Nikola Vasilj
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Nikola Vasilj
Ima logike to sto si napisao,živ bio burazeruEdincapitano je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:52Bruda moj, ne moras biti kao svi ostali. Znas kako je to kod nas?Spahic98 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:46Aha,znaci trolujesEdincapitano je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:39
Vasilj je galaktikos za sve nase golmane trenutno i Huseinbasic je galaktikos za sve nase vezne igrace trenutno![]()
Zato sto prema prikazanom u BIH dresu, Huseinbasic nije galaktikos ni za vezne igrace Stupcanice
Kad se pricalo da treba Anel/Denis/Benjo itd preci i igrati kod nas onda su bili super talenti itd itd, i onda iz nekih razloga nije ispalo kako treba i onda su gori od neki likova u nasoj mrtvoj ligi dok Anel igra u Feynoordu, Huseinbasic igra (igrao je), ne znam bas jel i dalje igra puno ali ima ugovor s ekipom iz Bundeslige, i Tahirovic momak bio u Romi, Ajaxu, Mourinho ga hvalio, momak ima samo 23 godine, ima neke teze sezone iza sebe i sad je on kao gori od neki veznjaka u BH ligi, smijesno
Ista stvar evo sada s Mahmicem, sad je trenutno super igrac, taman za nas, vidjecemo za godinu dana ili je najbolji na svijetu ili nebi imao mjesta u nasoj ligi![]()
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
-
Sindikat12
- Kontakt:
Za gornji dio tabele (pozicije 1–7) to je tezak zalogaj za njega….
Nema sanse, Bayern ima 3 golmana za sljedecu sezonu:
Alexander Nübel steht seit 2020 beim FC Bayern unter Vertrag und ist laut der „Bild“ der nach Manuel Neuer am besten bezahlte Torhüter der Bundesliga. Da Nübel in den letzten fünf Spielzeiten per Leihe für die AS Monaco und den VfB Stuttgart auflief, stand er erst viermal für die Münchner zwischen den Pfosten – daran dürfte sich auch in Zukunft wenig ändern. Im Zuge der Vertragsverlängerung bis 2027 mit Neuer und Keeper Nummer drei, Sven Ulreich, gab der Rekordmeister bekannt, dass „unser Torwart-Trio für die kommende Saison steht!“ – ebenjenes wird vom 22 Jahre alten Jonas Urbig komplettiert. Nach dem letzten Bundesliga-Spieltag unterstrich Bayern-Sportdirektor Christoph Freund, dass es keine weiteren Pläne mit Nübel gebe.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Haj sto sam ja nasjeo, ali sto su na ssba napravili clanak o ovome
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma jeste korektan, ali mislim da nema sta traziti u ekipi koja igra LP. Jedino kao rezerva. Njemu je mjera ove ekipe sto se bore za ostanak. Ako Paderborn udje, mislim da bi mozda mogao kod njih zavrsiti. Svakako im je trenutni golman na posudbi iz Stuttgarta.CAGarfia je napisao/la: ↑24 maj 2026, 17:19![]()
Opet nije baš nemoguće da ga klepi Stuttgart ako im zatreba golman, Nikola je sasvim korektan golman za Bundesligu što je dokazao u zadnje dvije sezone.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
- PeppermintSA
- Kontakt:
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
- bromazepam
- Kontakt:
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: 313, aqarius, Atlanta, boatenkk, bobazvakaspicajaka, darker10, dedo26, Drum, Edincapitano, FerdinandF, Futbol, Godfather, GrbavicaHrammm, Helemnejse, hljeb, iliyaa8, Kenozoik, kouadio, kraljlavova, legendarnadruga, LFC_LAVOV, Marokanci58, Micron, MiranGlasnic, MostarNeretva, Nakata, Napapijri, Pensioner26, prisonbreak, RajvoSA03, random11, riki46, Rio12345, rukometubih23, Trifunov, unavita, UnitedWA, Venom, WeekendOffender, Wilshere10, Wolffire i 230 gostiju.