Zbog nase nesposobne uprave i shreka se svake godine unaprijed izmisljaju opravdanja i utjehe. Uvijek su krivi svi drugi osim nas samih. Ove godine vi se vracate u ligu pa sto nebi usput onako malo i vas optuzili sto cemo imati jos jednu sezonu za zaborav ili mozda i katastrofu i borbu za sredinu tabele kao nase komsije.prisonbreak je napisao/la: ↑24 maj 2026, 15:25Zasto od Celika 12 bodova, mislis da nesto dugujemo Vici ili radi same ekipe?ado-hz je napisao/la: ↑22 maj 2026, 20:08E Posusja debila teebao im bod da ostanu u ligi i prime ga u 89min. Sad ispadaju 100%
Znaci sljedece sezone Borac ponovo krece sa sigurnih 36 bodova ( Radnik, Sloga i neko ko udje iz RS-a)
Potencijalnih 12 bodova od Sirokog
I vjerovatno 12 bodova od Celika
Pa drugari saberite vi to sad i recite imamo li sanse za titulu. Kratko i jasno nemamo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Neka brate mene gdje sam, ne tovari mi belaj na ledja, znas mene...
- robertkosar
- Kontakt:
Pa Gico je kupio hotel Internacional i tunel do Bilinog poljaTelalovic je napisao/la: ↑24 maj 2026, 15:43Zbog nase nesposobne uprave i shreka se svake godine unaprijed izmisljaju opravdanja i utjehe. Uvijek su krivi svi drugi osim nas samih. Ove godine vi se vracate u ligu pa sto nebi usput onako malo i vas optuzili sto cemo imati jos jednu sezonu za zaborav ili mozda i katastrofu i borbu za sredinu tabele kao nase komsije.prisonbreak je napisao/la: ↑24 maj 2026, 15:25Zasto od Celika 12 bodova, mislis da nesto dugujemo Vici ili radi same ekipe?ado-hz je napisao/la: ↑22 maj 2026, 20:08E Posusja debila teebao im bod da ostanu u ligi i prime ga u 89min. Sad ispadaju 100%
Znaci sljedece sezone Borac ponovo krece sa sigurnih 36 bodova ( Radnik, Sloga i neko ko udje iz RS-a)
Pa drugari saberite vi to sad i recite imamo li sanse za titulu. Kratko i jasno nemamo
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- prisonbreak
- Kontakt:
1. Niko ne pravi stadion na lijepe oci. Grad Zenica i Ze-do kanton jedini do sad ucestvuju u finansiranju projekata i svega, jedini su pokazali sluh.ado-hz je napisao/la: ↑24 maj 2026, 15:391.Ne prave vam stadion za lijepe oci. Na tom stadionu ce vise igrati Celik nego repka.prisonbreak je napisao/la: ↑24 maj 2026, 15:25Zasto od Celika 12 bodova, mislis da nesto dugujemo Vici ili radi same ekipe?ado-hz je napisao/la: ↑22 maj 2026, 20:08E Posusja debila teebao im bod da ostanu u ligi i prime ga u 89min. Sad ispadaju 100%
2.Sudjenje ako zatreba masakrirat ce vas.
3. Bolja su ekipa od vas 5x
Kad sve to sabere ide laganih 12bodova u BL.
A zivi bili pa vidjeli da ce se igraci vasi bacati na glavu protiv Sarajeva i Zelje a protiv Borca ne vjerujem da ce biti tako.
2. Masakrirat ce isto i protiv vas.
3. Bolji ste i vi 7x, zasto vi ne bi imali 12 bodova.
Pustite vi tu pricu koja se stalno proteze da cemo pustiti Borcu radi nekih stvari.. veze s vezom ta prics nema, ako i od koga mozes ocekivsti sad jesze od Celika da gine protiv svakog, zivi bili pa vidjeli
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Cuj niko nepravi, GICI prije godinu dana REKO da ce rekonstruisat stadion od 0prisonbreak je napisao/la: ↑24 maj 2026, 16:191. Niko ne pravi stadion na lijepe oci. Grad Zenica i Ze-do kanton jedini do sad ucestvuju u finansiranju projekata i svega, jedini su pokazali sluh.ado-hz je napisao/la: ↑24 maj 2026, 15:391.Ne prave vam stadion za lijepe oci. Na tom stadionu ce vise igrati Celik nego repka.prisonbreak je napisao/la: ↑24 maj 2026, 15:25
Zasto od Celika 12 bodova, mislis da nesto dugujemo Vici ili radi same ekipe?
2.Sudjenje ako zatreba masakrirat ce vas.
3. Bolja su ekipa od vas 5x
Kad sve to sabere ide laganih 12bodova u BL.
A zivi bili pa vidjeli da ce se igraci vasi bacati na glavu protiv Sarajeva i Zelje a protiv Borca ne vjerujem da ce biti tako.
2. Masakrirat ce isto i protiv vas.
3. Bolji ste i vi 7x, zasto vi ne bi imali 12 bodova.
Pustite vi tu pricu koja se stalno proteze da cemo pustiti Borcu radi nekih stvari.. veze s vezom ta prics nema, ako i od koga mozes ocekivsti sad jesze od Celika da gine protiv svakog, zivi bili pa vidjeli
Drugo vi financisku moc imate za 10 mjesto u pl bh da bi bili 8, uslov od FICA JE uzet 2 boda FK SARAJEVO I 0 boba od birca. Normalno borac ako mogne da to uzme na fer super ako nemogne mora se pustit isto tako protiv SARAJEVA.
Ma keru nije u interesu uspjeh kluba vec da izvuce svoje pare i da se bogati naustrib istog, J*** mu svu familiju
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Elezi jeste trenutno naj bolji igrac ekipe, i ako nece nikog vise prodati ako ce dovest duplo boljeg napadaca od Rekreativaca Renana i turkesa HALAL BILO.
Eleza mozemo lahko nadomjestit i imamo dosta igraca vec sad da ga adekvatno nadomire.
Mislim da sa INKAMOM KOJI OBEZBJEDJUJE OPSTINA KANTON DRZAVA TV PRAVA GENERALNI SPONZOR WWIN nije dovoljno za hranu i smjestaj igraca.
Neznam na koji vi nacin smatrate da se klub finansira mimo prodaje igraca, jel stvarno neko misli da ce BILo KOJI INVESTITOR ULIZIT GODISNJE VISE OD MIRVICA/Tana (sad samo Mirvica) NIKAD upamtite nikad
Ponavljam prvak bosne i hercegovine dobija na osnovu generalnog sponzora i tv prava 150 k€ (300 k km) ostali klubovi manje, u hrvaskoj ta suma je oko 10 m km
Jedino sta se nezna i sto niko nije pomeno jeste TURKISH AIRLINE. Al nevjerujem da je to suma veca pd 400 k km.
Hdz je dao fabriku aluminija DRZAVNU NAJ PROFITABILNIJU FIRMU nekoj lijevoj firmi da bi ta firma finansirala zrinjski, plus sve druge tokove novca prema SB POSUSJU BROTNJU LIMORADU GABELI ZAVRNO. I opet bez BEUSA I KRADJE BI BILI NA NIVOU sb, ista stvar sa borcem modrica leotra kozara sloga radnik klubovi koji nemaju bojler.
SARAJEVO
zeljo
Velez
Celik
Sloboda
Su klubovi koji lobiraju iz PRAVNE STRANE, i zastupljeni su 8000x vise nego sb kod hrvata ili radnik rudar sloga zajedno
FK SARAJEVO nije u zadnjih 5-6 godina zastupljeno ko velez al u globalno uvjek je u vrhu. Sad zamislite da mi dobivano to sto dobivamo plus 85% onog sto zeljo velez sloboda dobija.
Magoda je javno izasa i falio se kako je FK SARAJEVO pomogao sa 720 k km godisnje i ta se cifra se jreala do 1 m km. Bosna ASA 1,3 m km, samo jedna opaska u zadnje dvije godine u evropi FK SARAJEVO JE OD ULAZNICA uplatilo 42000 km poreza drzavi. STO ASA NECE ZA 10 godina
Podrzavam BOSNU i svi smo sretni sto se vratila al samo kazem
Da bi imali AKADEMIJU KAMP IGRACE (po meni najbolji u drzavi po cv i kvalitetu) da i po kvalitetu, jer smatram da mi imamo sudjenje ko borac 5 godina uzastopno da bi mi IMALI 100% sto ucinak 36/36 sa 0 golova primljeni i sa 120+ golova dati
Manic
Adem
Ristovski
Gojkovic
Cimirot
Menalo
Elezi
Ovih 7 tipova plus akademiju koju imano financiski borac i zrinjski nemogu zajedno priustit
-
HordeSaSjevera
- Kontakt:
Po objektivnom gledanju kad se sve sabere i oduzme 11.000 ukupno sa njima na jugu.
Klubovi u našoj državi koji nemaju pomoć države, moraju prodavati igrače da bi preživljavali. 
-
rimljanin90
- Kontakt:
Molim te reci mi biti pet godina tu i raditi za kikiriki da li bi iko ostao,price za malu djecu neka zaradjuje ali necu da klub trpi on mi je vazniji od njega.
Ako bude 10000, bit ce super.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Burberry46, misstianopenaldo, MSOZ101, PingoFTW, plisek, Turo i 31 gost.