10 godina se traze izgovori protiv grupe samo da bi svoje dupe smjestili na zapad i buncali o brojkama i o tome sta treba uraditi.
I uvijek nesto ne godi, dok inace scena u BiH cvjeta.
Nek nikako ne dolaze, ako su uopste kad i dolazili. Ko vas jebbe
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
10 godina se traze izgovori protiv grupe samo da bi svoje dupe smjestili na zapad i buncali o brojkama i o tome sta treba uraditi.
Kad im klub bude ispred grupe onda će ih biti više od 100 u kopu. Do tad, nek ih ponižava ko stigne ko ih J**+.ErosViverosViv je napisao/la: ↑23 maj 2026, 09:29
O ovome pricam.Napoli je napisao/la: ↑23 maj 2026, 10:06Kad im klub bude ispred grupe onda će ih biti više od 100 u kopu. Do tad, nek ih ponižava ko stigne ko ih ****.ErosViverosViv je napisao/la: ↑23 maj 2026, 09:29

Ja sam drug bio na sjeveru od 2006 pa tamo do 2010 bas kad je sjever bio pun, pa ta truba protiv borca nocni termin, spica jaka ma ludilo……
A Penaldum je inače atomski fizičar, ugledni akademikDoktorXabaras je napisao/la: ↑23 maj 2026, 06:59Uzalud pokušavaš jer odgovor od ovakvih sigurno nećeš dobiti jer ćim ovako nešto neko napiše onda sigurno on pojma nema a vjerovatno i nije naš navijač.Tatamata1946 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 06:24Pa upoznaj nas sa tim stanjem i problemima ili ne pisi nista bgt
Nesto znas i ti pametan a nista nisi konkretno napisao
Ono što je najgore jeste da si citirajući dotičnog omogućio i kolegi @Pendulumu da pročita šta je ovaj napisao a zbilja se trudi da ga izbjegava.
Tebi i svima koji idete na sjever svaka ćast, jedina konstanta ste vi, brojnost je uvjek varilala ali okrenut će opet na dobro.
Napoli je napisao/la: ↑23 maj 2026, 10:06Kad im klub bude ispred grupe onda će ih biti više od 100 u kopu. Do tad, nek ih ponižava ko stigne ko ih ****.ErosViverosViv je napisao/la: ↑23 maj 2026, 09:29
Ma neće niko dolazit dok su Ismir i kurave u klubu. Zapamti to. A ti dolazi kad si budala.bordobijeli je napisao/la: ↑23 maj 2026, 11:59Joj sto ne mogu ovoe pitarske kuknjave ,dodji ba na utakmicu ,druzi se uzivaj , moras to voliti i uzivati . Samo cmizdrimo na sve a ne dodje nas 2000 na stadion. Evo ja recimo 100 kilometara u jednom pravcu imam do Koseva i bio sam nekih 70% domaci utakmica i par gostovanja , razocaram se i ja na svasta nesto al opet ponedjeljak ABd put Koševa.
Jedino ispravno ipak navijamo za klub a ne za Mirvica, Aylu i ostale.bordobijeli je napisao/la: ↑23 maj 2026, 11:59Joj sto ne mogu ovoe pitarske kuknjave ,dodji ba na utakmicu ,druzi se uzivaj , moras to voliti i uzivati . Samo cmizdrimo na sve a ne dodje nas 2000 na stadion. Evo ja recimo 100 kilometara u jednom pravcu imam do Koseva i bio sam nekih 70% domaci utakmica i par gostovanja , razocaram se i ja na svasta nesto al opet ponedjeljak ABd put Koševa.
Al bas i zato će na evropskoj utakmici biti 15k +
Pa ne dolazim radi uprave ni vlasnika dolazio i kad su bili Blekic,Kusturica,Dino,Sabrina, Baljak ,Merdanovic,Fazlagic,Tan,Nam ,Mućo itdGangEvil je napisao/la: ↑23 maj 2026, 12:18Ma neće niko dolazit dok su Ismir i kurave u klubu. Zapamti to. A ti dolazi kad si budala.bordobijeli je napisao/la: ↑23 maj 2026, 11:59Joj sto ne mogu ovoe pitarske kuknjave ,dodji ba na utakmicu ,druzi se uzivaj , moras to voliti i uzivati . Samo cmizdrimo na sve a ne dodje nas 2000 na stadion. Evo ja recimo 100 kilometara u jednom pravcu imam do Koseva i bio sam nekih 70% domaci utakmica i par gostovanja , razocaram se i ja na svasta nesto al opet ponedjeljak ABd put Koševa.
Eto u svakom drugom klubu sve fercera i nema kriminala. Ne serite balvani jedni dosadniGangEvil je napisao/la: ↑23 maj 2026, 12:18Ma neće niko dolazit dok su Ismir i kurave u klubu. Zapamti to. A ti dolazi kad si budala.bordobijeli je napisao/la: ↑23 maj 2026, 11:59Joj sto ne mogu ovoe pitarske kuknjave ,dodji ba na utakmicu ,druzi se uzivaj , moras to voliti i uzivati . Samo cmizdrimo na sve a ne dodje nas 2000 na stadion. Evo ja recimo 100 kilometara u jednom pravcu imam do Koseva i bio sam nekih 70% domaci utakmica i par gostovanja , razocaram se i ja na svasta nesto al opet ponedjeljak ABd put Koševa.
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Bing [Bot], Burberry46 i 22 gosta.