Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
dobar ownership drilldown, neko iz struke. ko dodje stvarni vlasnik ili ti ga beneficial owner?mahic je napisao/la: ↑21 maj 2026, 19:02Fake news, odakle ti to.
Puma je njemačka multinacionalna korporacija kojom se javno trguje na berzi, sa sjedištem u gradu Herzogenaurach u Germany.
Njeni glavni dioničari i vlasnička struktura su sljedeći:
Anta Sports: Kineska kompanija za sportsku opremu pristala je kupiti značajan udio (oko 29%) u kompaniji Puma SE.
Artémis S.A.S.: Francuska holding kompanija porodice Pinault (koja također posjeduje luksuznu grupaciju Kering) dugo je bila najveći tradicionalni dioničar.
Institucionalni i javni investitori: Oko 71% dionica kompanije Puma nalazi se u slobodnoj prodaji (“free float”) i njima se javno trguje na Frankfurt Stock Exchange.
salu na stranu, da dodam uz te budalestine sto je ovaj naveo da je firmu osnovao Rudolf Dassler, inace ponosni Naz*sta i poznanik A.H.
Jes ova tema postala neaktivna,babuka @bhfanatic14 ugasio je diskusiju oko novog dresa odkad je objavio onu sliku 
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
Normalno kad su je razvukli ko teraviju, bas su pretjerali sa ovim dresom, ljudima je dosadila ta tema vise, ybt prica se mjesec dana o nekim dresom kao da je ne znam sta. Da je od zlata, ja ga necu uzeti, prvenstvo jos malo pocinje a dres jos nije zvanicno ni predstavljen, ma mrs
Ma ljudi imaju previše slobodnog vremena i premalo desavanja u vlastitim životima, pa zbog toga se bave trivijalnim stvarima. Davno je receno, da je 28.05.2026 datum za predstavljanje dresova... Sta ima kome dosadjivati tema i slicno... Zivi svoj zivot, napreduj, prezivi i doci ce 28.05. pa cemo svi vidjeti dresElAn10 je napisao/la: ↑22 maj 2026, 09:25Normalno kad su je razvukli ko teraviju, bas su pretjerali sa ovim dresom, ljudima je dosadila ta tema vise, ybt prica se mjesec dana o nekim dresom kao da je ne znam sta. Da je od zlata, ja ga necu uzeti, prvenstvo jos malo pocinje a dres jos nije zvanicno ni predstavljen, ma mrs
Okej sve to, ja licno svakako i nisam previse pratio to sve oko dresa, ali meni je bez veze da dres izlazi tek 3 sedmice prije prvenstva, dok ga narucis i dok ti stigne prvenstvo haman vec i poceloSWOT je napisao/la: ↑22 maj 2026, 10:11Ma ljudi imaju previše slobodnog vremena i premalo desavanja u vlastitim životima, pa zbog toga se bave trivijalnim stvarima. Davno je receno, da je 28.05.2026 datum za predstavljanje dresova... Sta ima kome dosadjivati tema i slicno... Zivi svoj zivot, napreduj, prezivi i doci ce 28.05. pa cemo svi vidjeti dresElAn10 je napisao/la: ↑22 maj 2026, 09:25Normalno kad su je razvukli ko teraviju, bas su pretjerali sa ovim dresom, ljudima je dosadila ta tema vise, ybt prica se mjesec dana o nekim dresom kao da je ne znam sta. Da je od zlata, ja ga necu uzeti, prvenstvo jos malo pocinje a dres jos nije zvanicno ni predstavljen, ma mrs![]()
-
bosanac10001
- Kontakt:
Znaci tek u cetvrtakNovi dresovi Zmajeva stigli u Sarajevo
Dresovi koje će Zmajevi nositi na Svjetskom prvenstvu stigli su napokon u Sarajevo, saznaje ****.
Nova garnitura domaćih i gostujućih dresova nije još u rukama Fudbalskog saveza BiH.
**** saznaje da se dresovi nalaze na carini u Halilovićima pored Sarajeva i da se očekuje kako će biti isporučeni Savezu iza vikenda.
U četvrtak se očekuje i predstavljanje novog dresa na posebnom događaju za medije.
Mislim, ako neka od garnitura novog dresa bude valjala, ja cu ga prvi narucit od svojih dobrih kineza, ne sumnjam da ce kroz mjesec ga pocet stancat
E izvinite bio sam odsutan, narucio na sportclib memories stranici. Stranica pravi ove retro dresove od svih drzava i klubova. Mislio sam da je neka strana stranica posto sam narucio iz Njemacke da bi mi na kraju DHL paket poslao iz Banja Luke, predpostavljam da je neko dobar biznis u Banja Luci napravio.
Da li neko zna kada bi mogli stici novi dresovi u Symbol Concept Store? Je li jos neko narucio tu?RightBack je napisao/la: ↑22 maj 2026, 23:01Znaci tek u cetvrtakNovi dresovi Zmajeva stigli u Sarajevo
Dresovi koje će Zmajevi nositi na Svjetskom prvenstvu stigli su napokon u Sarajevo, saznaje ****.
Nova garnitura domaćih i gostujućih dresova nije još u rukama Fudbalskog saveza BiH.
**** saznaje da se dresovi nalaze na carini u Halilovićima pored Sarajeva i da se očekuje kako će biti isporučeni Savezu iza vikenda.
U četvrtak se očekuje i predstavljanje novog dresa na posebnom događaju za medije.![]()
-
bosanac10001
- Kontakt:
Jesil zadovoljan s kvalitetom? Kakav je kroj dresa? Koliko traje postarina za inostranstvo? Hvala Jos jednom!Kljukusar je napisao/la: ↑22 maj 2026, 23:22E izvinite bio sam odsutan, narucio na sportclib memories stranici. Stranica pravi ove retro dresove od svih drzava i klubova. Mislio sam da je neka strana stranica posto sam narucio iz Njemacke da bi mi na kraju DHL paket poslao iz Banja Luke, predpostavljam da je neko dobar biznis u Banja Luci napravio.
Diadora, Kappa, Lotto, Umbro. Adidas I Puma su previse generic.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma sumnjam.. al volio bih.Goalgetter je napisao/la: ↑23 maj 2026, 10:06Video bi trebao u ponedjeljak, tako su bile zadnje najave.
Ljudi su stvarno cekali zadnji moguci deadline zbog Kineza![]()
Ma nisu normalni, ko hoce kupit original kupit ce, ko nece, kupice kod Kineza.. a ovako su samo uradili da narod kupuje masovno stare dresove. Inace nikad vise ljudi u dresovima BiH, lijepo za vidjet.. staro, mlado, djecaci, djevojcice.. pomama
Da su poslije plasmana pustili dresove, prodali bi ih milion a sad taj hajp je splasno i tesko ce ljudi pogotovo u Bosni dat 150-200 km za dres, dok u onoj euforiji dali bi ljudi kolko god da je i kakav hod da je dres, sad vec znam ljudi koji vagaju kazu bolje mu dat 60 za Bosnian Kingdom il tako nesto
Pijaca 25km i vozdraGoalgetter je napisao/la: ↑23 maj 2026, 10:06Video bi trebao u ponedjeljak, tako su bile zadnje najave.
Ljudi su stvarno cekali zadnji moguci deadline zbog Kineza![]()
I da sam milioner, nebi za kelme dres dao 100€, nema sanse
Zadnja izmjena: ElAn10, dana/u 23 maj 2026, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sta je problem dati za dres repke 130KM bukvalno symbol ne moze nabaviti dovoljno dresova koliko ih prodajuklasik je napisao/la: ↑23 maj 2026, 11:07Da su poslije plasmana pustili dresove, prodali bi ih milion a sad taj hajp je splasno i tesko ce ljudi pogotovo u Bosni dat 150-200 km za dres, dok u onoj euforiji dali bi ljudi kolko god da je i kakav hod da je dres, sad vec znam ljudi koji vagaju kazu bolje mu dat 60 za Bosnian Kingdom il tako nesto
Ovo je sasvim lijep dres, nadam se da ce izgledati ovako
https://reprezentac,ija.ba/512696-novi-dresovi-zmajeva-stigli-u-bih
https://reprezentac,ija.ba/512696-novi-dresovi-zmajeva-stigli-u-bih
Trenutno korisnika/ca: 1993Sajo1993, Bing [Bot], EdinjoBos, meecko, RobijasiZenica1988 i 34 gosta.