FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
BosnianLevi
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne znam gdje sam tebe spomenuo ali ako si našo tu to je tvoj problem.
To čim se ja bavim ili sam se bavio to je moja stvar, svi imamo hobije.
Tvoj je očito da provodiš vrijeme ovdje i trolaš, teško majci.
To čim se ja bavim ili sam se bavio to je moja stvar, svi imamo hobije.
Tvoj je očito da provodiš vrijeme ovdje i trolaš, teško majci.
-
perodeformero
- Kontakt:
Jel' Mirvić sad glavni među donatorima, sponzorima i kamatarima
Zadnja izmjena: perodeformero, dana/u 24 maj 2026, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Zavrseno po planu sve, ima li neko imena il da sacekamo zvanicnu?
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Mega mix objavio oglas za posao, traze viljuskaristu probaj se prijavit.perodeformero je napisao/la: ↑24 maj 2026, 19:34Jel' Mirvić sad glavni među donatorima i sponzorima
Zna ko treba znati. I UO i predsjednik i nadzorni i Skupstina sve. Ai neka zvanicna objavi, ima razlog ako objavi ili se ceka.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 19:34Zavrseno po planu sve, ima li neko imena il da sacekamo zvanicnu?
U interesu Zelje je da se ne mahala. Kad bude trebalo da se zna, zvanicna ce objaviti.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Super, bitno je da sada imamo nekog u klubu, hvala Bogu.Argentina je napisao/la: ↑24 maj 2026, 19:38Zna ko treba znati. I UO i predsjednik i nadzorni i Skupstina sve. Ai neka zvanicna objavi, ima razlog ako objavi ili se ceka.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 19:34Zavrseno po planu sve, ima li neko imena il da sacekamo zvanicnu?
U interesu Zelje je da se ne mahala. Kad bude trebalo da se zna, zvanicna ce objaviti.
Sretno nam bilo po ko zna koji put i što dalje od ljudi poput Nijaza smrada Brkovića.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
lik je hladno kupio firmu od 500 radnika i zatvorio je za pola god zbog 3.5 mil duga , a mi ocekujemo nakvih 10 mil u zelji
znaci napomenucu da se ovo sve desavalo u periodu od novembra 2025 do marta 2026
pametnom dosta
ne znam ne mogu da vjerujem da se ne moze naci nacin da se upravlja klubom, neki nadzorni odbori nesto, nadzorni odbor nadzornog odbora i nemam pojma, pa kako bayern, borussia i td funkcionisu
zar cemo zavrsiti ko i sve jugoslovenske firme Boze mili
znaci napomenucu da se ovo sve desavalo u periodu od novembra 2025 do marta 2026
pametnom dosta
ne znam ne mogu da vjerujem da se ne moze naci nacin da se upravlja klubom, neki nadzorni odbori nesto, nadzorni odbor nadzornog odbora i nemam pojma, pa kako bayern, borussia i td funkcionisu
zar cemo zavrsiti ko i sve jugoslovenske firme Boze mili
Ajde ba tetke jedne, manje pisanja po forumu. Sutra svi na Jug koseva neka grmi ko nikad neka se sjebu.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Niti imamo nesto protiv bilo kojeg investitora, al sam cinjenica od pocetka sta se dešavalo, da nismo vidjeli ni P od pojacanja, da se čovjek nije pojavio pola godine, da nema ljude koji bi se bavili statuom, već je sumnjivo. Ulaziti u klub bez ikakvog plana, bez ljudi je smijesno bas. Al eto vidjet cemo sve u narednom periodu da ne bude prica se bezveze itd. Al po svemu od pocetka ne mirise na dobro.
Ma ovo imenovanje na mjesto predsjednika UO je deja vu Semira Cerica koketa onog iz Londona . Jos obecaju nake gluposti vrlo apstraktno ja volim realne ljude koji puno ne jedu g . Kako ide ono dok me mami secerom me mami kad te namami ni hljeba ti ne da.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
perodeformero
- Kontakt:
Od Telibecirevica do Mirvića ista prica i isto shranje vazda, normalno kako koja generacija navijaca tako redom phuse istu pricu i tako decenije prolaze u supljiranju i hladnom znoju. Cuj treba vrijeme, za sta?! Pljuni konacno pare phizda ti materina zbog toga si ovdje, nabijem na ljubavni misic i tebe i vrijemeFerroviere1987 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 19:36Mega mix objavio oglas za posao, traze viljuskaristu probaj se prijavit.perodeformero je napisao/la: ↑24 maj 2026, 19:34Jel' Mirvić sad glavni među donatorima i sponzorima
-
GavranBeli
- Kontakt:
Vidi da se razumijemo ovdje pišu prculadija, piše par likova iz kluba, sve u svemu mozes samo pročitati gluposti. Al svako ko ima imalo mozga da ne barata informacijama moze se skontati koliko se sati. Dva trenera u pola godine, Nijaz napustio, statut nidokle, onaj pise bojkotovati zeks doner, nikakav informacije o statutu da navijaci znaju o čemu se radi. Pojacanja Huskovic, Pejic, Prokop, Galcev, ne zna se koji je gori od kojeg. I sta vise ti treba da skontas da je to sve nigdje veze i smijesno, al.opet kazem sačekajmo da vidimo.
Cim pitar pise da je lose, to znaci da je dobro
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
perodeformero
- Kontakt:
Želji treba novac sad i odmah, dođe magarac iz amerike i nudi ti vrijeme yebalo mu ono sve, investitor kad dođe on momentalno investira nema tu puno priče, kasnije pričamo, ali za početak ide lova. OK nije prošao statut, ali kume ti si sad stari svat nisi investitor, isto ti je svakako se od tebe očekuje da daješ i kitiš, nemoj ba smarati sa vremenom i sistemima 30 godina se o tome slusa i pise
Malo mu je AI pomiješao činjenice ali da je bajno i nije baš. Ne treba očekivati velike investicije sad odmah. Kriza je prilično.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
GavranBeli
- Kontakt:
Ljudi su kod nas uspjeli da potpiše pare od Al Jabera, i da nas uz to svi iz lige deru. O čemu vi ba pišete? Činjenice su tu, a to sta ovaj doner zeks pise to je za maloumne samo.
Samo ignorisat brate
U19 Željezničar - Radnik H 7:2
Korora (17) cetiri gola
2026
16 utakmica,19 golova i 5 asistencija
Juniori 11 utakmica bez poraza, Dervisi

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 24 maj 2026, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
ljudi moji kakve pare zatvorio je firmu od 500 ljudi radi 3.5 mil , znaci nisam protiv nikoga nista evo niti mi mozemo nesto ovdje prdili mi ovo ili ono
bio sam strasno optimistican na pocetku hajde reko da ne budem pesimistican i serem
ali mi ocekujemo neke pare a lik zatvara 500 radnika u americi firmu
bio sam strasno optimistican na pocetku hajde reko da ne budem pesimistican i serem
ali mi ocekujemo neke pare a lik zatvara 500 radnika u americi firmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.