FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
KosevoZove
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sa ovakvim i slicnim pojacanjima unaprijed mi nemamo sta traziti iduce sezone, ponovo 3 mjesto je nas domet bravo…..
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Ovaj Mamic je gori od 4 Emira Hadzica hahahah gdje li ih nalazi i koliko njemu ide
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kad bi našu ekipu ćinili igrači iz medijskih naslova, gdje bi nam bio kraj.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Pidri (28g) istice ugovor 30 juna a jos ga nije produzio. Cudno. Imam osjecaj da Mamic nece ove "povratnike". Trazi mladje perspektivne igrace za prodaje. Ako ubode jednog kapitalca od petorice dobro je financijski. Ali da li je to dovoljno za titule sumnjam. Od ovih preko 30g ostavio bih samo Adema i Cimija a ostali out i dovesti 3-4 mladja i 2-3 iskusnija igraca na kriticnim pozicijama
Prvo, @Doktore, hvala na lijepim riječima.
Jeste, ja sam ološ sa sjevera koji je na zapadnoj tribini od 2018-te godine. Ja sam ološ sa sjevera koji je bio na sjeveru od 2006 dok nisam prešao na zapad. Ja sam taj ološ. Sve si upravu.
A drugo, na ovo sam umr'o od smijeha.taj je jedan od ove ološi sa sjevera, koji su i doveli tribinu u ovakvo stanje, bitan ko lanjski snijeg.
Jeste, ja sam ološ sa sjevera koji je na zapadnoj tribini od 2018-te godine. Ja sam ološ sa sjevera koji je bio na sjeveru od 2006 dok nisam prešao na zapad. Ja sam taj ološ. Sve si upravu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sta je Sarajevo dobilo od zvučnih pojacanja posljednjih godina Vrancic,Ristovsi,Mamas,Ljajic itd ??strahmeipomisliti je napisao/la: ↑23 maj 2026, 18:54Ovaj Mamic je gori od 4 Emira Hadzica hahahah gdje li ih nalazi i koliko njemu ide
Šta ste se momku popeli na kosti odmah, bolje da Kosi neg' da vodu nosi.
Š.pci jedva dočekaju da navale, frajer ni blizu dolaska.DoktorXabaras je napisao/la: ↑23 maj 2026, 18:56Kad bi našu ekipu ćinili igrači iz medijskih naslova, gdje bi nam bio kraj.
Kup se slazem, ali superkup smo realno bili bolji i trebali osvojiti. Nemojte zaboraviti da su naprosto promjenili pred utakmicu pravilo da lazni budu domacini, da smo igrali bilo gdje drugo garantujem da bi osvojili.
Daleko bilo da ga branim nego samo govorim cinjenicu, daBogda on dobio u ponedjeljak kanticare i lagano se zaputio kuci svojoj da se ne ljubimo.
Kod njih može svako igrati, zaštićeni ko medvjedi.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
fks74 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:56Š.pci jedva dočekaju da navale, frajer ni blizu dolaska.DoktorXabaras je napisao/la: ↑23 maj 2026, 18:56Kad bi našu ekipu ćinili igrači iz medijskih naslova, gdje bi nam bio kraj.
Ma došao ili ne manje bitno, godinama kmećimo ovde i tražimo da nem neki sposoban vodi taj segment kluba. Evo tu je, po svim pričama Mamić se ozbiljno primio posla, dokazao da zna svoj posao šta nam treba više. Pustimo čovjeka da radi posao
Samo jedna mala usporedba:
Oduševljenje kad je došao igrač Igmana a sad razočarenje igrač Alumija a ciljevi isti, tada i sada.
Doktor za retardaciju.
Ja sam titulu za narednu sezonu vec prekrižio. Treba se baciti na Kup, koji izgleda donosi kvalifikacije za EL i u Evropi ovog ljeta, proći minimum jedno pretkolo.Bajroni je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:08Pidri (28g) istice ugovor 30 juna a jos ga nije produzio. Cudno. Imam osjecaj da Mamic nece ove "povratnike". Trazi mladje perspektivne igrace za prodaje. Ako ubode jednog kapitalca od petorice dobro je financijski. Ali da li je to dovoljno za titule sumnjam. Od ovih preko 30g ostavio bih samo Adema i Cimija a ostali out i dovesti 3-4 mladja i 2-3 iskusnija igraca na kriticnim pozicijama
pogledao sam video na YT ononsta se vidi na sazetcima je da ima brzinu, dobro ulazi u prostor, dobar je u prijemu lopte, ima fin laznjak i salje dobre lopte po zemlji, centarsuteva ima par ali ne moze se zakljuciti dali su bas dobri.
Ono sta se meni svidjelo je da jako dobro ulazi u dubinu i prima u trku loptu, ali eto vidjet cemo neko je ocijenio da nam moze valjat
Ono sta se meni svidjelo je da jako dobro ulazi u dubinu i prima u trku loptu, ali eto vidjet cemo neko je ocijenio da nam moze valjat
-
rimljanin90
- Kontakt:
Nije mi jasno kako samo ovaj do sad nije ban dobio koliko je dosadanLucas je napisao/la: ↑23 maj 2026, 20:32Ja sam titulu za narednu sezonu vec prekrižio. Treba se baciti na Kup, koji izgleda donosi kvalifikacije za EL i u Evropi ovog ljeta, proći minimum jedno pretkolo.Bajroni je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:08Pidri (28g) istice ugovor 30 juna a jos ga nije produzio. Cudno. Imam osjecaj da Mamic nece ove "povratnike". Trazi mladje perspektivne igrace za prodaje. Ako ubode jednog kapitalca od petorice dobro je financijski. Ali da li je to dovoljno za titule sumnjam. Od ovih preko 30g ostavio bih samo Adema i Cimija a ostali out i dovesti 3-4 mladja i 2-3 iskusnija igraca na kriticnim pozicijama
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kako vam se daSHZ82 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 20:53pogledao sam video na YT ononsta se vidi na sazetcima je da ima brzinu, dobro ulazi u prostor, dobar je u prijemu lopte, ima fin laznjak i salje dobre lopte po zemlji, centarsuteva ima par ali ne moze se zakljuciti dali su bas dobri.
Pa neces nigdje vidjeti da se lopta odbija od njega ko od pritku, to mozes samo uzivo. Jos jedna nepoznata i sumnjiva prinova, sretno mu i to je to
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Jarane nabij ih na **** sve sto se mene tice nisam ni za jednog bio,evo ti u tvojoj ligi lijevi bek Grbic evo ti u akademiji lijevi bek Djukanovic,evo ti lijevo krilo u akademiji Mehmedovic ako se ne moze dovesti bolji od njega zasto dovoditi polovnjaka Mikica?bordobijeli je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:39Sta je Sarajevo dobilo od zvučnih pojacanja posljednjih godina Vrancic,Ristovsi,Mamas,Ljajic itd ??strahmeipomisliti je napisao/la: ↑23 maj 2026, 18:54Ovaj Mamic je gori od 4 Emira Hadzica hahahah gdje li ih nalazi i koliko njemu ide
Zasto se ne dovode igraci sa statistikom ili makar igraci koji nisu mogli igrati u jacim nekim timovima a imaju prostora za napredak kao npr Elezi,bezveze se trpamo polovnjacima svake sezone i rijesavamo ih se kroz pola godine godinu dana,odu jedni dodju jos gori,proda se sve sto valja i dovede se jedan do dva dobra igraca i oni se i pokazu pa se onda prodaju,mladima se vise i ne daje prilika nego na pripremama nek igraju a kad dodje liga djeca su to po 18,19,20g nece izdrzati pritisak treba sacekati jos jedno 3 da zaigra u WWIN ligi
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, kupus army, pitar9876, Vanja8 i 62 gosta.
.png)