johnnyHZ je napisao/la:**** te pa sta je ovo ....covjek uporedio dvije boje dva grba.....nista lose nije rekao...boli me nesto sto je on hrvat...ili nesto trece ...kad odemo na svjetsko necu ni pomisljati na to.....imam osjecaj da kad bi rekao ciro da je hrvatska veca od bosne da bi ga ovi ovdje pljuvali jer je ipak uvrijedio bih ...iako znamo da je hrvatska veca(mislim na kilomtre kvadratne)
sve u svemu....hajmo pljuvati sve sto jee nase,sve sto je dobro ipak smo mi BOSANCI nase nista nevalja....hrvati se ponose sa losijim stvarima mi pljjujemo po bstvarima boljim od njihovih....jednostavno imam osjecaj da su neki ljudi stvarno glupi...GLUPI kada nemogu da skontaju jednu obicnu prostu recenicu....kako onda dalje sa njima ulaziti u normalnu DISKUSIJU
prvo ciro nije nas (mislim na Bosanac) i ja ne mogu postovati i govoriti nesto pozitivno o onome ko pljuje na moju drzavu...odnosno ko govori da ona nkad nece postojati....ako ti mozes njega dizati visine a pri tome znas sta je govorio onda jarane ti si vece go.vno od njega...on ne voli Bosnu i vozdra, i da nije selektor ne bi nista ruzno protiv njega reko, a ti volis Bosnu, tebi isto kao i meni i Stoneu i vecini na forumu je Bosna jedina zemlja, domovina, zemlja koju volimo, zemlja za koju su protivnici politike koju je ciro podrzavo ginuli, a ti njega podrzavas, e to je meni bolesni um...
i ja cu pljuvati po njemu sve dok je u bilo kakvopj veczi sa Bosnom...jer onaj ko govori lose o Bosni nmoze biti njen prijatelj sto vi govorite...
@virtual
nisam mislio samo o tebi nego o svima koji podrzavate ciru, a ne samo o temi Hasan, jerznam da ga ti podrzavas, al npr. Nasa velika legenda Baka Sliskovic, covjek je progovorio i odma su se svi obruili na njega, pa onda Mesa reko da on nije za reprezntacije odma posto najgori, izdajnik, pizda umjesto da ga svi podrze, svi ga smatraju kretenom, ciro doso u sukob sa Farukom Hadzibegicem, reko da je covjek odlican drzugoligaski trenr, a covjek je za 5 svjetlosnih godina ispred njega i svi se slozili da je Faruk kreten...toliko o tome koliko se postuje ono Bosansko
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club