Nevjerovatan igrač, podrazumijevalo se da svake sezone isporuči dvocifren broj golova i asistencija. Ne treba zaboraviti ni njegovu dostupnost i izdržljivost, nešto malo se rotirao sa Shaqiriem i Eliottom a ostatak vremena je igrao bukvalno sve utakmice. Prošle sezone nam skoro pa sam donio titulu. Stvarno jedna veličina u rangu Messia u Barceloni. Hvala mu na svemu, svojim doprinosom uljepšao mi je nekoliko godina života ❤❤
Robertsona bih ja zadržao i bezveze mi je što su ga pustili i napravili dodatni deficit u širini tima. Coleman skoro do 40te ostao u Evertonu a ne vidim razlog da ni Robbo ne može biti solidna backup opcija Kerkezu. Imamo 4 takmičenja i sigurno bi bilo dosta prostora za obojicu. Slot baš na misiji da očisti sve što je Klopp ostavio da valja.
Prime Robertson je meni najbolji lijevi bek kojeg sam gledao od kako pratim fudbal. Nadam se da neće preći u Tottenham, povratak u Hull se čini kao lijepa i romantična opcija.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"