Daleko mu lijepa kuća od repkeArtemisFowl je napisao/la: ↑08 apr 2026, 11:17Red je da se ova tema prebaci u odijel reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Anel Ahmedhodžić
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Kuća mu je u Švedskoj koju je odbio da igra za nas.soccerfan je napisao/la: ↑08 apr 2026, 20:40Daleko mu lijepa kuća od repkeArtemisFowl je napisao/la: ↑08 apr 2026, 11:17Red je da se ova tema prebaci u odijel reprezentacije Bosne i Hercegovine.
I **** nas kad nam je bio najpotrebniji....ArtemisFowl je napisao/la: ↑08 apr 2026, 21:51Kuća mu je u Švedskoj koju je odbio da igra za nas.soccerfan je napisao/la: ↑08 apr 2026, 20:40Daleko mu lijepa kuća od repkeArtemisFowl je napisao/la: ↑08 apr 2026, 11:17Red je da se ova tema prebaci u odijel reprezentacije Bosne i Hercegovine.
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Palo pomirenje bas pred SP. Tempiranje na nivou

Naravno a mi smo svi vesla sisali pa nismo skontali
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Dobrodošao nazad kralju

-
DjaniTarik
- Kontakt:
Ahmedhodzic je igrac koji bi pomogao nasoj reprezentaciji, pogotovo u paru sa Muharemovicem. Izvinuo se na neki način i to je već nešto. Logično je što nije pozvan sada u reprezentaciju, ali o njemu treba razmišljati za naredne kvalifikacije, to je sigurno. Naravno ukoliko želi i ukoliko okrene neku novu stranicu u svom životu. Neka krene od početka, izbori se za svoj status, pa ćemo vidjeti. On da ne voli BIH ne bi se odrekao Švedske, i to svima mora biti jasno. A to da svi griješimo, griješimo.. On može nama pomoći još bar 2 ciklusa, što nije mala stvar.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Vracaj se Anele 
Anel i Mirso se vozaju na gliseru sa bh zastavom
Moj Anele da je bilo malo vise pameti mogao si biti na SP.
Moj Anele da je bilo malo vise pameti mogao si biti na SP.
Ne znam kome ovo smece od igraca vise zanimljiv, nikad nece privirit repki dok je Barba i Spahic tu
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- PasodelMar
- Kontakt:
Anel bi nama dobro došao na mjestu Katica, nema govora. Međutim to se neće desiti dok su ovi ljudi na čelu jer imaju svoje dostojanstvo i niko pa ni Anel nece biti iznad ove reprezentacije.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Pa sto onda uopste spominjes momka za kojeg znas da nece sigurno dobiti poziv?PasodelMar je napisao/la: ↑30 maj 2026, 19:02Anel bi nama dobro došao na mjestu Katica, nema govora. Međutim to se neće desiti dok su ovi ljudi na čelu jer imaju svoje dostojanstvo i niko pa ni Anel nece biti iznad ove reprezentacije.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- PasodelMar
- Kontakt:
Sve dok postoji ova tema, nema razloga momka ne spomenuti. Pogotovo kada vidim da je bolji igrač od Katica, bude mi na momente krivo i bude mi žao jer gubimo mi, a gubi i Anel. Opet smatram da su Direktor i SŠ ispravno postupili, jer neće niko gazit ponos reprezentacije.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 19:04Pa sto onda uopste spominjes momka za kojeg znas da nece sigurno dobiti poziv?PasodelMar je napisao/la: ↑30 maj 2026, 19:02Anel bi nama dobro došao na mjestu Katica, nema govora. Međutim to se neće desiti dok su ovi ljudi na čelu jer imaju svoje dostojanstvo i niko pa ni Anel nece biti iznad ove reprezentacije.
Zato sto je poluretardiran19vendetta87 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 19:04Pa sto onda uopste spominjes momka za kojeg znas da nece sigurno dobiti poziv?PasodelMar je napisao/la: ↑30 maj 2026, 19:02Anel bi nama dobro došao na mjestu Katica, nema govora. Međutim to se neće desiti dok su ovi ljudi na čelu jer imaju svoje dostojanstvo i niko pa ni Anel nece biti iznad ove reprezentacije.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.