Ne lupaj Bgt, rodjen je u Novoj Bili kod Travnika, gdje su hrvati vecina. Zanimljivo ovo kad govori u intervjuu za Bosnu da 'imaju dobru generaciju', a ne da 'imamo dobru generaciju'.
https://www.germanijak.hr/nogomet/vijes ... ira/161922
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Ne lupaj Bgt, rodjen je u Novoj Bili kod Travnika, gdje su hrvati vecina. Zanimljivo ovo kad govori u intervjuu za Bosnu da 'imaju dobru generaciju', a ne da 'imamo dobru generaciju'.
Osvojio ligu sa kadetima Zelje, igrali on i Foco zajedno, steta sto ga pustise u Siroki

Sa'š ti vidjet kad on dođe
Haha ma dobar je nodi, ako se mene pita on treba u ss sa spahom i ostalim
Yebiga pare se oslade, i ganjas ih dok si ziv. Pokojni Ćiro je sa 75 godina vodio ekipe za pare iako nije mogao da vidi dobro na oči i zaboravljao imena igrača.Edincapitano je napisao/la: ↑20 maj 2026, 07:59Bruda ako ti ganjas i dalje pare a tad je imao mozda 67-68 godina onda si pokvarena osoba, sve nesto prica o Mostaru to je moj grad ovo ono, Mostar je jedan od vecih gradova u BiH, kako neces onda da pomognes repki?RollingPaper je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:33Vaha voli pare i tu se sva diskusija zavrsava.
Najjaca je prica da kao nece da vodi nasu repku zbog politike a vodio je reprezentacije u kojima je buktao gradjanski rat. Neki ljudi jednostavno vole pare i nikad im nije dosta. Hvala Bogu sad imamo dobre perspektivne trenere (Muslic, Terzic, Jakirovic) tako da Vahu niko vise ne mora da moli ni za sta.
Nema veze, ko ga yebe sada ali nikad mi nije to islo u glavu.![]()
Pozdrav braci za Djurica nema zime sigurno
Neko je za njega pisao da je njemu samo Hrvatska u glavi.
Tutin, cini mi se.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Proximic, Scholl, Zona49 i 61 gost.