Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderator/ica: insider
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Nema razlike jedino ako nemaš pojma o životu, a ne o konzolama. Ako misliš da nema razlike između PS5 i PS4 onda stvarno nemaš veze o tehnologiji. Pogledaj kakva grafička je u PS4, procesor, a kakav u PS5. Kakav RAM su koristili, SSD. A da ne pričam o PS5 Pro koji je daleko jači od osnovnog PS5. Isto tako će Šestica biti jača i to poprilično od ijedne verzije PS5. Da ne pričam kako je ogromna razlika između 30, 60, i 120 fps-a. Da li igraš u 720p, HD, 4K ili igraš sa uspcaleom ili ne.
Nisi vlasnik i ako uzmeš na steamu. Opet je digitalna verzija. Neće ljudi u 2026 upotrebljavati diskove, ne znam u čemu je tu problem. Jedino se treba promijeniti da si vlasnik igre, a ne vlasnik licence za igru.
Nisi vlasnik i ako uzmeš na steamu. Opet je digitalna verzija. Neće ljudi u 2026 upotrebljavati diskove, ne znam u čemu je tu problem. Jedino se treba promijeniti da si vlasnik igre, a ne vlasnik licence za igru.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Imam sve te konzole ps4, ps5 i ps5 slim ediciju, oba s diska, kao i oba switcha, konzola je kul zbog diska. Opast ce prodaja uveliko kad se diskovi ukinu. Switch 2 veliki fail zbog manja igara, donkey kong preskup a trash igra.
Znam za steam, zato kazem gog je najbolji, vlasnik si igre.
Uglavnom, dzabe sve to, blizi se 40, sve je dosadilo.
Znam za steam, zato kazem gog je najbolji, vlasnik si igre.
Uglavnom, dzabe sve to, blizi se 40, sve je dosadilo.
- JayCatwright
- Kontakt:
znači nećeš još dugo, amin
- VivaLaStella
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bajrambarecola jay
CD Projekt has officially announced that a third expansion for The Witcher 3: Wild Hunt, Songs of the Past, is coming next year.
Songs of the Past will launch in 2027 on PlayStation 5, Xbox Series X|S, and PC, the company said on Wednesday, and was developed by Fool’s Theory.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- JayCatwright
- Kontakt:
opaario_Ferdy88 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 17:07Bajrambarecola jay
CD Projekt has officially announced that a third expansion for The Witcher 3: Wild Hunt, Songs of the Past, is coming next year.
Songs of the Past will launch in 2027 on PlayStation 5, Xbox Series X|S, and PC, the company said on Wednesday, and was developed by Fool’s Theory.
Nek bude u pola ko Blood and Wine
Heroes of Might and Magic: Olden Era has officially sold over 1,000,000 copies on Steam!
Poklonio mi je kolega, ne znam sta bi rekao, top gameplay ali ta grafika, ne mogu se naviknuti na ovo nikako.
Poklonio mi je kolega, ne znam sta bi rekao, top gameplay ali ta grafika, ne mogu se naviknuti na ovo nikako.
- Wilshere10
- Kontakt:
Igrat cu HOMM3 do groba. Kakva olden era, nema tu romantike nikakve.
Igram je i daljeWilshere10 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 18:53Igrat cu HOMM3 do groba. Kakva olden era, nema tu romantike nikakve.![]()
Dungeon
Steta nisu lavovi +20 health.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.