Auuu kakav bi ovo tandem bio
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Probali pitari, ne ide, trenera i trenera dovodili, pomakli se nisu. Uzimaci para, sto rece Edis.
Treba ista vanago jest ko oni gore? Zasto?
Treba ista vanago jest ko oni gore? Zasto?
Imamo dvoranu
Imamo kuglanu
Bojkot svih, svega i svugdje
Ultimatum svima
"Objavite statut, pacovi!" - zagraktase kokuzi
Imamo kuglanu
Ultimatum svima
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Pa ne može trener bez ozbiljnog skautinga, šta može trener, ako mu nadovodiš igrača kamion, ako nisu profili koji se uklapaju u trenerovu viziju. Eto to su pitari radili, trener tu nije mogao puno. Dok Borac i Zrnjski rade planski, zato i prave rezultate. Jedan Mrkobrada u Borcu vrijedi više, nego svi naši u SŠ zajedno. Lik dovede 5 igrača i svih pet pogodi.
To je druga tema, a odnosi se i na Mulalica.
Imamo dvoranu
Imamo kuglanu
Ultimatum svima
Imamo kuglanu
Ultimatum svima
cuj volio,sad odmaFerroviere1987 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 15:53Ne znam za vas, al ja bi volio...
Ja ne znam kad je pred derbi bila veća razlika u kvaliteti.
Samo debilima moras objasniti zbog cega je bolji trener. Dovoljno su ograniceni da imaju pomisao da je glupko mulalic ikakav trener.Riquelme1921 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 14:37Pošto te krenulo evo da zalijepim i Denisovu statistiku pošto njegovu ne smiješ poslati a napisao si nekada prije da je Edis za njega Pep Guardiola.
![]()
Fk Željezničar.
Rekao sam braca ide retro 1984 adidas FkŽ
Od 2004 Hadziahmetovic ce biti treci igrac Zeljeznicara u najjacoj ligi na svijetu

Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
MisterBlue
- Kontakt:
Ja mislim da je ovo jedno 98-mi put da ide rasprava Edis vs Nermin. Kako vam više ne dosadi. Genijalno bi bilo sastaviti njih dvojicu. Jedan za SD a drugi za trenera, baš me zanima dokle bismo dogurali...
Dajte nešto novo...
Dajte nešto novo...
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
da se hoćemo vratit našim plavo-bijelim prugama.. predugo nešto eksperimentišemo s bojama i dezenimaMisterBlue je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:10Iskreno prvi put čujem za ovaj portal što je objavio brat Levin ubica pitara na forumu ali evo ako ima istine neka moja želja kao navijača kad već možemo da maštamo ako Mirvić i zvanično ostaje u Klubu.
![]()
a kada kosa uz tebe osijedi, ni tada se nemoj brinuti
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Amar SD, Denis trener i svi zadovoljni
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
I da bude svijetlo-plava boja.ibz je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:15da se hoćemo vratit našim plavo-bijelim prugama.. predugo nešto eksperimentišemo s bojama i dezenimaMisterBlue je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:10Iskreno prvi put čujem za ovaj portal što je objavio brat Levin ubica pitara na forumu ali evo ako ima istine neka moja želja kao navijača kad već možemo da maštamo ako Mirvić i zvanično ostaje u Klubu.
![]()
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
A sto svijetlo plava allahati eto, samo me to zanima da cujemZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:21I da bude svijetlo-plava boja.ibz je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:15da se hoćemo vratit našim plavo-bijelim prugama.. predugo nešto eksperimentišemo s bojama i dezenimaMisterBlue je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:10Iskreno prvi put čujem za ovaj portal što je objavio brat Levin ubica pitara na forumu ali evo ako ima istine neka moja želja kao navijača kad već možemo da maštamo ako Mirvić i zvanično ostaje u Klubu.
![]()
![]()
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Kakva perverzija od dresa ovo bi se prodavalo ko ludo.MisterBlue je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:10Iskreno prvi put čujem za ovaj portal što je objavio brat Levin ubica pitara na forumu ali evo ako ima istine neka moja želja kao navijača kad već možemo da maštamo ako Mirvić i zvanično ostaje u Klubu.
![]()
- Lokomotifa
- Kontakt:
Ovaj dres je nešto najljepše što sam vidio u zadnje vrijeme. Ko god nam je kreirao dresove u zadnjih 5-6 godina fulao je. Mi smo historijski najčešće imali ove plavo bijele pruge i najljepše su.MisterBlue je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:10Iskreno prvi put čujem za ovaj portal što je objavio brat Levin ubica pitara na forumu ali evo ako ima istine neka moja želja kao navijača kad već možemo da maštamo ako Mirvić i zvanično ostaje u Klubu.
![]()
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
MisterBlue
- Kontakt:
Oduvijek mi je bila želja da uradimo nešto u ovim zlatnim detaljima s prugama što bi predstavljalo ajmo reći našu trofejnu prošlost s čim se ne možemo pohvalit u zadnjih 10 godina al o tom po tom. Muka mi je od ovih kataloških Macron dresova.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:25Kakva perverzija od dresa ovo bi se prodavalo ko ludo.MisterBlue je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:10Iskreno prvi put čujem za ovaj portal što je objavio brat Levin ubica pitara na forumu ali evo ako ima istine neka moja želja kao navijača kad već možemo da maštamo ako Mirvić i zvanično ostaje u Klubu.
![]()
upratih malo uspjeh Jakira s Hullom pa se vratim 5-6 godina unazad kad ga je Zrinjski doveo kao trenera bez ikakvih specijalnih uspjeha u karijeri (u Mariboru dobio nogu poslije 4 mjeseca te Gorica ništa posebno) pa i ispuštena Evropa sa Zrinjskim te ostanak na klupi a poslije svi znamo šta je bilo.
U tom periodu nas je vodilo 13 trenera, od kojih realno govoreći potencijal nekad u budućnosti (šanse su manje od 2 posto - isto je važilo za jakira) za postizanje uspjeha sličan ovom su imala možda dva trenera (Ćorić i Bašić) koliko god se neki slagali s ovim. Nadam se da će klub jednom stati iza trenera barem dvije godine pa makar poslije prve i sedmi na tabeli bio jer smo istrošili šleper trenera da bi na kraju opet završili s nekim Željinim "vojnikom" za kojeg znamo da ne bi uveo klub u PL na FM još da mu dodaš 500 miliona za dovođenje
U tom periodu nas je vodilo 13 trenera, od kojih realno govoreći potencijal nekad u budućnosti (šanse su manje od 2 posto - isto je važilo za jakira) za postizanje uspjeha sličan ovom su imala možda dva trenera (Ćorić i Bašić) koliko god se neki slagali s ovim. Nadam se da će klub jednom stati iza trenera barem dvije godine pa makar poslije prve i sedmi na tabeli bio jer smo istrošili šleper trenera da bi na kraju opet završili s nekim Željinim "vojnikom" za kojeg znamo da ne bi uveo klub u PL na FM još da mu dodaš 500 miliona za dovođenje
-
MisterBlue
- Kontakt:
Hvala puno brate drago mi je da se i drugima dopada. Fokus mi je bio na ovim prugama koje odavno ne krase naš domaći dres a ujedno ovi zlatni detalji to jest linije koje samo adidas ima na svojim rukavima dodaju baš neki šmek pa dresovi izgledaju bogatije a ne kao kataloški od Macrona.Lokomotifa je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:26Ovaj dres je nešto najljepše što sam vidio u zadnje vrijeme. Ko god nam je kreirao dresove u zadnjih 5-6 godina fulao je. Mi smo historijski najčešće imali ove plavo bijele pruge i najljepše su.MisterBlue je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:10Iskreno prvi put čujem za ovaj portal što je objavio brat Levin ubica pitara na forumu ali evo ako ima istine neka moja želja kao navijača kad već možemo da maštamo ako Mirvić i zvanično ostaje u Klubu.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.