Uspjeli smo ti majku kod Tasima Kučevića da uvalimo.Marokanci58 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 13:55Radnička klasa i željezničari po svaku cijenu žele da uvale qrvu nekom makrou da je finansira i izdržava jer oni više nisu sposobni.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Hoce da im Mirvic bude gazda, hoce adidas opremu, hoce isti statut, ostalo je jos samo plavu boju da zamijene zagasito bordo bojom...
Fk Sarajevo 2...

Fk Sarajevo 2...
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Intelektualno vlasništvo i autorsko pravo isključivo je moje
Radi se o krađi intelektualnog vlasništva i plagiranju autorskih prava, što podliježe zakonskim sankcijama.
Edis izmislio statut, ugasite im internet
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Koji su to naši? Koji su to vaši? U konfuziji si.Stroj1946 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 13:35Pa bio je Đerzelez Sarajevo. Pa je ugašen bio, od vaših.nastrojeni21 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 13:32Isto ko sto sarajevska carsija nije znala osnovat klub sama pa im ga komunisti osnovase. Sjetila se sarajevska carsija da osnuje klub bas kad i zagrebacka, beogradska.. U kakve gluposti vi sve vjerujete, nije ni cudo sto cete i za status popusit.
Samo prvih par sezona u želji nije bilo muslimana a i Bošnjaka, gle čuda, jer je osnovan od došlâ sa svih strana, a ne muslimanskih i to ne na čaršiji ili u centru, nego na grbavici, gdje su barake bile za radnike sa strane koji su doselili.
Reci drugovima iz Ilijasa, Stupa i Otoke da prestanu navijati za sarajevo jer nisu carsija.
Ljudi plagiraju doktorate, magistrate, diplome, kradu novcanike, cigare, upaljace, ali ukrasti statut...

- ErosViverosViv
- Kontakt:
300 miliona akumuliranog duga
Tik tak
Tik tak
Mislis propali bankar, kojeg su nabili s noge na nogu nakon što se prodala vakufska banka.DoktorXabaras je napisao/la: ↑24 maj 2026, 13:55Ne znaju šta je "intelektualno vlasništvo" i "autorsko pravo" a šta "pravo na korištenje", a dali sebi slobodu da komentarišu i ismijavaju jednog od najboljih advokata u BiH.![]()
![]()
![]()
Pitaj ljude koji su radili u vakufskoj banci o njemu. Balija
Na sastancima udruženja banaka se šprdali sa njim.
Rođak Emira Kusturice. Stari gačanin.
E čuj najbolji advokat u BiH.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Znaci Ministar mora opet odbiti i ovaj ukradeni Statut...
Moj Vedrane, tacno ces od njih secer fasovati...
Moj Vedrane, tacno ces od njih secer fasovati...
Neki su čak plagirali i ideju za predstavljanje treće garniture dresova, do te mjere to ide.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Ono uplatnicu nije znalo popuniti, a da napise statut...

- DoktorXabaras
- Kontakt:
Doktor za retardaciju.
Hoce li Ismir morati potpisati statut ????
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mora da ti je radovan općio s majkom pa ga stalno spominješ.Samba71 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 10:25Pitaj tetka Radovana i tetku Ljiljanu.Pitaristok je napisao/la: ↑24 maj 2026, 01:52Može li mi neko odgovoriti koje je mjesto u fašističkoj ligi NDH
zauzeo željezničar iz sarajeva?
Treba mi za rad na temu fašistički klubovi.
Yebo ti tetak majčin mezar.![]()
Pitaristok je napisao/la: ↑24 maj 2026, 01:52Može li mi neko odgovoriti koje je mjesto u fašističkoj ligi NDH
U ligi nisu ucestvovali jer su bili nekvalitetni ali su igrali jedan turnir i sluzili ostalima za pripremne i prijateljske utakmice. Bili su zrinjski 2 kao sto su i sadaNogometni savez novoformirane Nezavisne Države Hrvatske je 1941. Godine zahtijevao da se klubovi preregistruju i tako učlane u Sarajevski podsavez NS NDH. Željezničar to prihvata i dobija nove prostorije i status HNK iako je do tada bio samo loptaška sekcija pri HŠKD. Na žalost Željezničar nije imao športske uspjehe u tom periodu ali je uživao poseban status i poštovanje svih klubova i udruga.
On je batkovo kopileNoProfit je napisao/la: ↑24 maj 2026, 14:28Mora da ti je radovan općio s majkom pa ga stalno spominješ.Samba71 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 10:25Pitaj tetka Radovana i tetku Ljiljanu.Pitaristok je napisao/la: ↑24 maj 2026, 01:52Može li mi neko odgovoriti koje je mjesto u fašističkoj ligi NDH
Yebo ti tetak majčin mezar.![]()
![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Mozda je Žeks ukrao statut...

-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Dzaba pokušavam.Virtu4l je napisao/la: ↑24 maj 2026, 09:08Naravno da nismo zaslužni, niti sam to napisao, ali vi amebe i neznalice uvijek volite da vadite iz konteksta ono što nije napisano.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 23:34Znaci po vama ste vi zaslužni sto je Dzeko napravio ovakvu karijeru?
Da nije Plišeka i Teplica tj. razvojnog tima Usti nad Labem,Dzeko nikad ovo ne bi bio.
A vi mozda mislite da ste bitni u njegovom razvoju,niste,i zapamtite to,i nemojte se kitit tuđim perjem.
Da mi je znati samo sta ste ga vi naučili,osim nadimka kloc.
Mislio sam da onaj Telalovic pretjeruje malo,al haman da je upravu za neke pojedince...
Željo je uradio što je do njega, dao mu šansu kao klincu, igrao je koliko je mogao u tom trenutku i nakupio skoro 40 nastupa. Tu priča počinje i završava.
Isto kao konji,gledaju samo pravo,nema lijevo desno.
Tek sad kontam zasto vas pitari ubijaju u pojam pojedine...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.
.png)