iz tutina je djecko a vidim da je lajkovao bh zastave u komentarima na svom instagram profilu
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
Catalunya1
- Kontakt:
-
Helemnejse
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Mogu zenicani mirno spavati, porodica avdic će gledati željezo po srbiji.
Ne morate se brinuti za ogradu bilinog polja
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ako taj Avdić ima bilo kakvog osnova da igra za BiH onda komotno možemo Sinana Sakića i Šabana Šaulića svrtati u najveće bosanske estradne umjetnike.Helemnejse je napisao/la: ↑23 maj 2026, 09:53Mogu zenicani mirno spavati, porodica avdic će gledati željezo po srbiji.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Sve to stoji ali je Ciro uzeo bronzu na SP s Hrvatskom i napravio temelj kod nas i onda Susic nastavio i odveo nas na SP, znaci opet je puno uradio za obadvije repke, sad jel se on vidi kao hrvat ili bosanac, ne znam ali ima rezultat iza sebe kako god.RollingPaper je napisao/la: ↑22 maj 2026, 18:58Yebiga pare se oslade, i ganjas ih dok si ziv. Pokojni Ćiro je sa 75 godina vodio ekipe za pare iako nije mogao da vidi dobro na oči i zaboravljao imena igrača.Edincapitano je napisao/la: ↑20 maj 2026, 07:59Bruda ako ti ganjas i dalje pare a tad je imao mozda 67-68 godina onda si pokvarena osoba, sve nesto prica o Mostaru to je moj grad ovo ono, Mostar je jedan od vecih gradova u BiH, kako neces onda da pomognes repki?RollingPaper je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:33Vaha voli pare i tu se sva diskusija zavrsava.
Najjaca je prica da kao nece da vodi nasu repku zbog politike a vodio je reprezentacije u kojima je buktao gradjanski rat. Neki ljudi jednostavno vole pare i nikad im nije dosta. Hvala Bogu sad imamo dobre perspektivne trenere (Muslic, Terzic, Jakirovic) tako da Vahu niko vise ne mora da moli ni za sta.
Nema veze, ko ga yebe sada ali nikad mi nije to islo u glavu.![]()
Vaha je uradio nula za svoju drzavu a uvijek se nesto hvali kao mostarac je on bla bla, obicni seljak sto prica vise a ne radi nista.
Mogao je on uzeti para i para + nesto vratiti svojoj drzavi ali nije htio i zato je ispao budala.
Benjamin Dzanovic zabio vs Freiburg U19
U zadnjih 10 utakmica za Eintracht Frankfurt U19 zabio je 9 golova.
Inače igrač koji igra poziciju lijevo krilo, i ima 18 godina.
U zadnjih 10 utakmica za Eintracht Frankfurt U19 zabio je 9 golova.
Inače igrač koji igra poziciju lijevo krilo, i ima 18 godina.
-
MostarReds22
- Kontakt:
Stalno se potencira to da je Vaha Mostarac, a covjek je iz Donje Jablanice. Iako volim i postujem Vahu, mostarski patriotizam prema jedinoj domovini Mostaraca najbolje prikazuje Sergej Barbarez.Edincapitano je napisao/la: ↑23 maj 2026, 13:47Sve to stoji ali je Ciro uzeo bronzu na SP s Hrvatskom i napravio temelj kod nas i onda Susic nastavio i odveo nas na SP, znaci opet je puno uradio za obadvije repke, sad jel se on vidi kao hrvat ili bosanac, ne znam ali ima rezultat iza sebe kako god.RollingPaper je napisao/la: ↑22 maj 2026, 18:58Yebiga pare se oslade, i ganjas ih dok si ziv. Pokojni Ćiro je sa 75 godina vodio ekipe za pare iako nije mogao da vidi dobro na oči i zaboravljao imena igrača.Edincapitano je napisao/la: ↑20 maj 2026, 07:59
Bruda ako ti ganjas i dalje pare a tad je imao mozda 67-68 godina onda si pokvarena osoba, sve nesto prica o Mostaru to je moj grad ovo ono, Mostar je jedan od vecih gradova u BiH, kako neces onda da pomognes repki?
Nema veze, ko ga yebe sada ali nikad mi nije to islo u glavu.![]()
Vaha je uradio nula za svoju drzavu a uvijek se nesto hvali kao mostarac je on bla bla, obicni seljak sto prica vise a ne radi nista.
Mogao je on uzeti para i para + nesto vratiti svojoj drzavi ali nije htio i zato je ispao budala.![]()
-
Edincapitano
- Kontakt:
On govori da je iz Mostara, sta ja znam, to su njegove rijeciMostarReds22 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 14:29Stalno se potencira to da je Vaha Mostarac, a covjek je iz Donje Jablanice. Iako volim i postujem Vahu, mostarski patriotizam prema jedinoj domovini Mostaraca najbolje prikazuje Sergej Barbarez.Edincapitano je napisao/la: ↑23 maj 2026, 13:47Sve to stoji ali je Ciro uzeo bronzu na SP s Hrvatskom i napravio temelj kod nas i onda Susic nastavio i odveo nas na SP, znaci opet je puno uradio za obadvije repke, sad jel se on vidi kao hrvat ili bosanac, ne znam ali ima rezultat iza sebe kako god.RollingPaper je napisao/la: ↑22 maj 2026, 18:58
Yebiga pare se oslade, i ganjas ih dok si ziv. Pokojni Ćiro je sa 75 godina vodio ekipe za pare iako nije mogao da vidi dobro na oči i zaboravljao imena igrača.
Mogao je on uzeti para i para + nesto vratiti svojoj drzavi ali nije htio i zato je ispao budala.![]()
Zasto volis i postujes Vahu? Prodao ti pricu to sto nije htio uzeti repku zato sto ne igramo u Banja Luci, Mostaru itd?
-
MostarReds22
- Kontakt:
Zbog Veleža cuj sto ga volim i postujemEdincapitano je napisao/la: ↑23 maj 2026, 14:51On govori da je iz Mostara, sta ja znam, to su njegove rijeciMostarReds22 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 14:29Stalno se potencira to da je Vaha Mostarac, a covjek je iz Donje Jablanice. Iako volim i postujem Vahu, mostarski patriotizam prema jedinoj domovini Mostaraca najbolje prikazuje Sergej Barbarez.Edincapitano je napisao/la: ↑23 maj 2026, 13:47
Sve to stoji ali je Ciro uzeo bronzu na SP s Hrvatskom i napravio temelj kod nas i onda Susic nastavio i odveo nas na SP, znaci opet je puno uradio za obadvije repke, sad jel se on vidi kao hrvat ili bosanac, ne znam ali ima rezultat iza sebe kako god.
Zasto volis i postujes Vahu? Prodao ti pricu to sto nije htio uzeti repku zato sto ne igramo u Banja Luci, Mostaru itd?
Kako god Mostarac nije, a o patriotizmu ne bih svakako pretjerano, ne posmatramo svi isto patriotizam, a i na temi smo potencijalnih reprezentativaca sto Vaha vec 50 godina nije.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Vaha matora kljusina
Vaha nije iz Donje Jablanice.MostarReds22 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 14:29Stalno se potencira to da je Vaha Mostarac, a covjek je iz Donje Jablanice. Iako volim i postujem Vahu, mostarski patriotizam prema jedinoj domovini Mostaraca najbolje prikazuje Sergej Barbarez.Edincapitano je napisao/la: ↑23 maj 2026, 13:47Sve to stoji ali je Ciro uzeo bronzu na SP s Hrvatskom i napravio temelj kod nas i onda Susic nastavio i odveo nas na SP, znaci opet je puno uradio za obadvije repke, sad jel se on vidi kao hrvat ili bosanac, ne znam ali ima rezultat iza sebe kako god.RollingPaper je napisao/la: ↑22 maj 2026, 18:58
Yebiga pare se oslade, i ganjas ih dok si ziv. Pokojni Ćiro je sa 75 godina vodio ekipe za pare iako nije mogao da vidi dobro na oči i zaboravljao imena igrača.
-
MostarReds22
- Kontakt:
Nego odakle je to majke ti ? Kuca mu desno u mahali prije onog podvoznjaka gdje su poplave sranje napravile. Brata rahmetli Salema sam mu znao odlicno pricao s covjekom o porijeklu vise puta.jasmin10 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 15:12Vaha nije iz Donje Jablanice.MostarReds22 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 14:29Stalno se potencira to da je Vaha Mostarac, a covjek je iz Donje Jablanice. Iako volim i postujem Vahu, mostarski patriotizam prema jedinoj domovini Mostaraca najbolje prikazuje Sergej Barbarez.Edincapitano je napisao/la: ↑23 maj 2026, 13:47
Sve to stoji ali je Ciro uzeo bronzu na SP s Hrvatskom i napravio temelj kod nas i onda Susic nastavio i odveo nas na SP, znaci opet je puno uradio za obadvije repke, sad jel se on vidi kao hrvat ili bosanac, ne znam ali ima rezultat iza sebe kako god.
De ne pricaj gluposti. Rodna kuća mu je u Jelačićima/Kolonija, gdje mu i žive dva brata.
Jeste dosadni sa Vahidom, idite fino na temu drugu i pričajte o njemu koliko vam je volja.
Nije Ciro napravio nista Safetova ekipa je prosla na SP.
Bukvalno je 5 godina vodio ekipu prije plasmana na SP, to sto mnogi to pokusavaju pripisati Ciri je smjesno.
Sergej,Safet pa pet mjesta prazno.
Bukvalno je 5 godina vodio ekipu prije plasmana na SP, to sto mnogi to pokusavaju pripisati Ciri je smjesno.
Sergej,Safet pa pet mjesta prazno.
-
signalidunapark
- Kontakt:
Safetova ekipa je unaroč Safetu prošla na to SP, i to zna svako ko je pogledao više 10 urakmica u životu.
Papetova trenerska karijera poslije reprezentacije BiH dovoljno govori o tome kakav je trener. S njim se poslije nastupa u Brazilu trebalo gospodski rastati. Ali to se u BiH rijetko radi. Kraj kvalifikacija za SP (utakmice protiv Slovačke), a potom i angažman Tine i drugih u reprezentaciji su dali više nego dovoljno povoda za razlaz.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Svejedno je bila Safetova ekipa, a ne Ćirina.signalidunapark je napisao/la: ↑23 maj 2026, 16:08Safetova ekipa je unaroč Safetu prošla na to SP, i to zna svako ko je pogledao više 10 urakmica u životu.
Posto se pise o Vahi i kako je odbijao repku samo da vas podsjetim da je Pape isto nekoliko puta odbio da bude selektor i nakon Cire kada je vidio a vjerovatno i posavjetovan da Bosna ima potencijal sto bi vidio i neko ko ne prati fudbal,samo da podsjetim u trenutku kada Pape preuzima repku Dzeko i Miske rasturaju u Bundesligi kao i Vedo i Salihovic u Hofenhajmu,Besic igra u Hamburgu i najveci talenat,Kolasinac isto u Shalkeu i reprezentativac bio Njemacke u19,Begovic prije njega dolazi da brani za repku i ako sam uvijek vise volio Hasagica,imas 6 igraca Bundeslige i to svi glavni igraci u svojim klubovima osim Besica,sad imas samo Demirovica koji nije glavni igrac u Studgartu,da ne nabrajam vise ali tu ekipu i ja bi odveo na svjetsko,ovo sto je Barba nas odveo sa ovom ekipom je sreca,da dodam sreca prati hrabre a mozda nam je vraceno za one nesretne baraze kada sam objektivno trebali proci
Nije baš realno bilo očekivati da Halilhodzic preuzme selektorsku poziciju na kojoj su npr. u dva navrata bili "kalibri" poput Hadzibegica I Kodre.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Ja eto da nije Ćire,Pape nas ne bi nikad odveo na SP.
Daj ne budite djeca.
Sta sad znaci Barbarez ne do Bog sutra da otkaz,mogu i ja doci i odvesti nas na Euro?
Sta sve nećeš procitat hljebe dragi...
Daj ne budite djeca.
Sta sad znaci Barbarez ne do Bog sutra da otkaz,mogu i ja doci i odvesti nas na Euro?
Sta sve nećeš procitat hljebe dragi...