Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Smiješno je uopšte pomisliti da sadašnja garnitura stručmog štaba ne zna za Luku Topalovića.
Spahic = Nodi
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Catalunya1
- Kontakt:
Ahahaha vi stvarno mislite da nije vec davno uspostavljen komtakt sa Topalovicem i njegovim starim
Zadnja izmjena: Catalunya1, dana/u 24 maj 2026, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
E zato je ovaj sš najbolje što nam se moglo desiti, između ostalog.
Nema više da se na ovom forumu ispišu stotine postova o nekom "bajraktareviću", a selektor nakon godinu pita - ko je taj.
Nema više - neka dođe pješke u Sarajevo ako mu se igra, uhvatio sam ga za kapu...
Sada je sigurno da je svaki igrač koji iole ima potencijal da bude A reprezentativac, ili kontaktiran ili ga se prati.
Naravno, nemoguće je ispratiti forumsku ekipu koja kopa po U12 selekcijama klubova u Češkoj
, ali ispratiće kad bude vrijeme
Nema više da se na ovom forumu ispišu stotine postova o nekom "bajraktareviću", a selektor nakon godinu pita - ko je taj.
Nema više - neka dođe pješke u Sarajevo ako mu se igra, uhvatio sam ga za kapu...
Sada je sigurno da je svaki igrač koji iole ima potencijal da bude A reprezentativac, ili kontaktiran ili ga se prati.
Naravno, nemoguće je ispratiti forumsku ekipu koja kopa po U12 selekcijama klubova u Češkoj
Zadnja izmjena: LeCoq, dana/u 24 maj 2026, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
Catalunya1 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 16:16Ahahaha vi stvarno mislite da nije vec davno uspostavljen komtakt sa Topalovicem i njegovim starim
![]()
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Vise ne moramo brinuti da li je kontaktiran bilo koji potencijalni igrac.
Prošla su vremena Papeta kada je povlačio potencijalne za kapu i lagao da će ih zvati ako zaigraju za klub.
Prošla su vremena Papeta kada je povlačio potencijalne za kapu i lagao da će ih zvati ako zaigraju za klub.
Ko je gospodin?Catalunya1 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 16:16Ahahaha vi stvarno mislite da nije vec davno uspostavljen komtakt sa Topalovicem i njegovim starim
![]()
Otac Luke Topalovića, ako sam dobro razumio.231983 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 16:31Ko je gospodin?Catalunya1 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 16:16Ahahaha vi stvarno mislite da nije vec davno uspostavljen komtakt sa Topalovicem i njegovim starim
![]()
-
Catalunya1
- Kontakt:
tata od topalovica. stipo topalovic231983 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 16:31Ko je gospodin?Catalunya1 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 16:16Ahahaha vi stvarno mislite da nije vec davno uspostavljen komtakt sa Topalovicem i njegovim starim
![]()
- PeppermintSA
- Kontakt:
Topalović je ultra kapitalac. On ako se bude razvijao kako treba biće svjetski igrač. Profilom užasno podsjeca na De Bruynea - dug korak, tehnički fantastičan, koji uvijek traži višak kroz dubinu, sa fantastičnom zadnjom loptom.
Teško da će iko ikad nadmašiti ovaj Spahin angažman na polju scoutinga i dovođenja igrača pod našu zastavu. Za dobrobit bh fudbala bi bilo da ostane na ovoj funkciji dok god želi raditi.
A Nodi?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Catovic, Topalović, Mahmic. Sredina terena iduce godine aBd.
Kakav gnusan idiotski komentar. Balavac jedan. Sram te bilo.
Otkad je ova slika?Catalunya1 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 16:16Ahahaha vi stvarno mislite da nije vec davno uspostavljen komtakt sa Topalovicem i njegovim starim
Citam da su neki timovi iz Serije B zainteresovani za njega, ali navodno Inter planira da ga prebacu u 1. ekipu od naredne sezone
Dok god postoji i minimum šanse, ne treba odustajati od Topalovića i Ćatovića. Kada bi samo jedan od njih dvojice izabrao BiH, to bi bilo od nemjerljivog značaja za nas.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- PeppermintSA
- Kontakt:
-
Catalunya1
- Kontakt:
pa haj kuni se ako smijesPeppermintSA je napisao/la: ↑24 maj 2026, 17:24Ćatović je završen. Iz pouzdanih izvora je informacija.
A... Miljević? 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ne bi me iznenadilo da je ovaj postavio sliku s gpta, tj. da je dodao oca od Topalovica na ovu sliku sa Spahom i Papcem. Znamo o kome se radi i da se od njega ne uzimaju nikakve informacije. Zna li neko odakle je slika, tj. moze li je naci ako uopste postoji?
Sto se tice Catovica, ne sumnjam da je njegova zelja da igra za nas, samo je sad pitanje hoce li zakociti oko dobijanja naseg pasosa. Nadati se da ni tu nece biti nekih problema...
Sto se tice Catovica, ne sumnjam da je njegova zelja da igra za nas, samo je sad pitanje hoce li zakociti oko dobijanja naseg pasosa. Nadati se da ni tu nece biti nekih problema...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Halix131, Kajkutenjoyer, rukometubih23, Shevko i 39 gostiju.