E cuj ostalo im na 2,3 stranice FK Sarajevo vratio ministar na doradu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zar nije Sanin ai ?
Vi samo nesto nagadjate u svom imaginarnom svijetu
Do jucer niste znali ni da je ajla vip, a pricali ste godinu dana kako ste je otjerali
Vi samo nesto nagadjate u svom imaginarnom svijetu
Do jucer niste znali ni da je ajla vip, a pricali ste godinu dana kako ste je otjerali
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
Joj je li ovaj telalovic onaj bolesnik tobe? Zato im je zanimljiv sa svojim domišljatim postovima.
Hudnjak, Stojko, Brundo. Nastavi niz...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 24 maj 2026, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
Žestoki Cvitanović lupao rukama, branio igrače i molio navijače, a Željin trener pred derbi imao nikad kraće obraćanje
Dodao je da se nada da će njegov tim biti sutra pravi i slaviti u vječitom derbiju, a zanimljivo da na Grbavici nisu ni održali press konferenciju za medije.
Zvaničnu izjavu šefa struke Adina Mulaosmanovića objavili su putem zvanične stranice.
Možda i bolje da nisu. Video od 42 sekunde zaista djeluje blago rečeno skromno, a i sam izraz lica Mulaosmanovića te njegove riječi kao da govore da Plavi nemaju velika očekivanja sutra. Floskule o fair playu, tribinama i navijačima djeluju kao riječi trenera pred pionirski vječiti derbi, a nikako seniorski koji se igra sutra.

Dodao je da se nada da će njegov tim biti sutra pravi i slaviti u vječitom derbiju, a zanimljivo da na Grbavici nisu ni održali press konferenciju za medije.
Zvaničnu izjavu šefa struke Adina Mulaosmanovića objavili su putem zvanične stranice.
Možda i bolje da nisu. Video od 42 sekunde zaista djeluje blago rečeno skromno, a i sam izraz lica Mulaosmanovića te njegove riječi kao da govore da Plavi nemaju velika očekivanja sutra. Floskule o fair playu, tribinama i navijačima djeluju kao riječi trenera pred pionirski vječiti derbi, a nikako seniorski koji se igra sutra.
Bolesnik koji vas je otjerao sa okolnih brda i planina
Stavi jednom nik dezerter. Taj ti najviše priliči nakon bolesnika.
-
sakahuligana
- Kontakt:
Ja bih prije rekao da vama smetaju ljiljani , slabo ih nosite po gostovanjima npr Banja Luka , Prijedor a i niste u Banjaluci pokazali neki patriotizam nit ljiljana nit pjesama
- svrakino1921
- Kontakt:
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Pa i adidas smo vam zavrsili.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
Marokanci58
- Kontakt:
BRATSTVO GRAČANiCA
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Koriste skromnost i bez ikakve euforije da zavaraju protivnika a svlačionica oblijepljena Ademovim slikama kako ih nabija na kitu.Turo je napisao/la: ↑24 maj 2026, 16:17Žestoki Cvitanović lupao rukama, branio igrače i molio navijače, a Željin trener pred derbi imao nikad kraće obraćanje
![]()
![]()
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Navalili na adidas, kontaju hudnjaci da u statutu pise u kojoj opremi igraju, pa da ne moraju brisati...

Sta ce hajvani ode ih na gostovanje 40 ponesu dzepnu zastavu i vedrana da ih ne bi ko nalupo,po gradu primaju batine na dnevnom nivou samo im ostalo da palamude po forumu.sakahuligana je napisao/la: ↑24 maj 2026, 16:27Ja bih prije rekao da vama smetaju ljiljani , slabo ih nosite po gostovanjima npr Banja Luka , Prijedor a i niste u Banjaluci pokazali neki patriotizam nit ljiljana nit pjesama
A sto li ovo sportsport.ba nista ne pise o ovo raritetnoj kradji statuta...
Boga mi su jadnog ministra razapinjali svaki dan kad je odbio one njihove skrabotine, te sukob interesa, te ne obrazlaze zasto vraca, te ima nesto protiv Zelje...
Danas sute ko da je dan zalosti u BiH...
Boga mi su jadnog ministra razapinjali svaki dan kad je odbio one njihove skrabotine, te sukob interesa, te ne obrazlaze zasto vraca, te ima nesto protiv Zelje...
Danas sute ko da je dan zalosti u BiH...

.png)