Golubovića, Pinkija i Švabu......i evo gdje je sjever danas.Jednom starijem vođi, sam prije 20 godina rekao, da ćemo ih jednog dana od blata praviti. Od jedne od najjačih i najorganizovanijih navijačkih grupa početkom 90 tih, koju je poštovala navijača scena cijele Jugoslavije, do toga da ce nas možda na derbiju na Koševu biti manje od Manijaka. Užas.plisek je napisao/la: ↑22 maj 2026, 22:21ko ce ti doci na sjever? svi od nas starije garde ne pada napamet da ide tamo da se onaj izivljava i da slusamo price one podgrupe. Mladjim momcima je isto bilo tako, ima 15tak momaka na istoku svi imaju oko 20 godina i govore da su ih oni otjerali sa sjevera. Nece niko da slusa revolverase jbg. Ja sa svojih 30 i kusur kuka bi otisao sigurno da nije tamo postava kakva jeste. Nadamo se brzom ozdravljenju tribine, al ovo stanje ne dopusta vise od 2000 u najboljem slucaju nazalostAuroraBorealis je napisao/la: ↑22 maj 2026, 21:48Mitomani su dobili 3.5k karata. Mi svi, nebitno istok zapad moramo doci na sjever ne smijemo dopustit da njih bude vise.
Tako nam i treba kad nam je klub u rasulu, čak je stanje gore nego što zamišlja većina forumaša. Nažalost niste upoznati šta se još radi i šta se radilo u klubu, ali isplivati će to uskoro...Lucas je napisao/la: ↑23 maj 2026, 00:11To je, kad su ti ubice i kriminalci bili vođe, furali se na Beograd, Kristijana Golubovića, Pinkija i Švabu......i evo gdje je sjever danas.Jednom starijem vođi, sam prije 20 godina rekao, da ćemo ih jednog dana od blata praviti. Od jedne od najjačih i najorganizovanijih navijačkih grupa početkom 90 tih, koju je poštovala navijača scena cijele Jugoslavije, do toga da ce nas možda na derbiju na Koševu biti manje od Manijaka. Užas.plisek je napisao/la: ↑22 maj 2026, 22:21ko ce ti doci na sjever? svi od nas starije garde ne pada napamet da ide tamo da se onaj izivljava i da slusamo price one podgrupe. Mladjim momcima je isto bilo tako, ima 15tak momaka na istoku svi imaju oko 20 godina i govore da su ih oni otjerali sa sjevera. Nece niko da slusa revolverase jbg. Ja sa svojih 30 i kusur kuka bi otisao sigurno da nije tamo postava kakva jeste. Nadamo se brzom ozdravljenju tribine, al ovo stanje ne dopusta vise od 2000 u najboljem slucaju nazalostAuroraBorealis je napisao/la: ↑22 maj 2026, 21:48Mitomani su dobili 3.5k karata. Mi svi, nebitno istok zapad moramo doci na sjever ne smijemo dopustit da njih bude vise.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Najbolji lijek, vjeruj mi.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Laganini1986, mnon46 i 29 gostiju.

.png)