Zar nije mogao onaj krov bez stubova na samoj tribini, mislim bolje ikako nego nikako al opet ako već radiš..
To se ne zna. Klub je zatvoren za javnost i vrlo malo informacija puštaju, tako da niko ni ne zna da li je moglo drugačije. Moguće i da nije moglo jer je tribina stara i prilično visoka, ali to je sve u domenu nagađanja.
Na kraju bi to ipak trebalo pristojno da izgleda, a krov bi trebao da bude "dubok" tako da ni prvi redovi neće kisnuti.
Zar nije mogao onaj krov bez stubova na samoj tribini, mislim bolje ikako nego nikako al opet ako već radiš..
To se ne zna. Klub je zatvoren za javnost i vrlo malo informacija puštaju, tako da niko ni ne zna da li je moglo drugačije. Moguće i da nije moglo jer je tribina stara i prilično visoka, ali to je sve u domenu nagađanja.
Na kraju bi to ipak trebalo pristojno da izgleda, a krov bi trebao da bude "dubok" tako da ni prvi redovi neće kisnuti.
Ja sam čuo od nekog lafo stručnjaka da moraju stubovi jer je tribina jako velika, dosta veća od zapada i glavni razlog je što sa bokova nema nikakvu potporu a kao vezivno područje nije zid kao na zapadu nego takođe čelična konstrukcija...Neće ti stubovi ni biti izražajni jer su sive boje i duboko...
Ja sam čuo od nekog lafo stručnjaka da moraju stubovi jer je tribina jako velika, dosta veća od zapada i glavni razlog je što sa bokova nema nikakvu potporu a kao vezivno područje nije zid kao na zapadu nego takođe čelična konstrukcija...Neće ti stubovi ni biti izražajni jer su sive boje i duboko...
Ma na nekoj stranici mi izbaci par slika sa stadiona i vidim da su na samoj tribini pripremili za stubove koji će nositi krov a vidim da su i ispod tribene napravljeni temelji za iste.
Vjerovatno je sve to više dotrajalo a i sama konstrukcija tribine ne može da nosi krov. Uglavnom bitnće bolje nego što je sad.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Dajte **** vas svadja vise i neka mrznja i tenzije.
Gledajte sta Jakirovic uradi sa Hull-om, covjek klub koji je bio zadoovljan izborenim opstankom uveo u Premier Ligu.
Ljudi imali zabranu dovodjenja igraca i sta sve vec ne, kapa do poda majstore
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ma sta fali sto imaju stubovi, samo da se ne kisne. Da je nama ovako nesto na Kosevu
P.S.
Samo mi nije jasno kako na našem drugom domu se ne može napravit nešto slično ovome
A koji je to nas drugi "dom"?
P.S.
Ponudili naši Vama Muharema H na posudbu
Vaši odbili uz objašnjenje - nije on za PL
Oplako sam
Aha,a de mi to reci jel to onaj Huskovic sto je zakucan za klupu u "velikom Zeljeznicaru" i sto jos nije gola dao?
Il sam ga pobrko sa nekim a?
A to sto si oplako vjeruj,vama svaki dan neko oplače kada vidi kakvo vam je stanje u klubu.
Suljo killer im alfa i omega