rishovski je napisao/la: ↑23 maj 2026, 14:39
Vorovus je napisao/la: ↑23 maj 2026, 13:47
rishovski je napisao/la: ↑23 maj 2026, 11:40
Pa vidjet ćeš ako Posušje ispadne gdje ce Široki biti naredne sezone i kakva ce borba biti da se sačuva u premijer ligi..
Grad Čeliku može dati 500.000 ko i ranije i to je maksimalno jer grad plaća ratu od 30.000+ svaki mjesec za one stare dugove. Fudo moze obećat i 5 miliona ali svi znamo da od toga nema ništa..Sta se sve obećalo kad su turci dosli a Fudo ih dove..pa na kraju nikad gore..
Čelik ima pare koje Stupčanica nema, odakle će ih skupiti manje je važno. Fudo, kanton, federacija... nebitno.
Ono što mene zanima je kakva je veza između Posušja i Širokog Brijega? Jel igraju 3 za 3? Jel puštaju jedni drugima bodove kad je jedna ekipa ugrožena? Jel čiste kartone u međusobnim utakmicama?
Stalno insinuiraš neku relaciju između njih, bez ikakvog konkretnog argumenta. Sve se svodi na "vidjećeš".
Veza je sto su hrvatski klubovi i sto se ispostovala kvota prošle godine da ostanu 3 hrvatska kluba.. Jer da su lansirali Posušje u Federalnu sad bi Siroki popusio od srpskih klubova i lagano sletio kod Goška i kompanije... Eh sad ove godine Vico nikad jači,tako da ce u skorijoj buducnosti jedino Zrinjski biti predstavnik hrvatskog pučanstva. Liga svake godine neregularna niti se zna ko ispada niti ko ulazi...Na kraju sezone se mijenjaju pravila... Liga u kojoj politika kroji sve i vise nema skoro nikakvog smisla.
A ovdje se mi kao prepiremo da li Borac ima 36 bodova i hoce li mu neko otkinuti bod od srpskih klubova prije nego pobjegne dovoljno bodova da ga niko stići ne moze.
@rishovski
Ne znam shvaca li tebe itko vise ozbiljno, samo gluposti pricas , kao i ranije sto sam s tobom diskutirao.
Eto da te informiram Siroki i Posusje 3x X igrali
Siroki si govorio ispada, a Siroki je peti i ove godine
Teoreticar zavjere bez posla, pa prosipa pamet malu po forumu. Toliko plitak mozak i besposličar da ti se da diskutirati o drugim klubovima neke insajderske informacije koje veze s vezom nemaju, vozdrav