English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Slucajno se zaboravilo da je dosao kad je City krenuo lupati milione. Prevara od trenera, onu jednu LP sa malverzatorima je jedva osvojio. 
Another excerpt from James Rodríguez's Netflix documentary about his move to Bayern
"I was going to join Manchester United, and Jorge (Mendes) said to me, "Do you want to go to Bayern?" And I said, "Where am I going to play? there's Ribéry, Robben..." He said, "Carlo asked for you."
Carlo called me, and I said, "I think I'm going to Manchester." And he replied, 'What Manchester? Manchester are dead. You have to come here with me.'
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Dignut će se opet United, ova sezona je putokaz za budućnost
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Foden i Palmer od poredjenja sa Sakom do poredjenja sa Maduekeom 
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Foden i Palmer ce u dekama gledati Saku na svjetskom prvenstvu
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Nasekiro sam seFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑22 maj 2026, 22:07Foden i Palmer ce u dekama gledati Saku na svjetskom prvenstvu![]()
4-IN-A-ROW
E jest nas zayeb’o.Arvid je napisao/la: ↑22 maj 2026, 20:41Another excerpt from James Rodríguez's Netflix documentary about his move to Bayern
"I was going to join Manchester United, and Jorge (Mendes) said to me, "Do you want to go to Bayern?" And I said, "Where am I going to play? there's Ribéry, Robben..." He said, "Carlo asked for you."
Carlo called me, and I said, "I think I'm going to Manchester." And he replied, 'What Manchester? Manchester are dead. You have to come here with me.'![]()
Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑22 maj 2026, 22:07Foden i Palmer ce u dekama gledati Saku na svjetskom prvenstvu![]()
Gdje nam je Wade da nam objasni kolika je klasa Palmer
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Odlican tim vodi Tuchel, dosta je vise precjenjenih Engleza koji ne samo da su se pozvali na prvenstvo, nego ucrtali u prvih 11.
-
Invincibles14
- Kontakt:
Dok ti komentiras tangira te, ne brini bit ce jos prvenstva i bit ce jos Sake na njima
Palmer realno ima taj potez koji je mogao pomoći. Ne vidim da imaju igrača kao on.
4-IN-A-ROW
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Mislim da su samo Hall umjesto Spencea i Wharton umjesto Hendersona morali upasti, ostalo je ok
Englezi uvijek precijenjeni.
Ma de ba,zvao je Arsenalove igrace najvise zbog titule na kraju iako statisticki niko od Ezea,Sake,Maduekea nije bio bolji od recimo Fodena i Palmera.Tuchelinho je izabrao ,no svak zna da su na Euru 2021 imali Palmera umjesto Sake,fudbal bi vjerovatno dosao kuci
Ovoliko Arsenalovih igraca prema naprijed ,a drugi najbolji strijelac u PL im bio igrac imena Autogol
Jedina greška je zvati bilo koga iz Tereka, užasna ekipa.
- Marsal
- Kontakt:
Pozivanje Maduekea je greška, Eze je imao bolju sezonu nego Palmer i Foden zajedno, Saka je igrač koji i kad nije u formi uvijek može napravit ili iščeprkat nešto. Ova dvojica kad nisu u formi ne možeš ni biciklo prislonit na njih.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Wilshere10
- Kontakt:
Onog trenutka kada je Pep nabio nogom Palmera, jasno je bilo o kakvom se polovnjaku tu radi. Neozbiljno ga je porediti sa jednim od najboljih krila svijeta, Bukayom Ayoyinkom Temidayom Mosesom Sakom. 
Ove godine bi pored sake mogao i tuchel dobijat prijetnje smrcu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.